''Teorije'' zavjere

Nepobitan dokaz POSTOJANJA kemtrejlsa: Pilot zaboravio isključiti sustav pa je snimljen prilikom slijetanja!

05 Svi 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

avion-mlaznjak-kemtrejlovi  

Pilot komercijalnog zrakoplova napravio je strašnu glupost i nepobitno dokazao postojanje kemtrejlsa, kada je prilikom slijetanja jednostavno zaboravio isključiti "sustav", pa su kemtrejlsi bili vidljivi na vrlo maloj visini, a što su zabilježili ljudi, kao i sigurnosne kamere na aerodromu.

 

 

Naime, avion je i sletajuci na pistu još uvijek puštao otrove u zrak, što se do sada nikom nije dogodilo. Ovo je prvi empirijski, vidljivi dokaz za ljude koje su nazivali "teoretičarima zavjere", a koji su tvrdili da avioni u atmosferu ispuštaju nedozvoljene aerosole bez znanja čovječanstva i na štetu istoga.

Na žalost VIDEO je več obrisan sa svih videoservisa na internetu.

 

 

Nakon prikazivanja ovog snimka, mnogi građani su najavili podizanje privatne tužbe protiv vlade SAD-a jer sada u rukama imaju dokaz za njihovo postojanje.

Snimak dokazuje da unatoč slijetanju aviona po maglovitom vremenu, kemtrejlsi u ovom slučaju ne mogu biti demantovani vremenskim neprilikama, jer je na snimci vidljivo kako tragovi ne dopiru iz mlaznih motora kako skeptici oduvijek zagovaraju.

Drugo, na snimku je vidljivo da iz krila ne izlazi samo voda vec se jasno vide mlaznice koje izlaze iz nekoliko dijelova krila ovog zrakoplova što ne bi bilo moguce da su u pitanju kondenzacijski tragovi.

 

 www.web-tribute.com

 

 

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment