Svetište u Gali kod Sinja ili mjesto spuštanja NLO-a drugi dio

02 Ruj 2013
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

     gala_spustanje_nlo-a

 

DODATAK

Dobio sam pitanje,da li se radi o istoj osobi.gospa sinjska i galska.Mislim da NE.

Legenda govori da je Gospa Sinjska branila grad sinj od Turaka,hodala je po zidinama grada,nijedan metak ili topovska kugla niju je pogodila.Po cjelom cetinjskom kraju je zarazila bunare pitke vode srdoboljom crijevnom bolešču.

Njezin kip je prikazan bijelom bojom a njena slika je naslikana u Rami,bosna i hercegovina,znam da je mletački slikar radio sliku a ko je bio model ili po čijim savjetima,neznam.Kasnije je njena slika ukrašena sa zlatnim nakitom.

Još detaljnije na ovom linku http://hr.wikipedia.org/wiki/Gospa_Sinjska

 

Mogao bih nadodati da nema živih svjedoka očevidaca da ovo potvrde,ali,iza svakog mita,legende krije se stvarni događaj,zato u ovo ne treba sumnjati.

 

Sa druge strane događaj u Gali je stvaran postoje "živi" očevidci,4(četvoro),kada se vodi neki sudski proces potrebna su dva svjedoka da se nešto povrdi kao istinu, a ovdje su četri.

 

Osobno sam se uvjerio u nešto nadnaravno,neka čudesna životna energija,otkad sam posjetio to mjesto osječam se življe vedrije(nije reklama).

Zašto je gospa u crnu,djeca koja su sa njom razgovarala kažu da je to od tuge,za stanovnicima zemlje koji su zastranili u zlo.Ljudi su ustvari dobra plemenita stvorenja,ali nešto u njima ih čini da rade zlo.

Govorila im je o raju,paklu,čistilištu,neznam značenje ovoga,ali mislim da se radi o simbolici.Simbolika ljudskoga života.

Običaj je u dalmaciji kad voljena osoba umre u znak žalosti se nosi crna odječa,u nekim mjestima se nosi bjela odječa.Ustvari sve ovisi o tradiciji.

U ovome slučaj isto simbolično kao,znak tuge,Ako bolje pogledate slike ona(gospa)i nije baš crna.Više je kao tamno kafeno,plišana odječa ustvari,zato i mislim da se radi samo o simbolici.

 

 

Davne 1985 godine dvije godine poslije ukazanja,posjetio sam to mjesto koje tada uopče nije bilo uređeno,te sam vidio i stanovnici toga mjesta su mi pokazali!Iz kamena raste cvječe!!Baš tu dje je bio najjači bljesak,a čitajuči mnoge knjige iz eletrotehnike došao sam do informacije:da kad grom tj munja udari u zemlju ili stablo,drvo zabodeno u zemlju unosi ogromne količine dušika koji je prirodno gnojivo,te potiče raste biljaka.Cviječe koje sam naveo je dugo raslo i nije zaljevano vodomo iako ga je sunce pržilo,po danu se kao osuši a sutradan ujutro opet svježe.Vjerovatno je oslobođena ogromna energija koja potiče rast,a ujedno djeluje zaštitno,a to mnogi znaju,kada idu na fizikalnu terapiju dje se koristi eletromagnet,da lomovi kostiju brže zarastaju,a rane zacjeljuju.

Još jedna napomena vezana za gospu u gali,za vrijeme ljeta joj se lice oznoji,nije rosa ili kondezacija vlage nego baš ZNOJ,a to je mjesto u hladu i prozracno a temperatura je ugodna,tko god tu dođe osjeti kao da je zaštičen,kako neznam.

 

Jedna napomena koja bi se mogla nadovezati na gore navedene čeinjenice,od 2012 godine,kada dolazi do preljeva energije iz svemira na sunčev sistem,i kad je to oslobađanje postalo intezivno2013,pa da se prisjetimo onoga znaka iz knjige otkrivenje 666,ili ugljik C12 tvorac života! Dolazi do promjena u cijelom sunčevom sistemu,zemlja je krcata energijom,ljudska tjela dobivaju ogromnu energiju.Tjela mutiraju zemlja se pomalo modificira u ŠTA!!Hoče li biti raj na zemlji ili?

Na zemlji postoje ili bolje rečeno žive biča koja nadgledaju sam planet zemlju,kakva su to biča,pojednostavljeno kao lik iz filma Superman,eto tako,među nama žive,možda su naši susjedi ili prijatelji.Zahvaljujuči njima izbjegnute su mnoge katastrofe,a svi događaji koji se odvijaju po planetu zemlji i svi oni čudni bljeskovi u svemiru,nagovješčuju radikalne promjene.

O Gospi u gali još na ovome linku,http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/219498/Default.aspx

Po svemu sudeči tu se desio posjet izvanzemaljske tehnološki razvijene civilizacije,ili uproščeno NLO.

Nevjerujete,pogledajte video

 

 

 

Autor

Miro-sinj

 

 

 

 

 

 

Na zemlji ,postoje ili ,bolje rečeno ,žive biča koja ,nadgledaju

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment