Četvrtak 25 Veljača 2021

Pretraga

Proročanstva

astronomski događaj ili naznaka burnih događaja

10 Tra 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

krvavi mjesec

Poravnavanje Marsa, Zemlje i Sunca - Za neke apokalipsa, za ostale astronomska fešta

U utorak, 08.04.2014, dogodila se rijetka opozicija Marsa, Zemlje i Sunce, koja se dogodila po prvi puta u 778 dana. Ovo poravnanje nije ništa neobično, no ono dolazi u kombinaciji  s nizom od četiri 'krvavo' crvena mjeseca, zbog čega neki ljudi vjeruju da je to predskazanje kraja svijeta i drugi dolazak Isusa Krist

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

VANGA PROROČANSTVO,ILI SAMO PRIČA?

01 Tra 2014
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

 Vanga

VANGA:
 GOSPODAROM CELOG SVETA POSTAĆE 8. PO REDU VLADAR RUSIJE
 
 Početkom 80-tih prošlog veka u Vanginom životu proročice, očigledno, nastupa potpuno nova faza: više nego ikada do tada (od 1941.) počinje da „vidi“ – budućnost.

Bližu i dalju. Njeni najbliži su zabeležili da je početkom 1981. u jednom trenutku povikala: – Pazite! Uskoro će nam doći nove, ljudima do sada nepoznate bolesti. Svi, čak i oni koji nikada nisu bolovali, razboleće se. Još uvek, jer je to u našoj moći, možemo to da predupredimo. Ubrzo potom pojavili su se AIDS, ptičiji grip…

Vanga je nedugo posle toga poručila svojim najbližim da je „ubeđena da će se čovečanstvo početkom 21. veka izbaviti od raka“. Govorila je: – Doći će dan kada će rak biti okovan u železne lance.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

TREĆA FATIMSKA TAJNA ....OBJAVLJENA !

24 Lip 2011
(Reading time: 4 - 8 minutes)

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
lucia_dos_santos
LUCIA OTKRIVA TREĆU Fatimsku tajnu


Moram naglasiti kako mi je ovaj tekst stigao mailom i nakon nekog vremena odlućio sam ga podijeliti sa Vama. Ne znam ni tko je autor ni kako je tekst nastao, ali u njemu ima nekih elemenata koji su intrigantni i daju nam dosta tema na razmišljanje. Želima samo da ga svi slobodno prokomentirate, bez obzira na vjersku, političku, narodnu ili bilo koju drugu pripadnost....

Bez obzira na vaše vjerovanje ili religiju, bolje je biti pripravan i biti u dobrim odnosima s Bogom, koji nas je stvorio; jer nikad ne znamo kada ćemo napustiti ovaj svijet.      
               
POSLJEDNJA Fatimska TAJNA

Crkva je dala odobrenje da se ljudima otkrije zadnji dio poruke. Blažena Djevica se ukazala troje djece u Fatimi, Portugal 1917 god. Ovo je dokazana činjenica; i jedno od ove djece je bila Lucija (Umrla 13.02.2005)...

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Obama je Nostradamusov crni papa?

29 Ruj 2009
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
obama, kao, crni, papa, nostradamusova, proročanstva Barack Obama je još tijekom kampanje postao omiljena meta lovaca na zavjere, kojima je i sam davao podosta štofa svojim podrijetlom, obiteljskim vezama i bliskim suradnicima. Samo je bilo pitanje vremena, tj. konačnih rezultata izbora da na red dođe i Nostradamus.

Opisivati točnost Nostradamusovih proročanstava mučan je i težak proces dešifriranja stranica i stranica teksta njegove knjige, za koje legenda kaže da su pisane u kronološkom redoslijedu a zatim bačene u zrak i skupljene kako su pale, kako bi ih bilo što teže odgonetnuti.

Dobar dio proročanstava se i ostvario, no trebalo je vremena da se to shvati. Jedno od njih, ono o crnom papi, golica maštu čovječanstva već duže vrijeme, naročito iz razloga što nakon tog pape dolazi kraj svijeta.

Usporedbe su jednostavne, Vatikan kao najutjecajniju državu možemo zamijeniti SAD-om, a papu američkim predsjednikom, no priča je na taj način prilično nategnuta. Posebno iz razloga što se crnim papom često zove vođa jezuitskog reda, zbog njihove odore. Papa je početkom ove godine odobrio umirovljenje Peteru-Hansu Kolvenbachu, generalu reda, i izabran je novi general, španjolski jezuit Adolfo Nicolas, pa se tu također pletu određene intrige oko 29. nasljednika Ignacija Loyole, osnivača reda.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Edgar Cayce - čovijek prorok

02 Srp 2009
(Reading time: 5 - 10 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

edgar cycle prorok modernog doba
Svijet je poznavao mnoge proroke i mnogi su među njima predviđali destrukciju i očaj novog milenija, koji izgleda tako magičnim vremenom nespojivim s krajem svijeta. To nije bilo predviđano samo za kraj drugog milenija, već i za prvi milenij, a kako danas možemo posvjedočiti, proročanstva se nisu dogodila.
Preuzeto sa http://www.joschua.rs.ba/content/view/359/10/

Tu su i drugi proroci kao Nostradamus (1503. – 1566.), koji je čovječanstvu proricao s 2000. godinom ili patnju apokaliptičkog holokausta ili neviđenu promjenu i rađanje nove globalne svijesti. Madam Blavatsky (1831. – 1891.), mistik i utemeljitelj Teozosfskog društva, je predvidjela završetak 5200 godišnjeg perioda, sadašnjeg Kali Yuga ili Tamnog doba, koje bi trebalo naslijediti doba svijetla. Dakle još ima nade....

Najprominentniji prorok prošlog stoljeća je bez sumnje Edgar Cayce (1877. – 1945.).

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno