Vđen NLO Iznad Kutine u noći sa nedjelje na ponedjeljak

08 Tra 2010
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nlo, iznad, kutine Poštovanje cijenjeno čitateljstvo, evo radosne vijesti i da vijest je provjerena i točna. Javio nam se cijenjeni pratitelj tematike iz Kutine sa nevjerojatnom pričom koju sam naravno u dahu pročito. Molio me da ostane anoniman, što smo mi oduvijek poštovali i dalje čemo poštivati.

Da ne duljim previše sa uvodom, jer ipak i Vas najviše zanima što se to zbilo na uskrs u Kutini... (slika nije snimljena na mjestu događaja)

Kutinčanin je prijavio slijedeće: "Oko 1 sat smo kolega i ja odlučili provest večer u razgovoru i "chillanju". Odlučili smo pronaći mjesto sa što manje svjetla i promatrat nebo što često znamo ljeti radit. Nakon dobrih pola sata vozikanja, otišli smo do igrališta OŠ "Stjepan Kefelja", sjeli na deku i čavrljali o svakodnevici. između 02:45 i 02:50 sam se okrenuo i... ugledao veliko blještavo bijelo svjetlo kako putuje s moje desne strane na lijevu, Odmah bi napomenuo da se više godina bavim proučavanjem NLO fenomena i da sam dobro upoznat sa izgledom kometa, meteora, avioa i sl. kao i o njihovoj brzini preleta te mogućim načinima osvjetljenja. Isti tren sam skočio s poda ne odvajajući pogled od toga što je bilo u zraku i reko kolegi da se brzo ustane i pogleda što je na nebu! 4-5 sekundi sam JASNO vidio veliko bijelo svjetlo kako se polako i bez ikakvog zvuka premješta s jedne strane na drugu a iz njega je prema dolje bio usmjereni snop svjetlosti ali ne skroz do kraja već kao da djelomično izbija iz objekta prema dolje.kolega je sve to skupa vidio možda 1 ili 2 sekunde kraće nego ja jer je objekt otišao nama iz vidokruga iza čempresa i zgrade koja je bila 150ak metara od nas. otrčao sam malo unatrag u nadi da će mi objekt postati opet vidljiv no više ga nije bilo. Nestao je bez zvuka bez, ikakvih tragova po nebu...Veličinu objekta bi mogao usporediti s čepom plastične boce coca-cole - kada ga primite i ispruzite ruku te pogledate. Također, udaljenost od nas do objekta je bila otprilike 250-300 metara a visina od zemlje maksimalno 150 metara. Ono što me najviše muči je što smo imali 2 foto aparata no moj je bio u autu a kolega je na svom pregledavao slike. Jednostavno kada se tako naglo nesto pojavi, skoro je nemoguće to uhvatit foto-aparatom nažalost.

Volio bi ako je moguće da se jave još neki ako su vidjeli što i mi noćas.

Hvala i lijepi pozdrav!"

 

Molio bih vas da slobodno komentirate članak i da se proširi priča, tako da se eventualno i javi još koji eventualni svjedok događaj, pa da upotpunimo cijelu priču, mada je i ovako dovoljno intrigantna i zanimljiva...

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment