Petak 24 Ožujak 2023

Pretraga

Šta se događa 94

07 Sij 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Od sada i na Telegramu

 

Šta se događa na nebu ili u prostranstvima svemira,grmljavina koja dolazi niotkuda,tutnjava potresi,koji su isuviše plitko.
Neki svemirski događaj ili netko zloupotrbljava tehnologiju.Prije je za HAARP trebalo cijelo jedno polje a sad kad je tehnologija napredovala,ima i đepno izdanje.
Često po danu ili po noči kamera mi snimi bljeskove u noči,ali bez grmljavinske tutnjave,niti je visoko niti nisko na nebu,neznam šta je to.
Nešto se dešava u ionosferi,liče na plave vilenjake,ali nije to, oni nastaju mnogo visoko u svemiru.
Ili je neka specifično grmljavinsko(ali bez grmaljavin) nevrijeme ili kako često dolaze informacije o svemirskom ratu u kojem sudjeluje galaktička federacija,i zli

reptiloidi,koji stvaraju veliko zlo na zemlji,i koji manipulišu pokvarenim političarima koji kao muhe bez glave zuje i ni sami neznaju šta rade.

Čuje se buka detonacija tutnjava ali nema izvora,dosta se sjetiti tragedije u Petrinji,kao da je podzemna nuklearka eksplozija.
Ili se vode prikriveni silni ratovi ili zemlja ispada iz svoje rotacije,kako je i Milanković objasnio.

 

 

 

Komentiraj (0 Komentara)

Šta se događa 93

11 Pro 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Vanzemaljci napadaju

Odjednom histerija,pa dje su ako napadaju.Sve veča pojava NLO-a,ako su to vanzemaljci.
Po internetu sve više fotografija sa vanzemaljskim bazama na Mjesecu,pa i David Wilcock je pisao na osnovu NASA snimaka o vanzemaljskim bazama na mjesecu dje se vide prozirne kupole,koje su vjerovatno građene od GRAFENA.Pa na Marsu,Merkuru,orbita Jupitera.Pa odakle sve ovo,odjednom sve na gotovs kao na tacni.
Od 1950 godine se kontaktira sa vanzemaljcima,zahvaljujuči njima čovječanstvo je dobilo naprednu tehnologiju,ali i uvid u stara znanja naših predaka.
Kako je na planetu Zemlja stanje kao pred exploziju vulkana,koja se stalno odgađa,pa zašto več jednom sve ne ode kvragu nek sve pukne nek ih vrag nosi.Ali ništa netko sve to sprečava.
Postoje dobri ali kritčni naši vanzemaljski prijatelji,koji utječu na političare,koji su nažalost podla i pokvarena stvorenja,bez časti iznimaka,dobar političar ne postoji.
Zahvaljujuči njima ratni vihor se gasi,da nije njih več bi sve grunulo,u nuklearnoj vatri.Dajuči mudre savjete ratni vihor stišavaju.
Odjednom se pojavljuju informacije o galaktičkoj federaciji,koja naveliko sliči na star trek,ali je tehnologija mnogo naprednija,pa je taj star trek kao dječija igračka.
Neki znaju prigovoriti kako vanzemaljci mogu doči na zemlja ako je štite Van Allenovi pojasi zračenja,koji se nalaze između 1000 i 10000 kilometara,izrazito jako zračenje,koje zemlju čuva ili svemir čuva od zemljana,jer zemljani su izrazito opasna stvorenja,ratoborna i krvoločna
https://www.fx-files.com/x-files/neobjanjivo/3239-astronomi-su-prvi-vidjeli-zidove-naseg-planeta-zatvora
kako je ovdje obajšnjeno zemljani su vrlo opasni,ili ih se čuva.
Za putovati po svemiru ne trebaju svemirski brodovi,ali dje su druge tehnolgije opisane u Zvjezdanim Vratima dje se kroz umjetno stvorenu crvotočinu putuje po cijelom svemiru,a zbog čega je i napadnut Irak,drevni Babilon,zbog zvjezdanih vrata.


I kao da se sve ovo želi prikriti,odjednom nastaje super gripa,tj korona,cjepivo djelomično učinkovito a drevno znanje učinkovito,pa kome sad vjerovati.
Zbog posla koji radim nabavim dva generatora negativnih iona,čitajuči iskustva u raznim poliklinikam Evrope i slušajuči Akademika Osmanagića,zaštitio sam svoj dom,moje drage prijatelje,radne kolege i mnoge druge,poslušao sam drevno znanje predaka iz teorije prešao u praksu,bez nuspojava i bez bolesti.
Pa čemu onda ta sva silna panika oko gripe,očito da tim ludim elitama,budalama,pederčinama,bahatim seronjama,treba novca za obranu od dobrih vanzemaljaca,pa izmišljaju razne bolesti stvaraju paniku i nažalost budale su tim luđacima dale vlast.
Molim dobre plejdijance uvedite red u naš planet a te luđake prosljedite u galaktičku ludaru,nek na svojoj koži osjete koje su zlo napravili.
Upučejem dobrim vanzemaljcima poziv za pomoć

 

Komentiraj (0 Komentara)

Šta se događa 91

16 Srp 2021
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Šta se događa sa zemljom,sve mi više liči na upozorenje pred kraj,uvijek sam se pitao kako če to izgledati.Korumpirani Hrvatski mediji sve cenzuriraju,te informacije treba tražiti po drugim područjima i portalima.

Ovo šta sam pronašao i sa vama podjelio,je kao u filmovima katastrofa ako ne i gore,pogledajte i djelite
još više toga na
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5KL9np28VTEeQ8e2iw8HmdDqczF-MeSz

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno