ŠTA SE DEŠAVA,ZBOG ČEGA CENZURA

26 Pro 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo-trokut
ZBOG NEDOSTATKA DOKAZA UFOLOZI PRIZNALI: Izvanzemaljci nas ipak ne posjećuju, ufologija postaje stvar prošlosti
Nedostatak dokaza o postojanju izvanzemaljaca nagnalo je desetke ufoloških udruga na zatvaranje. Uskoro se održava skup u kojem će se vidjeti je li ufologija stvar prošlosti.

Brojne udruge u Velikoj Britaniji odlučile su priznati poraz i staviti ključ u bravu, a one koje još rade će organizirati skup na kojem će raspraviti ima li smisla nastaviti.

Jedna od tih udruga je i ASSAP, Scientific Study of Anomalous Phenomena, a njen čelnik Dave Wood sudjeluje u organiziranju tog sastanka.

"Zaista je moguće da će ova tema za desetak godina biti mrtva. Nedostatak uvjerljivih dokaza koji nadilaze anegdotalne pokazuje kako je vjerojatnost da tamo vani nema ničega vrlo velika " - kaže Wood.

David Clark, savjetnik u Nacionalnom arhivu za područje NLO-a sa sveučilišta Sheffield Hallam, kaže da je ova tema zapravo već mrtva jer posljednjih godina nitko nije vidio ništa što bi bilo iole uvjerljivo, no neki poput ufologa Nicka Popea još se uvijek nadaju da će tema poživjeti i da još ima budućnost.

Ono s čime ufologija raspolaže sada je hrpa anegdotalnih priča i nevjerojatnih iskaza, i upravo nedostatak stvarnih dokaza nagnao je ljude koji žele vjerovati da nas izvanzemaljci posjećuju da priznaju da se to - ne događa. [tportal]

preneseno sa
http://cudaprirode.com

"Zaista, je moguće, da će ,ova tema, za desetak
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment