VRIJEME ZA ISTINU

16 Velj 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 

bosanska_piramida

 

 

Bosanske piramide
Malo ču o njima one su tu meni amo reći prvo susjedstvo,zašto ići u Egipat kad još bolje postoje kod naših prijatelja u Bosni.
Ima jedna priča vezana za Bosanske piramide,a kaže:za vrijeme rata u Bosni kada bi granata eksplodirala na piramidi a tada nije baš bilo sigurno da li su to piramide,da bi ona ZVONILA,a i mjesečeva piramida koja je do nje isto,ili ako bi granata eksplodirala na obližnjem brdu da bi i ono i piramide zvonilo.Vjerovatno je sve povezano podzemnim tunelima.
Navodno kako priče kažu da u blizini piramida za vrijeme rata nitko nije poginuo?
Izvješča kažu da je sve više pojava NLO-a u blizina piramida i da su vidjeli "vanzemaljca "(?) ali nisu stupili u kontakt sa njime.
Dan danas iz piramida isijava energija u svemir ali one također i upijaju energiju iz svemira.
Pročitao sam da se okupljaju volenteri iz cjeloga svjeta sa namjerom da sa piramide sunca ukone zemlju,a to je najviša piramida na svjetu oko 220 metara.
Jedan stari film koji govori o piramidam kao antenama svemira
NAPOMENA,FILM U NEKIM STVARIMA IZGLEDA KAO MONTAŽA,ZELJA AUTORA FILMA JE PRENJETI,KAKO BI TO TREBALO IZGLEDATI,u nekim stvarima se neslažem.
FILM JE ZANIMLJIV.
IDEMO SAD U BOSNU
JOŠ MALO BOSNE
SADA MALO ZNANSTVENICI NEKA PRIČAJU O BOSANSKIM PIRAMIDAMA
DRUGI DIO
TREĆI DIO
ALTERNATIVA JE REKLA SVOJE,ZNANSTVENICI SVOJE.
A VI ZNATE NAJBOLJE VAŠE MIŠLJENJE I ODGOVOR
Dan, danas, iz piramida, isijava, energija u svemir
autor
Miro-sinj

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment