Na rubu znanosti

Sibir

18 Sij 2015
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ŠOKANTNO OTKRIĆE NA SIBIRU: Kopajući rupu, otkrili zastrašujuće ljudske glasove koji vrište od boli?! (VIDEO)

"Čuli smo ljudske glasove kako vrište od boli", kažu istraživači.

Mislite li da je pakao stvarnost? Skupina istraživačkog tima iz Sibira došla je do šokantnog otkrića. Dok su kopali 4,4 km pod zemljom došli su do čudnog mjesta na kojem se temperatura dizala i do 2.000 Fahrenheita. Nakon što su spustili mikrofon kroz rupu kako bi čuli zemljina kretanja, nešto se dogodilo. ''Ponekad slab, ali i jasno određen zvuk, za koji smo mislili kako dolazi od naše opreme,'' objašnjavao je dr. Azzacov, ''ali nakon nekoliko podešavanja shvatili smo kako zvuk ustvari dolazi iz zemljine unutrašnjosti. Čuli smo ljudske glasove kako vrište od boli.'' Dodaje: ''Premda se jedan glas jasno isticao, mogli smo čuti tisuće, možda i milijune u pozadini kako vrište u patnji.''...Istraživaći misle kako su otkrili pakao, a mi vam moramo priznati kako ovo što ćete čuti zvuči zaista zastrašujuće.
Poslušajte sami zvukove i recite nam što bi to moglo biti?

preneseno sa
http://www.dnevno.hr

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment