Petak 24 Ožujak 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Svi ti NLO-i zapravo dolaze iz unutrašnjosti Zemlje? – Podzemna rasa vanzemaljskih bića!

16 Ožu 2023
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Svi ti NLO-i zapravo dolaze iz unutrašnjosti Zemlje? – Podzemna rasa vanzemaljskih bića!

Godine 1946. znanstvenici su po prvi put počeli raspravljati o neotkrivenoj podzemnoj populaciji. Dogodilo se to kada je Richard Shaver, pisac, novinar i znanstvenik, obavijestio čitatelje američkog paranormalnog časopisa Amazing Stories o svom susretu s podzemnim izvanzemaljcima. Shaver tvrdi da je proveo mnoge tjedne u podzemlju mutanata, koji se mogu usporediti s demonima kako se prepričava u starim tradicijama i folkloru. Inače, gotovo svaka zemlja ima mitologiju o rasi drevnih životinja koje su živjele na planeti Zemlji milijunima godina prije nego što je na nju kročila ljudska noga. Oni su beskrajno obrazovani, briljantni i kulturno razvijeni, ali ipak odbijaju komunicirati s ljudima.

z6 5 1024x768

Taj bi se “kontakt” mogao pripisati bujnoj mašti autora da nije stotine odgovora čitatelja koji tvrde da su posjetili podzemne gradove, komunicirali s njihovim stanovnicima i svjedočili raznim tehnološkim čudima koja ne samo da su podzemnim stanovnicima Zemlje omogućila udoban život u njezinoj dubinama, ali im je također dao priliku da... kontroliraju svijest Zemljana! Iznenađujuće, ovaj nevjerojatni izvještaj imao je velik utjecaj na znanstvenike i ponovno je pobudio zanimanje za paranormalno. Međutim, engleski znanstvenik iz 17. stoljeća Edmund Halley, kao i romanopisci Jules Berne u svom romanu Putovanje u središte Zemlje, Edgar Poe u Pripovijesti Arthura Gordona Pyma i drugi, ustvrdili su u svojim spisima da je Zemlja prazna kugla. . Nadalje, u Sjedinjenim Američkim Državama kroz 18. i 19. stoljeće, razmišljalo se o ideji opremanja posebne znanstvene ekspedicije koja bi utvrdila da je naš svijet šuplja kugla s lakim pristupom svojim dubinama kroz rupe u zemljinoj kori. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, postalo je jasno da spuštanje pod zemlju nije tako jednostavno. "Kola bunar", koji se nalazi na poluotoku Kola u Murmansku u Rusiji, daleko je najdublja rupa. Počevši od 1970. godine buši se iz znanstvenih razloga.

z7 2 700x570

Nakon pet godina, bušotina Kola dosegla je dubinu od 7 kilometara (oko 23 000 stopa). Projekt je napušten 1989. nakon što je bušilica ostala zarobljena u stijeni na dubini od nešto više od 12 km (gotovo 40 000 stopa ili 8 milja). To je trenutni rekord za najveću dubinu koju je postigao čovjek. Kao rezultat toga, Zemljina ljuska daleko je veća nego što znanstvenici mogu otkriti. Prema kartama Trećeg Reicha, Zemlja je šuplja. Fascinantno podzemno carstvo pobudilo je znatiželju i znanstvenika Trećeg Reicha. Na primjer, 1942. godine, uz suradnju Goeringa i Himmlera, ekspedicija sastavljena od najsofisticiranijih mozgova nacionalsocijalističke Njemačke krenula je u potragu za podzemnom civilizacijom u strogo povjerljivom okruženju. Rečeno je da se "dom" antičkih superrazvijenih naroda nalazio na otoku Rugen u Baltičkom moru. Za putovanje su postavljeni i drugi ciljevi. Njemački su znanstvenici iskreno mislili da će ukopavanjem potpuno novih radarskih jedinica moći postići svoj cilj svjetske dominacije. Dva američka rudara, David Fellin i Henry Thorne otkrili su masivna vrata iza kojih su bile mramorne stepenice dok su kopali tunel 1963. godine. Katastrofa i spašavanje u rudniku Sheppton dogodila se 13. kolovoza 1963. u Shepptonu, Pennsylvania, koji se nalazi u području ugljena antracita Okrug Schuylkill u istočnoj Pennsylvaniji. Nakon urušavanja rudarskog okna, trojica muškaraca ostala su zarobljena 330 stopa pod zemljom. Dva tjedna kasnije, u utorak, 27. kolovoza, dvojica rudara, Henry Throne i David Fellin, spašeni su nakon što su spasioci uspješno izbušili bušotinu od 17 1/2 inča, a kasnije i 28 inča u njihovu komoru, dok je treći rudar, Lou Bova, tragično je poginuo dok je bio zarobljen u drugom dijelu rudnika.

z8 2

Priča o preživljavanju i spašavanju Thronea i Fellina zaokupila je javnost, ali javnost je zaokupilo ono što su tvrdili da su vidjeli i čuli dok su bili u ropstvu, izjave u koje su se obojica zakleli u njihovu autentičnost, privatno i javno, jasne izjave koje su dali u svoje grobove, unatoč činjenici da su drugi vjerovali da su u isto vrijeme svjedočili istim halucinacijama. Dana 29. kolovoza 1963. Philadelphia Inquirer objavio je 'izjavu pod prisegom' Davida Fellina, u kojoj je izjavio: "Sada me pokušavaju uvjeriti da su te stvari bile halucinacije, da smo sve to sanjali." Nismo to učinili. Nije bilo kao da se naša mašta poigravala s nama. Uvijek sam bio realan, vrijedan rudar. Dolje u podzemlju, moj um je bio bistar. Još uvijek se vidi.” Fellin je dalje rekao da su neki od prizora kojima su on i Throne svjedočili neopisivi, ali da smo "četvrtog ili petog dana uočili ova vrata unatoč činjenici da nismo imali svjetla odozgo ili iz naših kaciga." Jaka plava svjetlost probijala je kroz vrata. Bilo je kristalno jasno, mnogo jasnije od sunca. Vrata su otvorila dva muškarca običnog izgleda koji nisu bili rudari. Na suprotnoj strani vidjeli smo lijepe mramorne stepenice. Gledali smo to neko vrijeme i onda više nismo... Svjedočili smo mnogim drugim čudnim stvarima koje ne možete objasniti. Ali neću vam govoriti o njima jer sam previše uznemiren zbog svega.” Drugi rudari u Engleskoj već su gradili podzemni tunel kad su ispod začuli buku strojeva koji rade. Nakon što je kamena hrpa probijena pronađeno je stubište koje vodi do podzemnog bunara. Zvukovi zujanja motora postali su glasniji. Radnici su pobjegli nasmrt preplašeni, a kad su se nakon nekog vremena vratili na ovo mjesto, nisu mogli otkriti ni ulaz u podzemni bunar ni stepenice. Sedamdesetih godina prošlog stoljeća s američkog satelita prikupljene su fascinantne fotografije koje su kasnije objavljene u nekoliko zapadnih znanstvenih časopisa: satelit je na mjestu gdje bi se trebao nalaziti Sjeverni pol identificirao crnu mrlju pravilnog oblika, nalik na gigantsku rupu. Da nema identičnih snimaka snimljenih nekoliko godina kasnije, moglo bi se zamisliti da su te slike pripisane kvarovima opreme. Fascinantni su i zapisi antropologa Jamesa Mackena koji je istraživao špilju u Idahu koja je poznata među tamošnjim stanovništvom.

z9 2

Nakon nekoliko stotina metara pažljivog napredovanja kroz golemi kameni prolaz, Makkena i njegovi suborci začuli su povike i jauke, a pred njima su došla zastrašujuća otkrića u obliku ljudskih kostiju. Nažalost, daljnje proučavanje špilje, za koju se smatralo da je u tim dijelovima ulaz u podzemni svijet, moralo je biti zaustavljeno zbog smrada sumpora. Što se tiče znanstvenog mišljenja, geolozi se ne slažu s hipotezom o rasprostranjenosti Zemljine šupljine, no ne isključuju mogućnost postojanja ogromnih praznih područja u njezinim dubinama. Ljudi tamo vjerojatno neće moći živjeti budući da naš planet ima vrlo visoku temperaturu, vrlo malo kisika i niz drugih plinova koji su nekompatibilni s ljudskim postojanjem. Sve je to nadahnulo bijesne stručnjake da smisle novu teoriju: možda su podzemnu civilizaciju stvorili izvanzemaljci? Uostalom, zašto ne? Možda su se izvanzemaljski entiteti, kojima su dosadili neprestani ratovi i krvoproliće čovječanstva, preselili ispod, gdje nastavljaju nadzirati naš napredak... Pojavljuju se s vremena na vrijeme ispod planeta, umjesto iz drugih galaksija. Leteći tanjuri provode vrijeme na nebu, dolaze u kontakt s ljudima i izvode na njima užasne pokuse. Ali evo valjanog pitanja: ako je naša Zemlja iznutra još uvijek prazna, zašto još nije lociran ulaz u podzemni svijet? Istini se najviše približila grupa američkih stručnjaka koji tvrde da podzemni gradovi postoje... u četvrtoj dimenziji. Portali tunela otvaraju se na površini Zemlje samo kada se Zemljino elektromagnetsko polje pomakne, omogućujući promatranje podzemnih gradova i njihovih stanovnika. U drugim slučajevima to nije izvedivo. Mnogi zagonetni događaji mogli bi se objasniti ako doista vjerujemo da inteligentni entiteti postoje ispod dubina našeg planeta.

 

izvor
https://myth-mystery.zdravljebezdoktora.com

Komentiraj (0 Komentara)

Kakav je predmet pronađen na dnu akumulacije Altai i koje tajne nosi Wolf Lake

28 Velj 2023
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kakav je predmet pronađen na dnu akumulacije Altai i koje tajne nosi Wolf Lake

Dva speleologa otkrila su malo ali vrlo tajanstveno jezero u dubinama Altaja. Jezero je postalo misteriozno i ​​neobično nakon što su dva čovjeka vidjela nevjerojatno lijep sjaj na površini jezera, koji je tukao zrakama svjetlosti iz dubina misterioznog jezera. Speleolozi su vidjeli čudnu anomaliju noću, nakon što su se smjestili za noć odmah pored ovog rezervoara, samo na visokom planinskom brdu. Pogled s vrha je bio prekrasan. Noćno nebo je svijetlo i posuto zvijezdama koje se ogledaju u pronađenom jezeru. Dečki su ležali u prirodi. Bila je noć. Pričali su kako je jedan speleolog rekao: Pogledaj radije jezero! Drugi tip je pogledao i ostao zapanjen. Jezero je zasjalo raznobojnim krugovima. Spektakl je bio božanstven. Ujutro su momci otišli, ušli u najbliže selo i počeli ispitivati ​​starce znaju li za to jezero. Starci nisu odgovarali. Tek kasnije pronađen je jedan starac. Tako je onda ispričao priču o Vučjem jezeru.

jezalt1

                                                     https://wp-s.ru/wallpapers/16/5/477093234265703/situaciya-s-nlo-i-poxishheniem-lyudej.jpg

Zašto su momci otišli ujutro bez silaska do jezera I sve zato što su noću čuli lagani vibrirajući zvuk sa zemlje i također vidjeli neko kretanje u blizini Wolf Lakea. Zašto Vuk? Ovo ime jezera je moderna pojava čovjeka na ovom mjestu. Sve je jednostavno. Starac je objasnio momcima da postoji legenda da je mjesto gdje se nalazi jezero prokleto. Vegetacije nema ni u malom radijusu. Ali bilo je tako, mislili su dečki. Ima samo kamenja i sitne zemlje nerazumljive boje.

jezero sjaj.1

                                                                                                 sjaj na jezeru

Općenito, po dolasku kući speleolozi su se dugo prisjećali onoga što su vidjeli na Vučjem jezeru. Ovaj rezervoar je stajao kao trn na dnu sve dok nije donesena odluka da se pripremimo i ponovno odemo u te krajeve da saznamo što skriva Vučje jezero. Došavši i obukavši ronilačko odijelo, jedan od momaka se popeo na ulaz. Pokazalo se da je jezero svijetlozeleno. Kako je to moguće, jer blata nema, nema ni gline. Zapravo, rezervoar je morao biti čist. Ali kad se tip spustio na dubinu od četiri metra i obasjao snažnom svjetiljkom, jednostavno je zakolutao očima od iznenađenja. Iz zemlje je virio okrugli crni predmet. Bio je to vanzemaljski brod – NLO. Uz to, momak se nije bojao, dodirnuo je predmet i odjednom osjetio vibraciju, kao da uređaj radi. Općenito, što učiniti Tip je izašao iz jezera i zajedno su počeli razvijati plan što dalje učiniti.

nlo u jezeru altai.1

                                                                                          NLO u jezeru

Plan je bio razvijen, a zvučao je ovako: otići u selo i nagovoriti vozača traktora da pomogne izvući pronađeni NLO iz jezera. Tako su i učinili. Vratili smo se, Tip se u odijelu popeo u jezero, zakačio sajlom, kasnije isplivao iz jezera i dao naredbu da povučemo. NLO je istrgnut s mjesta, osjetio se na traktoru. Tada je sajla otpala, tip se spustio u vodu, a kasnije, kada je isplivao, rekao je da su tamo, na dubini, izvukli okrugli predmet veličine jednog i po automobila. Kao, sad da popušimo i dobro udicu. Kako bi izvukli nalaz, momci su sjedili na obali i tiho pušili, kad im je iznenada jarko plavi bljesak zasvijetlio u očima, prateći neugodne zvukove u ušima. Dečki su pali na zemlju, zatvorili oči i uši. Fenomen je trajao oko minutu i pol. Kasnije, kada su otvorili oči, nije bilo ničega, samo su ogromni mjehurići iskakali iz Vučjeg jezera. Kasnije se pokazalo da je i sam predmet, koji je bio na dnu, također čudno nestao. Dugo su tražili na dnu jezera taj aparat, malo je bilo smisla, kad da ga nema.

izvor
https://dzen.ru

 

Komentiraj (0 Komentara)

Misterij planine Ural: nestanak, putovanje kroz vrijeme, NLO

28 Velj 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Misterij planine Ural: nestanak, putovanje kroz vrijeme, NLO

U 2014. godini na planini Ural dogodili su se čudni i još uvijek potpuno neobjašnjivi događaji. Nekoliko grupa turista nestalo je nakon što su krenuli na put.

ural1

Skupina je u više navrata tvrdila da nisu skrenuli s poznate rute, prateći označenu turističku signalizaciju, već su završili u dosad nepoznatoj divljini.

Incident je prijavilo osoblje Nacionalnog parka Taganay. U nekoliko tjedana bilo je nekoliko slučajeva da se planinari koji su otišli na planinarenje nisu vratili. Nakon što je otkriven njihov gubitak, poslane su potrage, a turisti su pronađeni tek nekoliko dana kasnije.

Prema riječima turista, nisu skrenuli s označene staze i pratili su znakove,

Ali tada je poznati krajolik nestao zajedno sa svim znakovima, orijentirima i znakovima.

Zalutali su u nepoznato područje, gdje su lutali nekoliko sati dok nisu naišli na potragu poslanu za njima.

ural2

Ono što je najčudnije u ovoj priči je to što, iako su turisti tvrdili da su lutali samo nekoliko sati, istraživači su potpuno sigurni da je trebalo nekoliko dana da ih pronađu. Štoviše, u većini slučajeva bili su desecima kilometara od polazišta, što bi za to vrijeme bilo vrlo teško učiniti pješice.

Kako piše portal Direct Press, to dokazuje činjenica da se datum na satovima turista nije poklapao s kalendarskim datumom. Od tada nitko nije uspio objasniti ovaj incident.

Ovo nije prvi neobični neobjašnjivi slučaj u planinama Ural. Postoji čak pedesetak mjesta gdje su se takve pojave dogodile. Ako se vratite u 18. stoljeće, možete pronaći zapise o čudnim viđenjima vatrenih kugli na tom području.

ural3

Godine 1927. u blizini Karpinska viđen je neidentificirani leteći objekt u obliku cigare. Zabilježeni su i mnogi drugi slučajevi viđenja NLO-a iznad Urala.

U blizini Sverdlovska pronađeni su ostaci srušenog vanzemaljskog broda koji se i danas smatraju najpouzdanijim dokazom postojanja vanzemaljaca.

Nakon što su pregledali olupinu, unutra su pronašli humanoidno tijelo koje, kako se pokazalo, nema ništa zajedničko s bilo kojim živim bićem na Zemlji. Godine 1998. čak je snimljen i dokumentarni film o ovom slučaju, koji se nalazi pod nazivom tajni KGB-ovi dosjei o NLO-ima.

Ovo nije prvi čudan incident koji se dogodio na području grebena Taganay. Bilo je nekoliko izvješća o električnim kuglama, vatrenim kuglama koje lete iz magle. Također su zabilježene plazma sfere i svjetlosni stupovi.

ural4

I u Velikoj močvari mahovine turistima su često prestajali raditi mobilni telefoni i fotoaparati, ali čim su napustili ovo mjesto, njihov rad je vraćen.

Hoće li misteriozne priče Uralskih planina jednog dana biti riješene ili će zauvijek ostati misterija?

https://dzen.ru

Komentiraj (0 Komentara)

Horor u Hrvatskoj i čudni oblaci nad Australijom.

19 Velj 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Horor u Hrvatskoj i čudni oblaci nad Australijom.

Prvo su se društvenim mrežama Hrvatske, a sada i općenito svijetom, poput virusa proširile fotografije oblaka nad zemljom snimljene dan ranije:

FpQVl8JaQAAtuJq ir img lg

Ufolozi-teoretičari zavjere nedavno su vidjeli svašta, ali takvi krugovi su se vidjeli prvi put.

A ovo su valovi u Irskoj:

2023 02 19 145809

https://twitter.com/TvXendra/status/1626012180012232704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1626012180012232704%7Ctwgr%5Ea64510ef60c71892d65eaa191d64877e1e41eab4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthebigtheone.com%2FD183D0B6D0B0D181-D0B2-D185D0BED180D0B2D0B0D182D0B8D0B8-D0B8-D181D182D180D0B0D0BDD0BDD18BD0B5-D0BED0B1D0BBD0B0D0BAD0B0-D0BDD0B0D0B4-D0B0%2F

Toliko je znanstvenih radova napisano na temu širenja valova u tekućem mediju da ih treba mjeriti čak i ne težinom, već visinom hrpe listova. Tek koliko-toliko cjelovit udžbenik o ovom predmetu bit će u tri sveska. No, unatoč tome, valovi i dalje s vremena na vrijeme iznenade:


Neka se iznenađenja mogu lako objasniti pravilima zbrajanja ili oduzimanja, pomacima frekvencije i tako dalje. Ali kako možete organizirati ono što se dogodilo u Irskoj, čak i najvjerojatnije veliki teorijski fizičari neće imati pojma.

A Saudijska Arabija, pak, šokira biologe-entomologe:

 2023 02 19 150015

https://twitter.com/deZabedrosky/status/1624569554893406209?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1624569554893406209%7Ctwgr%5Ea64510ef60c71892d65eaa191d64877e1e41eab4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthebigtheone.com%2FD183D0B6D0B0D181-D0B2-D185D0BED180D0B2D0B0D182D0B8D0B8-D0B8-D181D182D180D0B0D0BDD0BDD18BD0B5-D0BED0B1D0BBD0B0D0BAD0B0-D0BDD0B0D0B4-D0B0%2F

U susjednom Omanu postoje neke loše stvari s dupinima:

2023 02 19 150105

https://twitter.com/tolgaozcelkk90/status/1623743773346856970?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1623743773346856970%7Ctwgr%5Ea64510ef60c71892d65eaa191d64877e1e41eab4%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthebigtheone.com%2FD183D0B6D0B0D181-D0B2-D185D0BED180D0B2D0B0D182D0B8D0B8-D0B8-D181D182D180D0B0D0BDD0BDD18BD0B5-D0BED0B1D0BBD0B0D0BAD0B0-D0BDD0B0D0B4-D0B0%2F

I u SAD-u, u nekim državama, ima novih problema s pticama koje su se zarazile covidom i počele se ponašati kao šišmiši:

2023 02 19 150159

https://twitter.com/ronin19217435/status/1626750676867944449?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1626750676867944449%7Ctwgr%5Ea64510ef60c71892d65eaa191d64877e1e41eab4%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthebigtheone.com%2FD183D0B6D0B0D181-D0B2-D185D0BED180D0B2D0B0D182D0B8D0B8-D0B8-D181D182D180D0B0D0BDD0BDD18BD0B5-D0BED0B1D0BBD0B0D0BAD0B0-D0BDD0B0D0B4-D0B0%2F

Objašnjava li to nekako prstenaste oblake u Hrvatskoj? Ne, ne objašnjava. Ali ljudima postaje lakše shvatiti da nisu jedinstveni, da nemaju samo oni takvu ludnicu. Na primjer, u Australiji oblaci sada lete ovako:

2023 02 19 150230

https://twitter.com/MrSea_/status/1627044417797488645?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1627044417797488645%7Ctwgr%5Ea64510ef60c71892d65eaa191d64877e1e41eab4%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthebigtheone.com%2FD183D0B6D0B0D181-D0B2-D185D0BED180D0B2D0B0D182D0B8D0B8-D0B8-D181D182D180D0B0D0BDD0BDD18BD0B5-D0BED0B1D0BBD0B0D0BAD0B0-D0BDD0B0D0B4-D0B0%2F

Da je iznad Moskve, onda bismo mislili da blato dignuto močvarnim plinovima leti iznad močvara. Ili da su vanzemaljci napali i glave mokša, nakon što ih je napao cijeli civilizirani svijet. Ali u slučaju Australije, to nije jasno.

Ipak, jasno je da nešto očito nije u redu sa svijetom i da će završiti velikim, velikim lošim bumom.

 

izvor
https://thebigtheone.com

 

Komentiraj (0 Komentara)

Sjeverna svjetlost postaje crvena, baš kao što su i upozoravali. Bliže se tri dana mraka.

16 Velj 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Sjeverna svjetlost postaje crvena, baš kao što su i upozoravali. Bliže se tri dana mraka.

U prosincu 2023. napravili smo nekoliko materijala o sjevernom svjetlu , skrećući pozornost čitatelja na anomalije koje su počele s aurorima: uvijali su se u ogromne spirale i na mnogim su mjestima bili s velikom primjesom crvenkastih nijansi:

2023 02 16 183035

https://twitter.com/elanazriel/status/1624316707853459456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1624316707853459456%7Ctwgr%5E60b6c54a45b26cd610f1324e93bc0032ab3ca965%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthebigtheone.com%2FD181D0B5D0B2D0B5D180D0BDD18BD0B5-D181D0B8D18FD0BDD0B8D18F-D181D182D0B0D0BDD0BED0B2D18FD182D181D18F-D0BAD180D0B0D181D0BDD18BD0BCD0B8%2F

Što je sjeverna svjetlost i zašto se promatra na sjeveru, nitko sa sigurnošću ne zna. Moguće je da se doista radi o sudaru solarnog vjetra s atmosferom, no možda postoji i neki drugi mehanizam.

No, ono što se o autorima sa sigurnošću zna su brojna upozorenja telepata i senzitiva da će aurori uskoro promijeniti boju u crvenu i to postati znak približavanja nekakvih apokaliptičnih događaja - megapotresa, Tri dana mrak ili nešto slično.

I sada, nepuna dva mjeseca kasnije:

TheBigTheOne.com 5817 ir img thu

Jedno moguće objašnjenje za ovu promjenu boje aurore nudi Nibiru:

Budući da je Nibiru vjerojatno zvijezda ili neki ogromni planet s umjetnom atmosferom, ili komadići te atmosfere ili zračenje s Nibiruove zvijezde mogu doći do Zemlje i izgorjeti u neobičnoj boji.

Drugo objašnjenje sugerira aktivnost zelenih čovječuljaka, kojih je u posljednje vrijeme jako puno. Konkretno, jedan od novih fenomena povezanih s NLO-ima bile su crvene sfere opažene prije, ali sada se spuštaju vrlo nisko:

U svjetlu takvih opažanja, može se pretpostaviti da je promjena boje sjevernog svjetla nekako povezana s aktivnošću zelenih astronauta. Možda njihovi brodovi daju takav sjaj, možda prskaju nešto preko chemtrailsa - to jest, kao isti chemtrails, ali u svemiru, na visinama od 500 kilometara i više. A kada čestice s ovih tepiha dospiju u atmosferu, oslobađaju crvene nečistoće.

Možda postoje neke druge teorije koje objašnjavaju sjeverno svjetlo, ali kao što smo već napomenuli gore, to nije glavna stvar. Glavna stvar je da će crvenilo svjetala iznad stupova biti znak približavanja neke vrste katastrofe. I telepati sada pjevaju o njima u glas. Tako je samo u siječnju samo 444prophecynews.com imao više od desetak izvješća o približavanju Tri dana tame. Već sredina veljače, ali tok ne presušuje.

U pozadini ovih upozorenja dogodio se katastrofalan potres u Turskoj, nešto slično će se dogoditi iu Argentini, gdje su zeleni čovječuljci postavili flote. Dakle, skora Tri dana tame može i biti, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno