Ponedjeljak 22 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Žena tvrdi da ju je posjetio gmaz koji mijenja oblik prerušen u njenog muža

27 Stu 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ako tražite nešto da budete zahvalni na Dan zahvalnosti, kako bi bilo da pokažete neku zahvalnost što nikada niste bili prevareni od strane gmazovskog vanzemaljaca koji mijenja oblik koji se pretvara u vašeg supružnika i pokušava imati seks s vama. Ako ste ikada čuli za Sharon Gilbert, vjerojatno ste več navikli na njen običaj predvođenja molitve za Dan zahvalnosti i na njen cilj širnja priće o događaju koji joj je promijenio život, ovo je njezina priča i ona je se držala nje tijekom televizijskog intervjua o svojim navodnim susretima s gmazovskim vanzemaljcem.

gmazsharon1
“Nakon što smo se Derek i ja vjenčali, ovaj drugi Derek se pojavljuje u našem krevetu. Pravi Derek leži do mene, drugi Derek sjeda pokraj njega. Zaprepastilo me to. Znala sam da to nije Derek i zato sam pitala to stvorenje, tko si ti? Zato što je očito želio imati seksualne odnose. Rekao je: ‘Ja sam tvoj muž’.”
Tako je započela priča o susretu Sharon Gilbert s gmazom koji se promijenio u njezina muža Dereka, kako je rečeno u nedavnoj epizodi "Jim Bakker Showa". Sharon i Derek Gilbert su propovjednici 'End Times' i voditelji "SciFriday", TV emisije nazvane "Znanstvene vijesti iz kršćanskog svjetonazora". Sharon je autorica serijala o natprirodnim igrama i nekoliko romana, a suradnica je i u knjizi “Božji istjerivači duhova: Vampiri? duhovi? Vanzemaljci? Vukodlaci? Čuvajte se noćnih stvorenja!", pa je sigurna oklada da je svjesna reptila i njihovih navodnih moći. Ona također zna sve biblijske priče i odmah se je zapitala kada je lažni Derek tvrdio da je Xerses iz raznih knjiga hebrejske Biblije, da li je to stvarno on. Međutim, naknadni susret (očito ih je imala mnogo poput ovog prvog) ju je uvjerio da ima posla s gmazom – posegnula je i zgrabila njegovo/njeno lice.
“I povukla sam to lice. A ispod njega je bio gmaz. Mala stvorenja su bila s njim ovaj put, ova mala stvorenja izgledala su poput gargolija, također su bila reptilska. Dakle, ispod tog Derekovog lica nalazilo se gmazovsko zmijoličko stvorenje, vjerojatno slično onome što je posjetilo Anasazije...”

gmazsharon2
Sharon Gilbert definitivno dobro poznaje i zna sve o gmazovskim pričama. Anasazi su bili drevna indijanska kultura koja je živjela 1000 godina u regiji Four Corners u SAD-u sve dok nisu iznenada i pomalo misteriozno napustili to područje. Zašto su otišli još uvijek se raspravlja, ali Gilbert se poziva na teoriju da su obožavali boga gmazova i da ih je gmaz oteo i odveo na Mjesec – legenda koja je inspirirala epizodu Dosjea X. Osobno sam namjerno izostavio religiozne aspekte izvještaja Sharan Gilbert i usredotočio se samo na 'gmazovski' aspekt promjene oblika. Oni koji vjeruju u reptile mogli bi vidjeti Gilbertin izvještaj kao vodič o tome zašto ih treba izbjegavati. Oni koji vjeruju u egzorcizam mogli bi vidjeti njezinu priču i njezine spise kao vodič za pomoć ljudima koji vjeruju da su opsjednuti ili mučeni od strane neljudskih bića. Ima i onih koji misle da ona iskorištava lakovjernike u svrhu reklamiranja svojih knjiga i usluga (također i onih svojeg supruga) ... a pojavljivanje u "The Jim Bakker Showu" sigurno ne pomaže odagnati te optužbe.

Namjerno izostavljajući religiozne pristranosti i aspekte teorije zavjere u priči Sharon Gilbert, možete li/vjerujete li bilo čemu od ostalog?
Šteta što nije zadržala reptilsko lice koje je počupala sa stvorenja.

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno