Ponedjeljak 22 Travanj 2024

Pretraga

Evropu čeka sudbina Atlantide

05 Velj 2021
(Reading time: 5 - 9 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Europu čeka sudbina Atlantide

Nakon potresa M6.4 u Hrvatskoj 29. prosinca 2020. svi su, kao i obično, gledaju razaranje i zaboravljaju na ovaj potres, međutim, tamo se nastavljaju neki seizmički procesi, što je postalo jasno kada se niz potresa nastavio odmah nakon glavnog šoka:

5efc8898e911    

I dok potresi ne prestaju, watchers.news sada javlja , vrtače se formiraju u selu Mećećani, oko 25 km (15 milja) od epicentra, odmah nakon potresa. Isprva se pojavila jedna, to je bilo logično povezano s deformacijama tla i urušavanjem nekih podzemnih špilja, no tada su počele nastajati dvije, tri i tako dalje. Do danas postoji više od trideset vrtača:

Neke su vrtače široke nekoliko metara, a najveće su i do 30 metara. Najveća vrtača duboka je oko 15 m, ali većina je ispunjena vodom, što otežava procjenu dubine.

  42dcc3015b3d

      75c2cda404d0                   

Postojeće praznine nastavljaju rasti, raseljavajući stanovništvo, a nove se otvaraju na tom području svaki dan. Neke su vrtače toliko blizu zgrada da postoji strah od kolapsa.

Prema lokalnom stanovništvu, vrtače su se počele pojavljivati ​​2 dana prije glavnog udara, ali 29. prosinca njihov se broj naglo povećao. 10 dana nakon potresa u selu je bilo 15 rupa, a najmanje još 15 u blizini. Postoje li iste rupe na okolnim poljima i zasadima - nitko nije razmišljao, zimi svi sjede u zatvorenom i ne lutaju nepotrebno daleko.

Stručnjaci svih vrsta smiruju ljude govoreći im tradicionalne priče o krškim špiljama. Međutim, krške se špilje ne sruše prije potresa i ne sruše se mjesec dana kasnije. Potres prirodno deformira stijenu, preraspodjeljuje opterećenje i negdje nešto mora zakazati. Ali odmah, to jest u prvim satima i danima nakon potresa, a ne mjesec dana kasnije. Stoga ovdje ne govorimo o krškim špiljama, već o nekakvom kretanju magme, koje je pak također nečim potaknuto. A ovo „nešto“ već je vrlo ozbiljna tema za cijelu Europu.

Prema Nacionalnom geografskom institutu Španjolske , 24. siječnja 2021. u okolici grada Santa Fe započeo je niz potresa jačine do M5,0. No Španjolce ne plaši snaga, već ogroman broj seizmičkih događaja i porast njihove dubine

Granada, odnosno španjolska pokrajina, gdje se sve ovo događa, nalazi se na brdu - u području gdje se afrička ploča uvlači ispod euroazijske i stoga potresi tamo mogu biti relativno česti

761b01173632         

Međutim, kad se u Španjolskoj, Hrvatskoj, Turskoj, kada Etna bjesni, događaju neki neshvatljivi niz potresa, sasvim je očito da se problem nazire duž cijele dodirine linije litosferskih ploča. A to znači da ne postoji samo pomicanje jedne male ploče u odnosu na drugu - nešto se kreće u Africi. Stoga je opseg i geografiju nadolazeće geološke katastrofe teško i zamisliti, jer samo neki globalni proces u litosferi može pomaknuti kontinente. I, sudeći prema onome što se u svijetu događa s vulkanima i potresima - taj je postupak u tijeku.


Kao što smo već rekli našim čitateljima u materijalu Pred kraj svijeta, Vatikan će zaroniti u ponor , u raspravi Sinedrij 21a Talmud piše da je, kada se kralj Salomon oženio faraonovom kćeri, anđeo Gabriel spustio trsku u more , oko koje se zemlja počela okupljati. Na kraju se tako pojavila zemlja na kojoj je kasnije sagrađen Rim. Ali, kao što je zapisano u kabalističkoj knjizi Chesed L'Avraham (Abrahamova dobrota), anđeo će prije Smaka svijeta izvući ovu trsku iz vode, nakon čega će Rim opet zaroniti u morske dubine.

Možete vjerovati gospodinu Alonu Anavi, koji je pronašao ovo proročanstvo, a i ne morate vjerovati, ali približno isto rekli su i mnogi europski mističari - počevši od Michela Nostradamusa. Italija i Engleska sigurno će ići pod vodu, a bit će ozbiljnih transformacija kopna duž ostatka europske obale. A sada se vrijeme ovih transformacija tek približava, budući da proročanstva koja upozoravaju na sve nisu posvećena poplavi same Europe, već vremenima Apokalipse - to jest vremenu jedinstvene svjetske vlade, rat svih protiv svih, bitka za Jeruzalem itd. Sve se to već shvaća pred našim očima, drevne zastrašujuće priče poprimaju tijelo i oblik. A ako je tako, tada će uskoro doći globalne kataklizme, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b4%d0%b0-%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b0-%d1%83%d0%b9%d0%b4%d0%b5%d1%82-%d0%bf%d0%be%d0%b4-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d1%83/


Prije Smaka svijeta, Vatikan će zaroniti u more.

TheBigTheOne.com 2455    

Najnovije vijesti iz Izraela: U nedavnom obraćanju svojim sljedbenicima koje je samo u prvih nekoliko dana prikupilo preko 100 000 pogleda, rabin Alon Anava iz Safeda podijelio je zapanjujuće učenje iz mistične tradicije židovstva koje govori o epskoj propasti Vatikana na kraju dana.

Židovska mistična tradicija kaže da su se, kad se egipatska vojska utopila u Crvenom moru, zlato i dragulji koji su bili pričvršćeni za kočije, djeca Izraela bez ikakvog napora izbacila na obalu. I sada, prema proročanstvima, ciklus bi se trebao ponoviti u drugoj povijesnoj fazi, samo će ulogu faraona igrati Vatikan.

Da biste razumjeli bit ove eshatološke teme, trebate se vratiti drevnim tekstovima koji govore o stvaranju svijeta. Dakle, prema tradiciji, prije je na Zemlji postojao samo jedan kontinent, koji je za vrijeme Potopa otišao pod vodu, a zatim se na njegovom mjestu pojavilo sedam kontinenata. Ali Rim je iznimka u ovom usponu zemlje.

U raspravi Sinedrion 21a, Talmud piše da je, kada se kralj Salomon oženio faraonovom kćeri, anđeo Gabriel spustio trsku u more oko koje se zemlja počela okupljati. Na kraju se tako pojavila zemlja na kojoj je kasnije sagrađen Rim. Ali, kao što je zapisano u kabalističkoj knjizi Chesed L'Avraham (Abrahamova dobrota), anđeo će prije Smaka svijeta izvući ovu trsku iz vode, nakon čega će Rim opet zaroniti u morske dubine.

Alon Anava kaže: „Sve su posude Svetog Hrama sada u Rimu. Tit je sve uzeo. Jedino što nije mogao pronaći bila je Arka. Kovčeg je skriven. Ali ostatak su Rimljani uzeli kao trofeje i sada je sav pribor za hram skriven u riznicama Vatikana. Kao što je zapisano u drevnim knjigama, dolaskom Mesije, anđeli će izvući trsku koja tvori Rim i Rim će zaroniti u more. A što će biti s trofejima koje su Rimljani odnijeli iz Hrama? Posuđe će plutati i ostati plutati dok ih djeca Izraela ne pokupe


Urednički komentar Big The Onea: Priča o anđelu koji je trsku ispustio u more, nakon čega se oko njega pojavljuje suho - to je, naravno, alegorija, objašnjenje porijekla Apeninskog poluotoka drevnim pastirima. Pogađati što ova alegorija doista znači je nezahvalno i beskorisno zanimanje, budući da su moderni geolozi u razumijevanju strukture svijeta napredovali ne više od Papuana Nove Gvineje. Iako, da budem iskren, Papuanci znaju puno više od geologa o strukturi svijeta. Ipak, i dalje pokušavamo sve nekako objasniti.Video snima Mount Hood, planinu u Oregonu, jedan od stratovulkana Cascade Mountain, rodno mjesto izraza "leteći tanjuri". Po prvi puta u modernoj povijesti, viđeni su točno tamo, jer su kasnije mnogo puta vidjeli situaciju kada NLO ulazi u planinu punom brzinom.

Ne znamo što "Marsovci" imaju unutar vulkana, ali pepelaci nekako imaju određeni utjecaj na erupcije: čim se vulkan počne buditi - stiže NLO u obliku "štapa", ulazi u vulkan - i vulkan opet spava.

  2320a1637254        

Pa kako biste trebali nazvati ovo,dali taj nlo liči na trsku,kao u gore navedenom proročanstvu? Veliki leteći svemirski štap od nepoznatog metala? Ili je bolje koristiti riječ trska - to jest trska,cijev? Štoviše, ovo je engleska riječ koju BIN koristi za publiku koja govori engleski, a u originalu postoji još neka riječ koja može značiti ne samo trsku.

Ipak, općenita poruka Talmuda je jasna. Italija je zemlja vulkana.Na dalekom istoku su lanci vulkana samo posvuda takvi lanci vulkana neprestano puše i ispaljuju gejzire, a Italija, sjedeći na bačvi s barutom, gotovo mirno spava. Stoga treba pomisliti da su, kad su vlasnici vodenog parka planeta Zemlja odlučili dodati zemlju Europi kako bi tamo nastanili Julija Cezara i njegove slavne legije, takvi NLO-i u obliku šipke, ili čak mnogi NLO-i, zaglavili u njima. lokalni vulkani. A ti se vulkani nekako smrzavaju.

Nešto slično danas koriste graditelji u fluidnom tlu - prilikom gradnje tunela, rudnika Strateških raketnih snaga itd. Kada je potrebno ojačati tlo oko građevine, ono je smrznuto do stanja vječnog leda. Nakon toga voda prestaje kapati na krov vagona podzemne željeznice, a raketa u lanseru usmjerena je točno tamo gdje je projektirana.

NLO koji se spušta u vulkane, malo je vjerojatno da su vulkani hladani, postoje i neki drugi fizički principi, ali ti principi ne utječu na univerzalni zakon uzroka i posljedice: A ako su, na primjer, flegrajska polja sjebana, Vatikan će se utopiti. U dobrom scenariju utopit će se u Sredozemnom moru, u lošem će se utopiti u lavi.

Sada, ako pogledate proročanstva židovskih mistika u ovom vremenu, prije Smaka svijeta, "Marsovci" će ili ukloniti svoje NLO-e kako bi započeli novi ciklus na farmi, ili će na njih nekako utjecati Mashiach čijim će dolaskom "Marsovci" biti evakuirani na neki drugi planet i sa sobom ponijeti svu vrijednu opremu.

Ne znamo kako stoje stvari s dolaskom Mashiacha, rabini su u prvom planu i zato imaju sve karte u svojim rukama.

    TheBigTheOne.com 2437

izvor
https://thebigtheone.com/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%BE%D0%BC-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%92%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B7%D0%B8%D1%82%D1%81/

 

Komentiraj (0 Komentara)

Na površini Sunca "viđen brod stranaca ogromne veličine".

09 Lip 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Poznati ufolog Scott Waring javno je objavio da je na površini Sunca "viđen brod stranaca ogromne veličine".

Istraživač je siguran da vlasti to sve namjerno kriju

Scott Waring siguran je da NASA namjerno skriva podatke o postojanju izvanzemaljskih civilizacija, jer se boji da čovječanstvo nije spremno za takvo otkrivanje. A kako bi zavarali ljude, američka svemirska agencija pažljivo čisti informativni prostor od publikacija koje dokazuju prisustvo NLO-a.

  sunce3        

Međutim, sretnom slučajnošću, ufolog je uspio otkriti neidentificirani objekt kolosalnog trokutastog oblika na površini Sunca. Učinio je to uz pomoć posebnog softvera koji je razvila Europska svemirska agencija.

Svemirski istraživač dodao je da je NLO posljednjih mjesec dana na istom mjestu. "Crna je boja, tako da znamo da je njena površina otporna na toplinu ili je okružena nekakvim zaštitnim elektro plazma  štitom", naglasio je Scott Waring u materijalu na svojoj web stranici.

Kao dokaz svojih riječi objavio je video zapis s NLO-om, dobiven korištenjem programa Europske svemirske agencije. I dodao da se svatko tko  koristitim programom može uvjeriti u istinitost njegovih riječi.

Istraživač nije uzeo u obzir niti druga objašnjenja o anomalnoj zoni na površini Sunca. Ufolog nije spomenuo vjerojatnost trivijalne pogreške u softveru, pogrešne interpretacije ulaznih podataka ili neuspjeha u očitanju prije ulaska u program. Uvjeren je da se suočio s dokazima postojanja visoko razvijene izvanzemaljske civilizacije.

Prije toga, ufolozi su pronašli ogroman NLO na Antarktici veličine s zgradom od 12 spratova.

izvor
https://golos.ua/i/734334

Komentiraj (0 Komentara)

Žena je upoznala vanzemaljca s Venere i rodila mu dijete

05 Lip 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Žena je upoznala vanzemaljca s Venere i rodila mu dijete

Penjajući se na brdo u blizini Johannesburga, žena je tamo ugledala nisko stoječi srebrni disk, a zatim je imala telepatsku vezu s jednim od stranaca. Bio je vrlo sličan muškarcu, počeli su se ljubiti, što je dovelo do rođenja djeteta. Priča o Elizabeth Clarer jedna je od najbizarnijih i neobičnijih priča iz ufologije. Toliko da su mnogi sumnjičili Elizabeth u fikciju radi osobnog interesa ili jednostavno u pretjerano bogatoj mašti.

    venera1

                                         Fotografije iz otvorenih izvora  

Ujedno je i sama žena uvjeravala da je sve što je rekla istina. Čak i da postoji ljubav prema vanzemaljcu, rođenje djeteta njegovog djeteta i putovanje šarenim zvjezdanim svjetovima. Neki su izravno optuživali Elizabeth da je luda, ekscentrična ili pati od nekog mentalnog problema. U isto vrijeme, Elizabeth Clarer bila je prilično pametna, kompetentna i obrazovana. Rođena je 1910. u Južnoj Africi, roditelji su bili plemenitog roda, a djevojčica je od malih nogu obožavala glazbu i nauke.

Elizabeth se posebno zanimala za meteorologiju, a kada je počeo Drugi svjetski rat, radila je u obavještajnoj službi južnoafričkih zračnih snaga i dešifrirala tajne njemačke radio programe. Nakon rata, također nije učinila ništa "ekscentrično ili neumorno". No 1950. godine knjiga o NLO-ima slučajno joj je pala u ruke i odmah se sjeti nečega što je davno otišlo negdje u samim dubinama njezina pamćenja. Sjetila se da su, kad joj je bilo 7 godina, ona i njena sestra vidjele na nebu leteći srebrni disk koji je blistao i uzletio vrlo nisko točno iznad njihove farme.

I ovo nije bio usamljeni događaj, već samo prvi iz cijele serije kada je mala Elizabeth gledala leteće diskove. Ta sjećanja i pročitana knjiga o NLO-u pretvorili su Elizabeth u velikog obožavatelja ufologije, međutim, najčudniji događaji u njezinu životu započeli su 1954. godine. Elizabeth je otkrila da su preko brda u ruralnom području u blizini Johannesburga ljudi često vidjeli NLO-ove i odlučila je otići tamo i sve istražiti. Kad je Elizabeth stigla tamo i razgovarala s pripadnicima Zulu plemena, rekli su joj da na brdu postoji "ptica munje" i da njihove legende pričaju o njoj dugi niz godina.

Kad se Elizabeth sama popela na ovo brdo, odmah je naišla na nisko stojeći disk. Ispustio je zvuk, a na prozorima broda Elizabeth je vidjela humanoidna stvorenja. Htjela se približiti, ali iznenada ju je gurnuo val vrućeg zraka, ali istodobno je odmah dobila telepatsku vezu sa stvorenjem iz NLO-a, koje je reklo da mu je ime Akon.

Elizabeth je s njim razgovarala neko vrijeme i shvatila je da želi naučiti više o tim stvorenjima. Kad je kontakt prestao i NLO je odletio, Elizabeth je tijekom sljedeće dvije godine još nekoliko puta dolazila na brdo u nadi da će opet razgovarati s Aconom. Godine 1956. dobila je drugu priliku. Kad je Elizabeth ponovno došla na brdo, ugledala je leteći disk kako se spušta, stoji na vrhu brda, a onda je Akon izašao i pozvao Elizabetu unutra. Pored njega je bio njegov prijatelj, kojeg je Akon predstavio kao botaničara i astrofizičara, a tada su obojica počeli voditi Elizabetu oko broda i razgovarati o njemu.

Rekli su da im je disk izviđački brod i da je u orbiti planeta matični brod, koji je mnogo veći od ovoga. Letjeli su tamo i Elizabeth je ugledala golemi objekt u obliku cigare, čija je dužina bila 8 milja (!), Pa joj je rečeno. Unutar ovog broda sve je podsjećalo na ogroman prekrasan grad, bile su kuće, parkovi sa drvećem, čistine s cvijećem, pa čak i umjetna jezera. I naravno, bilo je puno humanoida. Elizabeth ih je opisala kao vrlo slične ljudima, ali viši, ljepši, uljudniji, nježniji, miroljubivi.

Akon i drugi rekli su Elizabeth da su zapravo sa Venere i da su živjeli na njoj prije nego što se ona pretvorila u hladan komad kamena. Kad je Venera umrla, odletjeli su na planet zvan Meton i sada žive tamo. Oni su to opisali kada je Venera bila normalan planet. bilo je mnogo biljaka i bila je vrlo slična Zemlji. Rekli su da je Venera umrla zbog činjenice da joj se orbita promijenila i da se previše približila Suncu. I kad su shvatili da će se dogoditi kataklizma, počeli su letjeti od Venere u potrazi za drugim svjetovima, pa su koristili Zemlju i Mjesec za privremena zaustavljanja.

Elizabeta je otkrila da Venerijanci i dalje imaju svoje baze na Zemlji, Mjesecu, a također i na Marsu te ih redovito posjećuju, jer se osjećaju odgovornima za sudbinu zemljana i žele ih učiniti razvijenijima. Nakon ovog detaljnog izleta, Elizabeth se vratila na Zemlju, na isto brdo, ali čak i tada je shvatila da je Akon jako privlači. Akon je također imao osjećaja prema Elizabeth. Sljedećih mjeseci susreli su se nekoliko puta i Acon joj je dodijelio poseban prsten, s kojim je Elizabeth mogla telepatski komunicirati s njim u bilo kojem trenutku.

Između njih bili su intimni trenutci, nakon čega je Elizabeth shvatila da je trudna. Bilo je to 1958., i kad je Elizabeth rekla Aconu za dijete, on ju je pozvao da odleti na njihov planet Meton, kako bi se Elizabeth tamo mogla poroditi. Tako su i učinili. Planeta Meton bila je vrlo razvijena i bila je jedna od sedam planeta u kojima žive Venerijanci. Elizabeth je zatim detaljno opisala kako izgleda civilizacija na ovom planetu, a njezine su riječi oslikale savršeno društvo kao utopiji. Nije bilo ratova, zločina, siromaštva, svi su imali jednaka prava i svi su imali jednak pristup hrani.

Nije postojao monetarni sustav, a sve su kuće i poduzeća bili pogonjeni obnovljivom i neograničenom energijom. Ljudi su nosili luksuznu svilenu odjeću i uglavnom su živjeli u golemim parkovnima. U njihovim gradovima nije bilo visokih zgrada, tvornica, a zrak je bio vrlo čist. Djeca su obučavana uz pomoć telepatije i zato nisu imali ni udžbenike ni škole. U intervjuu s ufologom Stuartom Bushom, Elizabeth je za primjer rekla ovo:

"Meton je po veličini sličan Zemlji, ali je malo veći i gotovo je sav pokriven oceanima. Zemljište je dio otoka, a ne kopno. Klima je vrlo dobra i oni je kontrolišu. Oni imaju gotovo sve što želite, to je istina Utopija: oni su tehnički napredniji tisućama godina nas, već su i duhovno vrlo razvijeni. Nema političara, zakona, novca. Znanost o zdravlju se smatra obveznom,ionako su svi zdravi. Njihov način razmišljanja razlikuje se od našeg. Oni su vrlo ljubazni, nježni i kreativni ljudi.

Svatko radi posao koji najviše voli. Nema potrebe za zakonom, nema kriminala i nema policije. Ponašanje svih kontrolira samo etički kodeks. Oni stalno stvaraju ljepotu oko sebe, s njom je potpuni sklad. Njihove su kuće lijepe i napravljene od prozirnih zidova. Nemaju knjige, ali nadoknađuju to čestim putovanjima po galaksiji i uvijek povedu svoju djecu, čak i najmanju, sa sobom kako bi se učili iz vlastitog iskustva.

Imaju tehnologije za gledanje u prošlost u bilo kojem trenutku povijesti. Na primjer, oni mogu vidjeti naš planet za vrijeme dinosaura. Oslikavaju prekrasne slike i pišu divnu harmoničnu glazbu. Oni nemaju problema s učenjem jezika, jer komunikacija putem telepatije. "Općenito, Elizabeth je bila na divnom mjestu i, naravno, stvarno je željela ostati zauvijek tamo. Međutim, ispostavilo se da je to nemoguće. Objasnjeno joj je da su Metonove vibracije potpuno različite nego na Zemlji, a ako Elizabeth predugo ostane tamo, srce će joj oslabiti. "Elizabeth se bila prisiljena oprostiti se od Acona sa suzama u očima i ostavivši svog sina Islinga da se vrati na Zemlju.

Acon crtež Elizabeth

    venera2

                                                                     Fotografije iz otvorenih izvora         

     

U sljedećim godinama Akon i Isling su mnogo puta posjetili Elizabetu na Zemlji, a onda su Akon i njegov sin krenuli na dugo putovanje kroz galaksiju. Sredinom 1970-ih, Elizabeth je cijelu priču ispričala ufolozima i postala vrlo popularna u svojoj zajednici. Zanimala je novinare, prisustvovala je raznim konferencijama o NLO-ima. Nažalost, drugdje se Elizabeth uglavnom ismijavala zbog "fantazija" i "pisanja".

Godine 1980. Elizabeth Clarer objavila je knjigu o sebi „Iza svjetlosne barijere“, ali nakon što ju je počela još više vrijeđati.Prestala je surađivati sa ufočpzima i novinarima. Devedesetih je radila na svojoj drugoj knjizi "Dosje gravitacije", ali nije imala vremena za dovršenje, preminula je 1994. godine. Priča o Elizabeth Clarer još uvijek kod mnogih izaziva skeptičan osmijeh i čita se poput bajke, uopće nije nalikovala ludom sanjaru i uvijek je govorila da su njezine riječi istinite.

izvor
https://esoreiter.ru/news/0620/zhenshchina-vstretila-prishelca-s-venery-i-rodila-rebenka.html

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno