Svi 22
Utorak

Kako je nastao novac

kakojenastaonovac Odlična knjiga, koju 

morate OBAVEZNO

pročitati. Kolega 

Ivan Pernar si je dao

truda da nam dočara

nastanak i uvođenje 

novca kao sredstva 

za plačanje!

MultiTrans15v53

Share to Facebook Share to Twitter 

Podrška Krešimiru

misak

Podrša majstoru...

Nadahnuo si nas mnoge i

sada smo svi uz tebe, a njih

i njihovu znanost ko j...

4D Portal

4d

Dokumentarci

dokumentarci 

Galerija slika Velimira Gašpariča

galerija

planetarna_vizija

Znanje - Portal

znanje-manja

Mudrosti

Stare mudrosti

Radi kao da ti novac nije potreban.

Voli kao da ti nitko nikad nije nanio bol.

Pleši kao da te nitko ne gleda.

Pjevaj kao da te nitko ne čuje.

Živi kao da je raj na zemlji!

¤ onaj tko nije spreman oprostiti ruši

most preko kojeg će i sam jednom morati proći.

¤ nikad ne kritiziraj čovjeka dok barem

milju nisi hodao u njegovim cipelama

¤ bogat si tek kad imaš nešto što ne bi

nikada mogao kupiti novcem

¤ sudbina miješa karte a mi igramo

¤ ne moramo posjećivati ludnicu da

bi pronašli poremećene umove;

naš planet je umobolnica svemira

¤ znamo što jesmo, ali ne znamo što možemo biti

Nisam se bunio

"Najprije su došli po komuniste

- nisam se bunio zbog toga, jer nisam bio komunist.

Onda su došli po Židove - nisam se bunio zbog toga,

jer nisam bio Židov. Onda su došli po katolike

- nisam se bunio zbog toga, jer sam bio protestant.

Onda su došli po sindikaliste - nisam se bunio zbog tog,

jer nisam bio sindikalist. Onda su došli po mene.

Ali nije više bilo nikoga da se buni zbog toga."

Njemački pastor Martin Niemöller

II Svjetski rat - Nacističke vlasti

Čuvari planeta

Cluvari
Za planetu Zemlju, šaljemo Mi ljubav
svih duginih boja

iz beskrajnog svemira
sa sazvježđa bez broja.
Kristalnoga daha
preko leda, šuma i dolina
sve do pustinjskoga praha.
Preko ljudske rase
do vulkana što polako se gase.
Čujete li, ljudi mili, nije novost
među vama oduvijek smo bili.
Buđenja polako
Teška tijela, i još teže duše
učinjena nisu samo tako,
preko noći, dok pljesnete rukom,
čekate li Spasitelja, vanzemaljce
nadate se kako netko će po vas doći
odvesti vas
kao što strelica otposlana je lukom.

E, pa varate se!
Jer čuvari svog planeta, postali ste vi
Zavjet takav vi ste dali.
Ne sjećate se toga?
Pa da, bili ste još tako mali.
Tek krijesnice što svjetle,
kao Orion na nebu
ili Sjevernjača neka
koju vaše oko prati
A duša dalje čeka, i čeka!

Slušajte nas sada, jer poruka je važna
I proslijeđena će biti baš u pravom slijedu
Svjetlost šaljite vi, ali jaku, ne blijedu!

Pitate nas kako?
Ljubi bližnjeg svoga

Slobodoumlje
Moj me put sada vodi
u promjenu stvarnosti od
'ja ne mogu'
u
'ja mogu' ,
iz 'uskog horizonta'
u
'bez horizonta'.
Od raskrinkavanja
zavjere
do njena promišljana
i osjećanja
izvan postojanja.
Kao što to lik Morpheus
kaže u filmu Matrix:
"Moraš napustiti sve,
Neo; strah, sumnju,
nepovjerenje.
Oslobodi svoj um. "
David Icke
Zahvalnost

Zahvali plamenu za svjetlost
ali ne zaboravi
onog tko drži svjetiljku
i tko stoji u sjeni
ne sustajući u strpljenju

Rabindranath Tagore

Ovu divnu poruku upućujem svima,

koji me prate na mom putu
vidljivim ili nevidljivim pomagačima
strpljivima , ljubaznima , radosnima ,

hrabrima Ratnicima Svjetlosti!

Netko postoji
Netko postoji
Nevidljiv očima mojim
Tko oduvijek čuvao je mene
Koga nazvala sam Anđelom svojim,
I kad tužne misli
Rojile su se poput pčela,
I kad govorila sam
Ono
Što u srcu svome osjećati nisam htjela.
Pa i tada
Kada, okretala sam pogled
Od svjetlosti ka tami.
I u tome trenu,
Netko
Ljubavlju svojom, ljubav moju
brani.

Netko postoji
Nevidljiv očima mojim
Tko oduvijek čuvao je mene,
Što vidljiv je samo Njemu,
Što prati me kroz život moj
Kao što tijelo ima svoju sjenu.

Taj Netko
Što prati me
Dok moj vrtuljak, životni se vrti
Što govori mi da postoji
Život nakon smrti,
Jer da nije tako,
Zar bih mogla čuti
Riječi s Neba, baš ovako lako.

Netko, tko uvijek je tu za mene
Vidljiv samo srcu mome,
A nevidljiv očima mojim
Što poručuje mi
Da prepreke na svom putu
Neka se ne bojim,
Jer da ćemo
Sve to, zajedno mi proći
I da svakog na svom putu
Netko čeka
Tko će mu pomoći.

Netko postoji
Nevidljiv očima mojim
Tko zauvijek čuvati će mene
Kao što čuvao je i do sada.
Da ga vidim
Potrebno je naći mjesto
U svom srcu
Gdje nalazi se
Ljubav, Mir i Nada!

Život ili cijepljenje

reklama_za_film
Moja verzija predstoječih događaja PDF Ispis E-mail
Autor Danijel Folnegović - CEO   

2012 OK, vežite pojaseve ovo će biti poduže putovanje....

Dakle svaki mi se dan javljaju jludi da su ovdje pročitalo ovo, tamo ono itd... svi u nekakvoj panici! To nije prirodno, strah je neprirodan, to Vam je svima nametnuto od rođenja. Mala se djeca ničega ne boje osim roditelja(i to samo ako su ih tukli!!!!!). To je naš prirodni stav, po tome smo ljudi i tu se čak ne razlikujemo mnogo od životinja, pratite vaše pse ili mačke, naglasak na psima, od njih možete mnogo toga naučiti. Oni su nastali pripitomljavanjem vukova i sličnih zvjeri i u sebi još uvijek nose te gene divljine, ali ako ne razumijete psihologiju pasa koji su ispod nas na duševnome nivou, pa kako čete razumjeti ljude, a kamoli događaje koje slijede?

Nebojte se ništa kataklizmično iz svemira nas neče pogoditi, kakvo jebeno zaustavljanje rotacije zemlje na tri dana????? Pa u to samo neuka budaletina može vjerovati, kad nestane rotacije nestat će i nas jer ta centrifugalna sila koja se dešava duboko u zemlji utječe na to da imamo ozonski omotač, ako ona stane, nestat će i omotać oko zemlje, a kad on nestane zemlja se pretvara u mjesec, tijelo bez gravitacije, ali i atmosfere - direktna posljedica bi bila da bi sve što je na zemlji poletjelo u svemir. Nadam se da ste gledali star trek serijal, pa ste mogli u nekoliko navrata vidjeti kako to realno izgleda. Tvorac tog serijala je bio sotonist, ali isto tako duboko uvučen u tajna znanja i dosta epizoda se temelji na temi šta bi bilo kad bi bilo?

Dakle zemlja kao i svemir prolazi stalno kroz neke promjene koje se i nas tiću, NE NUŽNO KATAKLIZMIČNE, ovdje je riječ o duhovnoj energiji, odnosno transformaciji cijele zemlje na neki viši duhovni nivo. Mnogi se istina je trude, da ne doživite to iskustvo. ZASŠTO? Pa da vas drže pod jebenom psihičkom kontrolom, kako su to radili čitavu poznatu povijest. Tomu laganini dolazi kraj, o tome pišu mnogi, čak i u glazbi možete pronaći mnoge poznate bendove koje tekstove baziraju na toj tematici. Da vjerujte da ima i takvih primjera, ljudi se bude na mnogim razinama, ono od smetlara do liječnika, polako svi vide da tu nešto gadno ne štima. Kako pričam sa mnogima vidim da vas sve uglavnom muće problemi kako preživjeti 2012? I mene je to neko vrijeme pralo, ali sad nakon svih tih godina jednostavno me boli ona stvar, ništa nam se neće desiti, a ako se i desi bit će to u trenu da nečete ni skužit što vas je pokosilo.

Sigurne lokacije?

2012-1 Neka mi netko takvu pokaže kad se počnu dešavati promjene, a već se mnogo stvari pokrenulo, ali to je tek početak. NEma sigurnih lokacija od promjena koje će nastati, predviđeno je da zajedno kroz njkih prođemo i to je tako, svidjelo se vama ili ne. Na žalost ima jedna caka, neće svi doživjeti te promjene, svi vi koji čitate ovaj tekst, kao i slične tekstove sa ostalih stranica su već sad u stanju koje je stand by za promjene. Ima tu još enormno puno ljudi koji su previše vezani za materijalno i na žalost njima neće biti spasa, ostat će zarobljeni u ovom 3D svijetu i neče doživjeti 4D, a kamoli 5D. to su neke prenabrijane sheme, ali morate se osloboditi materijalnog. Ne sad da rasprodate sve što imate, nego se pokušajte pomiriti sa time da bi jednostavno bez svega mogli ostat. Kako se sa time pomirit? Zamislite samo izbjeglice koje bježe od rata, mnogi bogati ljudi bježe bez iček u novi život i mnogi uspiju i mnogo bolje nego što im je prije bilo. Stvar je tu vaše psihe, odnosno vaše duše, koliko ste radili na njoj. Kako got bilo, prepustite se enegijama koje dolaze, one su tu zbog vas i zbog toga da vam pomognu u razvoju duše. Vidite i sami da je ovaj svijet otišo u k... treba mu promjena, svježa krv i nove ideje, nikakve valute i religijske zablude vas nećče zaštiti od promjena. Bog je tu u svima nama, on želi iskusiti sve naše osječaje, on se želi poistovjetiti i sa ubojicom i sa žrtvom, to su neke više svrhe koje mi na ovom stupnji razvoja ne možemo u potpunosti razumjeti.

Mnogi od vas su kad tad osjetili kako se izmiču od Boga ili kako im posustaje vjere, to je normalno, kad tad moramo pasti na dno i biti dolje, pa se onda opet uzdiči iznad svih planina na koja smo mislili da možemo prijeć. NEšto nam u nekom trenutku se desi i onda odjednom dobijemo snagu za nastavak, to je neki pobjednički mentakitet suprotan od samoubojica kojima je lakše dić ruku na sebe i reć nije me život mazio. Pa koga je to život mazio, a da je postigao uspjeh u bilo čemu? To su ljudi koji su odabrali lakši put, ali postoji im jedan sjeb, a taj je da taj "nerješiv problem" kojeg nisu riješili nose sa sobom u idući život i tamo ga moraju rješavati, dok got to ne riješe ne mogu ić na idući stupanj svijesti.

Puno se ljudi pogotovo u gradu odvojilo od prirode, to je po meni loše, zamislite da se stvarno i desi neki kataklizmični događaj kojeg izazovu ljudi, npr. aktivira se mnogo nuklearki i recimo da se nalazite na idealnoj lokaciji i ostanete živi, nema dotoka hrane ni vode, morate sami proizvesti nešto da bi mogli jest i preživjet šta onda?

Za mnoge banana, očekivat će pomoč vlada HDZ,SDP :) Neće vas oni spašavat, oni će bit u nekim rupetinama koje su iskopane na našim grbačama i tobože se molit za nas, tipa Bože čuvaj Hrvatsku i slične, ali to nam neće puno pomoči. Uzdaj se use i u svoje kljuse kaže jedna stara narodna, a u doslovnom prijevodu znači koristi sve što si naučio kroz život da preživiš. Ako ne znate ništa saditi, pa kako mislite preživjeti? Ja vam savjetujem da kupite u nekom agro dučanu teglice(2-3) i pokušate ugojiti neke kulture tipa peršin, salata, luk... to je ono za početak, jer mnogi od vas nemaju vrtove u kojima bi mogli eksperimentirati. Dobro nije sad sezona sadnje, ali u proljeće pokušajte nešto takvo sa sobom napraviti, dobro čete se osječat kad vam uspije, a to fakat nije problem. Kome ne uspije neka mi se javi, pa ću mu ja osobno doč kući sve pojasniti.

Da se vratimo malo na 2012. pa u biti jedva čekam da dođe, prepušten svim energijama, neče mi biti loše, kao i nikome tko će se prepustiti. NE BOJTE SE, nema za to nikakav racionalni razlog, a i iracionalnih mi ponestaje, osim možda ako se bojite Boga?

2012-2  Ima mnogo ljudi koji se boje Boga! Pa jeste li vi NORMALNI??????????????

Bojat se boga, svašta, pa On je ljubav i dobrota, kao i roditelj prema djetetu, čak i kod životinja to možete vidjeti(ponovno analogija na pse). Pokažite mi nekog normalnog čovjeka koji je ubio svoje djete, ma što da učinilo? Ajde da vas vidim? NE pričam tu o psihičkim luđacima koji će ubiti sve što se kreče nego nekog normalnog iz mase, slobodno pokažite. Sad zamislite Boga koji nas je sve stvorio da kazni dio ljudi koji vjeruju u neku drugu njegovu kreaciju, smijeh :) :) :)

Sve vjere i religije i sekte kreču od ljubavi, ali onda se tu umješaju razno razni svečenici i protumače vjeru kako njima paše, oni su jedina stvarna opasnost nama. Sjetite se samo povijesti koliko se ratova vodilo u ime Boga?

NE bojte ga se, neće vas ugrist niti pojest niti ubit, niti pokosit niti sasječ, niti požnjet... to su KONTROLE NAD VAMA, bacite ih u smeče i dobro provjerite da su otišle u SMEČE jer to nije ništa drugo, za promjenu oslobodite svoj um, on je jači alat od bilo čega takvog. Bog ako će nas uništiti, mi tu kurca nečemo moč.  Pa kakav bi to jebeni Bog bio da ga se svi bojimo? Tko hoče nek izvoli, ja sigurno neću. Nešto mi je šapnulo da nema straha.

Sad će mnogi reč a šta sa vragom ili đavlom?

Pa to su bića iz 4 dimenzije koja nisu u potpunosti evoluirala na tu dimenziju i sad ulaze u ljude i pričaju iz njih gluposti koja oni žele čut. Gotovo se uvijek radi o vjerskim glupostima jer se na to ljudi najviše pale, kako sam pričo i sa šejhom i sa nekoliko katoličkih svečenika egzorcista vidio sam da im ta bića uvijek govore o njihovim vjerama, žnači katolicima pričaju jedna imena, a muslimanima druga, ali sve se svodi na isto, oni su nama ko što smo mi piličima na farmi HRANA, samo što se oni hrane emocijama, a mi energiju dobijamo iz namirnica(pilića, svinja, krava....) zamislite da ste pilie i da morate ostalima pričat šta ih za nekoliko dana čeka, e ad vidite kako je nama, kad nas opsjednu takva biča. Icke ih zove gmazovima, mnogi ih zovu demonima, ali u korjenu su oni bića sa viših dimenzija. Borba protiv njih ili popoularno egzorcizam je složen proces i moraš biti jebeno stabilan u glavi da ih izbaciš iz domačina. Nebitno je da li vjeruješ u Kuran ili Bibliju ili nešto treće, moraš se uzdič psihički na 4d svijet da ih pobijediš, to je suština borbe. Tehnika je mnogo, a ljjudi koji to mogu izvest malo, ali sve više, kako se bude nove generacije. Svatko od nas u sebi ima neki dar, ali ga mora otkriti, u tome je kvaka.

Mislim da je dosta za ovaj post teksta, pozdrav do idučeg :)

Komentari (29)Add Comment
0
...
napisao Misterije svijeta, Rujan 11, 2011
odličan članak, također jedva čekam 2012 promjene su nužne pod hitno
0
...
napisao goran, Rujan 12, 2011
zasto cekat 2012? pocni s promjenama danas. BUDI promjena koju zelis vidjeti u svijetu!
metronet
...
napisao Miro Sinj, Rujan 12, 2011
ODLIČNO
to je to nema straha,a tako jednostavno
0
...
napisao ivano, Rujan 12, 2011
Gene Roddenberry sotonist svašta možda nije vjerovao u boga možda ali sad da je sotonist ne znam okle si to izvukao on je bio protiv sustava u kojem živimo i težio jednakosti među ljudima (prvi poljubac na filmu između crnca i bjelca)i kroz star trek je govorio kolko vjera može biti opasna tj. opasna za tehnološki pa čak i duhovni razvoj čovjeka (srednji vijek, inkvizicija).
0
...
napisao folka009, Rujan 12, 2011
On se u jednom intervjuu deklarirao kao prosvječeni sotonist, šta je pod tim mislio tko zna, ali i njegova je supruga potvrdila da je imao te neke "čudne" sklonosti. Ali sve to ni malo ne umanjuje njegov doprinos rušenju barijera, bio je jednostavno mnogo ispred svog vremena, mislim da ga čak ni dan danas nitko ne može pratiti. Jebi ga takvi se rađaju jednom u 100g. Vidiš da više star trek nije što je nekad bio, sve su to mlake verzije od voyagera nadalje. Sad kad sam gledo ovo s archerom, rijetko sam se moro zamislit nad tematikom, ko da gledaš csi ili slične serije, nema više duše u tome.
metronet
komrntar na folka009 i ivano
napisao Miro Sinj, Rujan 12, 2011
nemojte se prepirati zbog nevaznih stvari,autor clanka je zelio slikovito prikazati kako nam ceka mnogo bolji svijet nego sto je sada,dje ce se tehnologija upotrebljavati u humane svrhe,za to je uzeo primjer(nazalost los)iz star treka,nekada zanimljiva a sada sumorna,jer se zrtvovala sloboda za sigurnost.

jos malo i izlazimo iz ovoga zla,ceka nas mnogo bolji svijet a to necemo ni primjetiti
evo pogledajte Kresimira Misaka biti ce vam sve jasnije ima vise videa

http://www.youtube.com/watch?v=PRB6zblqroE

0
...
napisao Misterije svijeta, Rujan 12, 2011
Gorane, odavno sam ja počeo s promjenama, ali se nadam da će kako se približavamo 2012 biti sve više takvih ljudi smilies/smiley.gif
0
...
napisao baaaaaa, Rujan 14, 2011
jos bi nesto nadodao ljudi budite ono sto zelite a ne ono sto drugi zele da budete
0
odgovor za bob
napisao kosanija, Rujan 16, 2011
nisi ti vidija NISTA
0
odgovor za bob
napisao folka009, Rujan 16, 2011
Bob si ti siguran da vjeruješ u Boga?????
Po ovome što pišeš meni se osobno čini da štuješ sotonu ili razarača, jer niti jedan Bog niti u jednoj verziji ni proročanstvu ne uništava, nego stvara, a to što ti pišeš i što si zaveden sotonom ili nekom njegovom verzijom ti preporučam toplo da ostaviš i da se oslobodiš njegovih okova. Niti jedan Bog, ponavljam nije zločest, zato su izmislili sotonu. Ne ne bojim se nikakvoh Jahvea, pogotovo kad znam njegovu povijest i od kud se pojavio u pričama, samo što vi to ne želite priznati. babilonska ste vjera ili se barem tako furate. Ja u Boga vjerujem jedino ko u kreatora i ako me zato treba pokosit, reci mu da ga čekam, ti si očito malo pričo sa njim. Više se bojim Jace i europske unije koji truju ovaj napačeni narod, i gdje su onda svi vaši bogovi da to smire, gdje su bili kad se klalo u ratnim razaranjima, gdje su bili da nisu zaustavili glad u africi i da sad ne nabrajam, a mogo bi do sutra vjeruj mi. Tako da Jahvi reci, onaj luđak sa fx-filesa Danijel, te željno iščekuje i spreman je na dvoboj, ko zapeta puška. Nedaj se stari moj opsjenjivat zastarjelim konceptima, prihvati energiju koja ti se nudi, vidjet češ da češ odmah procvat.
0
@folka009
napisao bob, Rujan 17, 2011
folka009 kaže: prihvati energiju koja ti se nudi, vidjet češ da češ odmah procvat, Ja u Boga vjerujem jedino ko u kreatora, Ne ne bojim se nikakvoh Jahvea, pogotovo kad znam njegovu povijest i od kud se pojavio u pričama

Reci mi samo koji je TVOJ BOG???.
Kreator ne postoji!, postoji samo jedini bog Jahve, a on je stvoritelj.
Nemoraš ga se bojati, niti mu vjerovati, on te to ne traži. Samo te upozoravam da češ plakati gorke suze i tražiti za milost.
On ti neče pomoči i uništi če te zauvjek.
0
odgovor za bob
napisao kosanija, Rujan 17, 2011
BOB oprosti ali pises gluposti,ako zelis tumacit bibliju onda nemoj to doslovno raditi ona se istrazuje,vidim da su ti jehovini svjedoci isprali mozak i sad radis budalu od sebe.

Armagedon ili Harmagedon neznaci doslovno unistenje to je samo simbolika
0
...
napisao A.D, Rujan 17, 2011
Ovozemaljski zivot je ogranicen, sve ima svoj pocetak i kraj. Stoga Bog sviju sistematski unistava i od toga se ne moze pobjeci, vec ako unistava. Zatim nas tamo negdje prozivljava i duse nam ozivi, ako vec ozivi. Ostalo je sve na duhovnoj bazi i samo mozemo vjerovati jer dokaza nema...

Ciji Bog je ispravniji, moj muslimanski, Danijelov krscanski ili Jahve. Smijesno je ovdje se raspravljati oko toga. Valjda svi pozivamo na ljubav, mir i bratstvo.
Takodjer sugerirao bih da svi vjeru imaju kao privatnu stvar i drze to za sebe.

Ako cete siriti svoju vjeru, radite to sa tolerancijom i razumjevanjem. Prijetiti nekom da ce ga moj ili tvoj Bog unistiti je cisti apsurd.

Takodjer i ateisti, ili neki koji misle da su skontali neku novu vjeru! Trebaju da postivaju one prije njih i sa postovanjem da pristupaju pisanju o Bogu.
0
...
ja nikoga ne prjetim, SAMO UPOZORAVAM, a prvi odgovor koji sam napisao, zato što sam reagirao jer je autor napisao: Pa kakav bi to jebeni Bog bio da ga se svi bojimo?
Kako autor može psovati na boga, zato sam ja počeo davati odgovore, JA NISAM NIKOGA OSUĐIVAO SAMO SAM UPOZORAVAO i nadodao kako bog ima ime. BOG je samo titula kao precjednik, bog ima ime, a ime mu je Jahve (jehova, jhvh, yhwh) - kako i precjednik ima ime - josipović tako i bog ima ime jehova.
0
odgovor za kosanija
Armagedon, harmagedon nije uništenje, to nisam ni rekao. Armagedon če biti i to je uništenje ZLA I ZLIH LJUDI, također neposlušnih i protivnika, to je božji rat koji če isus obavljati. Znači Jehova bog dao je svom sinu Isusu da obavi taj rat, odnosno uništenje ljudi koji su zli i neposlušni. Armagedon nije smak svjeta niti uništenje planete. Jer u bibliji piše da če zemlja biti očiščena od zla ( armagedon ) i da če dobri ljudi koji vjeruju u boga jehovu - VJEČNO ŽIVJETI U RAJU NA ZEMLJI.
To je automatski dokaz u bibliji da NE POSTOJI RAJ NA NEBU, DA NE POSTOJI DUŠA ili PAKAO - jer duša raj i pakao to je krivo učenje katoličke crkve.
U bibliji piše da če ljudi vječno živiti u raju samo na zemlji.
0
bob
napisao ivano, Rujan 17, 2011
vidim ja ovdi u komentarima jedan jehovin svjedok zalutao :-D
0
...
uzalud se ismijavate, mene to ne dira ni 1% tak mi je svejedno.
"Otpada" je uvjek bilo i bit če. SAMO nemojte reči da vas nisam upozorio, kad dođe harmagedon.
0
odgovor za bob
napisao kosanija, Rujan 17, 2011
bob dosa si na krivo mjesto i krivu adresu,mi nismo nikakav otpad jehovinih svjedoka.Največa naša mana je to što znamo misliti svojom glavom i nedamo se prevariti.

Upozoravaš nas na harmagedon ljubazno od tebe,ali mi za to odavno znamo i znamo pravi slijed događaja.
Čisto sumnjam da si ti jehovin svjedok jer da jesi onda bi slijedio upustva iz
Galačani 5;22-26,naglašavam odlomak 26 jer to upravo radiš.

Dešavaju se mnpge stvari koje ti neznaš i nečeš ih čuti u dvorani kraljstva i neče ti to reči nijedan starjšina,ni sluga pomočnik, ni pionir niti vodeče tjelo,a kamo li neko iz betela u Zagrebu.
Danas vidovnjaci.proroci,gatare,astrolozi imaju problema sa predviđanjima,i proricanjima.
Čovjek če ubrzo svuči staru osobnost i navuči novu pravednu.
0
odgovor za bob
napisao kosanija, Rujan 18, 2011
Prika sve najbolje

znas li zasto su dalmatinci tvrd kamen,nedamo se varat,za sve trazimo cvrst neoboriv dokaz,a o jehovinim svjedocima znam mnogo sa njima radim.
0
odgovor za kosanija
napisao bob, Rujan 18, 2011
Da radiš sa jehovinim svjedocima znao bi što govorim, jer svaki če ti jehovin svjedok reči tko je bog, kako se zove i što je harmagedon.
A nebi ovako pljuvao po njima.
0
odgovor za bob
bob dovidenja
0
odgovor za bob
ha ha ha ha
znao sam da si ti neki jebivjetar a ne jehovin svjedok,ti si otpadnik,odjebalo te iz dvorane jer si umisljena budala
ha ha ha sta si trazija to si i dobija
BOB DOVIDENJA
sve najbolje
0
odgovor za bob
sve najbolje
0
odgovor za bob
hvala,topli pozdrav i zbogom
0
...
napisao bob, Rujan 18, 2011
hvala i tebi
0
kosanija
napisao ivano, Rujan 19, 2011
kako ono kad se raspravljaš s glupanom trebaš se spustit na njegov nivo a onda te on dotuče sa svojim iskustvom :-)
0
odgovor za ivano
napisao smola, Rujan 20, 2011
ko je ovdje sad glupan,bob ili kosanija kojega je bob isprovocira
0
smola
napisao ivano, Rujan 20, 2011
bob naravno kosanija je ispao sasvim pristojan, nisam mislio nikog vrijeđat samo mala šala
0
...
napisao chres, Prosinac 30, 2011
molim vas pročitajte pozorno sve komentare koji su ovdje napisani. ma i ne morate pozorno, dovoljno je da ih preletite. pa će vama/nama biti jasno zašto nam se ne smiješi zajednička sretna budućnost...
šteta, a dobili smo tako predivan planet

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove

busy

FX-files u većini slučajeva radi samo copy-paste informacije i ne provjerava njihov izvor i namjeru, stoga ne odgovaramo za nastale nesporazume i sl. što može proizaći iz korištenja takvih informacija. Što se nas tiče sve informacije možete kopirati i koristiti do mile volje ako su vaše namjere dobre.