Misteriozni planet Zemlja

07 Pro 2015
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 star gate cern

     

šta se događa na planetu tj sa planetom Zemljom.
Razna prpročanstva,ratovi,nepoznati nebeski objekti u vidu asteroida,kometa,otkriče novih planeta u drugim sunčevim sistemima a neke su poznate kao i zlatokosa.Naziv za planet dje je moguć život.

Pojave NLO-a se sve više cenzuriraju,a u atmosveri planeta zemlje razne nazovi meterološke pojave,slične loptastoj munji a nije loptasta munja.Neobične klimatske pojave diljem planeta,da li je to povezano sa chemical trailsima,ili je zemlja promjenila svoj nagim,prateći na nočnome nebu zviježda,nisam primjetio da se nešto promjenilo,bar koliko to mogu provjeriti sa oskudnom opremom.

Ratovi u zemljama koje se u Biblije navode kao mjesto pojave božanstava.Mistični Irak,te poznata Babilonska kula,koja prema nekim mišljenjima i nije kula,ili zigurat.
Neki prijevodi govore da su to zvjezdana vrata,možda se misli na lansirni toranj kao što ima i NASA.
Ili je to mogo složeniji uređaj nego se misli.Serija Star gate je možda snimljena na tu ideju.

Povijest nas uči kada se dešavaju ovakve stvari,kao da se nešto prikriva.
Šta mislite koliko dugo život postoji na ovome planetu i u ovoj formi na bazi ugljika.Nekoliko tisuča godina ili bolje reči milijardi godina.

Mislite da su to gluposti,gadno se varate.Šta se dublje kopa u zemlju to se više toga otkriva.Da li ste čitali dnevnik admirala byrda,ako niste ovdje možete pročitati:
 http://www.val-znanje.com/index.php/tekstovi/manipulacije-ljudima/194-suplja-zemlja-stanovnici-ispod-povrsine

Sada vidite koliko je planeta zemlja tajanstvena.
Šta se onda sve događalo kroz povijest,a šta nije.Tajanstveno biče koje je poznato i kao čovjek,da tajanstveno od začeča do rođenja prolazi kroz faze reptila primata pa tek čovjek.Kao da je naš ljudski gen navrnut na neki drugi,ako su nam bližnji srodnici primati.
 knjige  Zecharia Sitchina pišu da su Anunakiji vršili manipulaciju sa DNK te su na DNK primata genetskim inžinjeringom dodali drugi dok nije nastao ovakav čovjek.Ljudsko tjelo ima mogučnost samo iscjeljenja ali je to blokirano kao mnogo toga.
Sada dolazimo do najvažnijega,jer sve ovo gore je uvod.
Glavno pitanje je vanzemaljci.
Dali su oni dan danas na zemlji,da li se oni upliču u naš svakodnevi život.Odgovor je DA.
Drevna povijest a i arheologija nas uči da su drevne civilizacije tehnološki bile mnogo naprednije nego sadašnja koja užasno primitivna i zaostala.
video


http://www.video.tt/watch_video.php?v=lSu80OXow


http://www.video.tt/watch_video.php?v=KbrJzaHuo


aha sad je malo jasnije.Planet zemlja se promatra nadgleda od strane tehnološki naprednih civilizacija,koje se ponekad umiješaju.


video
http://vidbull.com/e7oudsgvn9y1.html


U drevna vremena kada je čovjek zloupotrijebio tehnologiju tehnološki napredniji izvanzemaljci su stupili u akciju.
Kako se stalno pojavljuju videozapisi sa orbitalne stanice,zemlji stalno prilaze NLO-i.Nejasno je dali je to zemaljska tehnologija ili ne.U svakom slučaju tehnologija je napredovala ali moral zemljana ne.
Dali nas upozoravaju naravno na razne načine.
video


http://vidbull.com/wy9o759lsn42.html

 

Spomenuo sam zvjezdana vrata,odakle autoru toliko mnogo materijala za snimanje tako zanimljive i opširne serije,morao je imati informacije odnekuda,taj scenario nije pisan bezveze,kao nemam pametnija posla idem nešto napisati pa ako prođe prođe.Ne to nije tako.
Dešavaju se stvarni događaji na osnovu kojih je to snimano sa ciljem prilagođavanja javnosti,zona 51,baza Montauk,Cheyenne Mountain Complex u stargate znan i kao zona 52 itd.Dali je čovjek napravio vremeplov,letjelica koja putuje kroz dimenzije,kako bi zemljani reagirali na tehnološki razvijene pridošlice.
Ekipa star treka TNG je snimila dvije izvrsne epizode a to ujedno jedna od najboljih serija zvjezdanih staza,bar za mene.
E evodje je jedna od uloga Mark Twain tj pravim imenom Samuel Langhorne Clemens,svemirski brod enterprise se vratio u 19 stoljeće i tu počinje akcija zavrzlama.
video
http://www.video.tt/watch_video.php?v=N2TdBmBCA


http://www.video.tt/watch_video.php?v=4XXK2o4xM


Kada vidimo obilje serija raznih informacija sa raznih strana svijeta,zar nemislite da se na planetu dešava nešto mnogo važnije.

Miro-Sinj

napravio,vremeplov,dimenzije,zemljani,pravim

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment