Šta se događa 77

16 Stu 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

miro

 

   

Zašto je čovjek tako zao,dali je takav stvoren.
Legenda o Atrahasisu,bogu koji je imao Teemu tj životnu esenciju ili gene potrebne za genetski inžinjering.

Krvna loza koju su odabrali Anunaki tuđinski geni mladog buntovnika koji je nagovarao druge članove posade svemirskog broda da ubiju Enlila.Njegovi geni su bili idealni za nastanak Adama ili bolje reći roba,današnji čovjek nosi njegove gene i ima njegovu osobnost,buntovnik.
Zbog svoje pobune smrtno je kažnjen.
Povratak u prošlost:
Dogodilo se prije nekih 300000 godinabaš kada se Homo sapiens,odjednom pojavio u jugoistočnoj Africi.
Upravo su tada Anunnaki pogurali evoluciju koristeći genetski inžinjering,poboljšali su hominida,homo erectusa do razine inteligencije homo sapiensa (mudrog čovjeka),koji je bio u mogučnosti baratati oruđem,da bude rob.


To se dogodilo u području izna abzua tačno tamo dje na to ukazuje fosilizirani ostaci.
U zoni velikog rasjeda u jugoistočnoj Africi.
U povijesnom pomaku dva tima znanstvenika u veljači 2001 godine najavila su sekvenciranje cjelokupnog ljudskog genoma.
Glavno otkriče bilo je to da naš genom sadrži ne onih očekivanih 100 000-140 000 genoma.
Pojasevi DNK koji upravljaju stvaranjem aminokiselina i proteina nego manje od 30 000,dakle svega od dvostruko više od 13601 gena vočne mušice i jedva od 50% više od glistinih 19098.Štoviše ljudski geni nisu nešto naročito unikatni.
Utvrđeno je da su usporedivi sa gotovo 99% gena čimpaze.Čak i do 70%gena miša.
Kako je ustanovljeno ljudski geni s istim funkcijama istovjetni su s genima drugih kralježaka kao i bezkralježaka gljiva,biljaka,pa čak i kvasca.Ova saznanja ne samo da potvrđuju kako je postojao jedan izvor DNK za sav život na zemljiveć su znanstvenicima omogučila da prate evolucijski proces.


Kako su se složeni organizmi razvili genetski od jednostavnijih usvajajuči u svakome stadiju gene nekog nižeg oblika života kulminirajuči sa homo sapiensom.
Zbunjujuče otkriče kako ga je prozvao časopis science br291 pokazuje da ljudski genom sadrži 223 gena koji nemaju nikakvog prehodnika na genomskom evolucijskom stablu.Ustvari utvrđeno je  da ova 223 gena nedostaju u čitavom rasponu kralježnjačke faze evolucije.
Analiza funkcije tih gena objavljena u časopisu nature br 409 pokazala je da oni obuhvačaju važne fiziološke i moždane funkcije svojstvene ljudima.
S obzirom na to da je razlika između čovjeka i čimpaze tek u tristotinjak gena,ova 223 gena čine ogromnu razliku.


Kako je čovjek došao do tolike količine zagonetnih gena.
Prisutnost ovih stranih gena znanstvenici su mogli objasniti jedino relativno nedavnim,prema evolucijskim vremenskim okvirima i zacijelo horizotalnim prijenosomod bakterija,sugerirajuči da to nisu geni stečeni kroz evoluciju,nego geni stečeni kroz noviju infekciju od bakterija?


Miro

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment