Nedjelja 23 Lipanj 2024

Pretraga

Ruski znanstvenik pronašao rukopise o NLO-ima i drevnim vanzemaljcima u vatikanskim tajnim arhivima

26 Svi 2024
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Ruski znanstvenik pronašao rukopise o NLO-ima i drevnim vanzemaljcima u vatikanskim tajnim arhivima

Kroz ljudsku povijest neki su ljudi posjedovali golemu količinu znanja u raznim područjima. Rus po imenu Genrik Mavrikijevič Ludvig imao je ogromno znanje o drevnoj kulturi. Bio je izvanredan arhitekt, inženjer i istraživač starih jezika. Ludviga su čak uspoređivali s Leonardom da Vincijem. Navodno je poznat po tome što je dobio pristup tajnim vatikanskim arhivima i navodno je pronašao informacije o drevnim vanzemaljcima.

Priču profesora Ludviga prvi su otkrile vrlo popularne ruske novine “Sovershenno Sekretno” 2011. u članku pod naslovom “Svjetovi profesora Ludviga [engleski prijevod]” autora Vladimira Kucharyantsa. Autor je opisao Ludviga kao premršavog, ćelavog golemog čela i skandinavske brade. Njegove plave izbuljene oči gledale su vrlo pozorno ispod gustih sijedih obrva. Mnogo je puta imao problema sa Staljinovim režimom, a sovjetska savezna agencija (NKVD) proglasila ga je agentom vatikanske kontraobavještajne službe i poslala ga u koncentracijske logore 1938. godine.

Kucharyants se prisjetio prvog predavanja profesora Ludviga iz šezdesetih godina prošlog stoljeća koje je isprva zvučalo zanimljivo, a potom zbunjujuće za sve miješajući lingvistiku, antičku i srednjovjekovnu povijest i arhitekturu, biljnu simboliku, vrste labirinata, fenomene iz povijesti znanosti. Iako je autor bio Ludvigov učenik i mnogo je istraživao o njemu, još uvijek nije svjestan tko je zapravo bio Genrikh Ludvig: fenomenalni enciklopedist ili mistik. Napisao je da mu se nakon susreta s profesorom život promijenio, što mu je omogućilo da vidi svijet iz druge perspektive.

Ludvigove bizarne tvrdnje proizašle su iz čitanja vatikanskih tajnih arhiva (sada poznatih kao Vatikanski apostolski arhiv). To je 53 milje polica koje drže 35 000 svezaka kataloga i dokumenata iz 12 stoljeća. Arhivi su povijesna legenda. Dokumenti u repozitoriju objavljuju se tek nakon što su stari najmanje 75 godina.

vatican secret archives 9 1

                                                          Najsigurnije građevine na svijetu: Vatikanski tajni arhiv 

Tijekom 1920-ih, profesor Ludvig je nekako dobio pristup Vatikanskoj knjižnici gdje je mogao pročitati neke bizarne drevne rukopise koji bi vjerojatno mogli promijeniti tijek čovječanstva. Tvrdio je da je naišao na brojne tekstove o drevnim kodovima, alkemiji i čudnim stvarima o NLO-ima i vanzemaljcima koji su posjećivali Zemlju u davnoj prošlosti.

Prema njegovim riječima, čitao je tekstove koji su govorili o utjecaju vanzemaljaca na razne drevne civilizacije poput Egipćana, Maja i Mezopotamaca. Nakon toga je započeo svoje istraživanje o civilizaciji Maya. Ludvig je preveo njihove simbole za koje se pokazalo da su svemirski brodovi i svemirska odijela. Pronašao je i povijesne zapise o korištenju nuklearnog oružja u davnim vremenima i pokazao svoje fotografije zidina babilonske tvrđave, otopljene monstruoznom temperaturom do visine od jednog i pol metra.

Profesor Ludvig bio je jako zainteresiran za sumersku civilizaciju i imao je veliko znanje o njoj. Ne zna se odakle su Sumerani došli u Mezopotamiju, ali sredinom 4. tisućljeća prije Krista dogodila im se iznenadna i nevjerojatna transformacija. Odjednom su naučili graditi gradove i ograditi ih jakim zidovima, postavljati kanale za navodnjavanje i stvarati prve složene sustave navodnjavanja u svijetu. Izumili su kotač i sustav pisma. Isprva je sumersko pismo bilo piktografsko, odnosno pojedinačni predmeti prikazivani su u obliku crteža. Najstariji tekstovi ispisani takvim slovom potječu iz otprilike 3200. pr.

Također je govorio o ezoteričnom značenju piramida u Egiptu koje određenim ritualnim manipulacijama generiraju energetsko-informacijsku razmjenu s kozmičkim umom. Proučavao je etruščansku civilizaciju i posebno je vjerovao da slike anđela u kršćanstvu potječu iz etruščanske kulture.

Profesor Ludvig nije bio običan čovjek. Tijekom Drugog svjetskog rata radio je kao arhitekt, projektant i izumitelj dok je bio zatočenik GULAG-a. Od 1941. do 1943. na svom je imenu imao 17 vojnih izuma. Vrlo je poznat među istraživačima NLO-a i teoretičarima drevnih vanzemaljaca. Godine 2016. Wikileaks je otkrio tisuće e-mailova koji su navodno bili povezani s predsjednikom kampanje Hillary Clinton Johnom Podestom. E-mailovi otkrivaju tajne informacije podijeljene s Podestom o NLO-ima i vanzemaljcima. Godine 2015. Podesta je primio e-poruke od astronauta Edgara Mitchella koji je izrazio zabrinutost zbog naoružavanja svemira i njegovog utjecaja na ETI (izvanzemaljsku inteligenciju). Prema ovom skupu curenja informacija, Vatikan, jedan od najviših vjerskih autoriteta na svijetu, zna za izvanzemaljce.

Mitchell je napisao: “Moja katolička kolegica Terri Mansfield također će biti tamo, da nas informira o svijesti Vatikana o ETI-ju. Drugi kolega radi na novom Svemirskom sporazumu, navodeći suradnju s Rusijom i Kinom. Međutim, uz ekstremno uplitanje Rusije u Ukrajinu, vjerujem da moramo slijediti drugi put za mir u svemiru i ZPE na Zemlji.”

Ipak, zbog manje dostupnih potkrepljujućih informacija o profesoru Ludvigu, postojao je određeni skepticizam prema njegovim tvrdnjama. Je li doista dobio pristup tajnim vatikanskim arhivima i pronašao sve te nevjerojatne informacije?

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

Zašto se Vatikan sada okreće NLO-ima, izvanzemaljcima i duhovima?

25 Svi 2024
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zašto se Vatikan sada okreće NLO-ima, izvanzemaljcima i duhovima?

Vatikan je oduvijek bio institucija obavijena velom tajne. Nedavno je dospio na naslovnice kada je odlučio izdati nove smjernice o vanzemaljcima i kako će odgovoriti na potencijalne susrete u budućnosti.

Ovaj iznenadni potez potaknuo je mnoga pitanja o tome zašto se Vatikan odlučio sada pozabaviti ovom temom i kakve skrivene implikacije to može imati za naše razumijevanje izvanzemaljskog života i nadnaravnih pojava.

 

Povijesni kontekst i noviji događaji
Povijesno gledano, Vatikan je zauzeo oprezan stav o temi izvanzemaljskog života. Posljednji put kad je Vatikanski doktrinarni ured objavio standarde za procjenu navodnih vizija i izvješća o nadnaravnim događajima bilo je u veljači 1978. godine.

U to je vrijeme prefekt, kardinal Franjo Šeper, rekao da su propisi potrebni s obzirom na to koliko su se brzo vijesti o sumnjivim viđenjima proširile zahvaljujući medijima.

Međutim, posljednjih godina došlo je do primjetnih promjena u ovom pristupu. Na primjer, 2008. godine otac José Gabriel Funes, ravnatelj Vatikanske zvjezdarnice, otvoreno je izjavio da vjera u izvanzemaljski život nije u suprotnosti s katoličkom vjerom. To je bilo značajno odstupanje od tradicionalnih pogleda i sugeriralo je otvoreniji pristup unutar Crkve.
Sjedište Vatikanske zvjezdarnice nalazi se u Italiji, u Castel Gandolfu, gdje papa ima ljetnikovac. Ali on također upravlja teleskopom na Međunarodnom opservatoriju Mount Graham Sveučilišta u Arizoni.

AFP je pitao Funesa o NASA-inoj nedavnoj objavi, koju je on nazvao "sjajnom viješću".

"Vjerojatno je da je ondje bilo života i moguće nekog oblika inteligentnog života", rekao je Funes.

Ali upozorio je: "Mislim da nikada nećemo upoznati gospodina Spocka."

Funes je godinama govorio da nema sukoba između mogućnosti izvanzemaljskog života - čak i inteligentnog života - i učenja Katoličke crkve. “Kao što na Zemlji postoje mnoga stvorenja, tako mogu postojati i druga stvorenja, čak i ona inteligentna koje je stvorio Bog”, rekao je Funes 2008. “To nije u suprotnosti s našom vjerom, jer ne možemo ograničiti kreativnu slobodu Boga.”

“Riječima svetog Franje [Asiškog], ako neka zemaljska bića smatramo “bratom” i “sestrom”, zašto ne možemo govoriti i o “izvanzemaljskom bratu”? I on bi pripadao kreaciji”, rekao je.

Jedan od glavnih razloga zašto se Vatikan sada bavi ovim pitanjem je sve veća vjerodostojnost izvješća o NLO-ima. Vlade diljem svijeta, uključujući Sjedinjene Države, počele su deklasificirati dokumente povezane s neidentificiranim zračnim fenomenom (UAP).

Pentagonovo osnivanje Radne skupine za neidentificirane zračne pojave (UAPTF) i naknadno objavljivanje videozapisa koji prikazuju neobjašnjive sudare u zraku dali su dodatni legitimitet raspravi.

Vatikan, svjestan ovih događaja, može se osjećati obveznim dati smjernice svojim sljedbenicima o tome kako te događaje tumačiti unutar teološkog okvira.

Znanstveni i tehnički napredak

Napredak tehnologije i istraživanja svemira približili su čovječanstvo potencijalnom otkriću izvanzemaljskog života. Misije na Mars, proučavanje egzoplaneta i potraga za životom mikroba u našem Sunčevom sustavu sve više ukazuju na mogućnost da nismo sami.

Vatikan, koji ima vlastitu zvjezdarnicu i uključen je u znanstvena istraživanja, vjerojatno je svjestan ovog napretka i vjerojatnosti značajnih otkrića u bliskoj budućnosti.

Čini se da je papa Franjo vrlo zainteresiran za temu vanzemaljaca. U komentarima koje je dao krajem 2023., papa Franjo kao da je sugerirao da se vanzemaljci doista mogu krstiti...

Rekao je: “Bilo je nezamislivo. Ako, na primjer, sutra stigne ekspedicija Marsovaca, pa neki od njih dolete do nas, evo... Marsovci, zar ne? Zeleni, s tako dugim nosom i velikim ušima, baš onakvima kakvima ih djeca crtaju... A jedan kaže: 'Ali ja se želim krstiti!' Što će se dogoditi?

Nije odgovorio na vlastito pitanje, ali je dodao: "Ovo nikada nije bilo ministarstvo zatvorenih vrata."

Nove smjernice Vatikana mogle bi se smatrati načinom pripreme vjernika za potencijalne buduće susrete s izvanzemaljskim bićima. Iz teološke perspektive, otkriće vanzemaljskog života pokrenulo bi duboka pitanja o stvaranju, spasenju i jedinstvenosti ljudskih bića.

Proaktivnim bavljenjem ovim problemima, Vatikan nastoji osigurati koherentan okvir koji integrira ova potencijalna otkrića s katoličkom doktrinom.

Osim NLO-a i izvanzemaljaca, vatikanske smjernice navodno se bave i vizijama i nadnaravnim pojavama. Crkva ima dugu povijest istraživanja i ponekad potvrđivanja takvih događaja.

Izdavanjem smjernica Vatikan nastoji standardizirati svoj pristup ovim fenomenima, osiguravajući da sve izjave budu pažljivo provjerene i shvaćene u vjerskom kontekstu. Ovaj potez također može biti odgovor na sve veći interes za paranormalno i potrebu da se postavi jasan stav o tim pitanjima.

Znaju li oni nešto što mi ne znamo?

Rašireno je nagađanje da bi Vatikan mogao imati pristup informacijama koje nisu javno dostupne. Vatikan je kroz povijest bio skladište goleme količine znanja, uključujući i tajne arhive nedostupne široj javnosti.

Moguće je da je Crkva svjesna izvanzemaljskog života ili nadnaravnih pojava za koje smatra potrebnim pripremiti vjernike.

Producent novog dokumentarca pod nazivom God vs. Aliens čini se vjeruje da nas Vatikan želi pripremiti za dan kada će čovječanstvo konačno stupiti u kontakt s takvim stvorenjima...

Dokumentarac će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu u Cannesu i otkrit će tajne vatikanskih NLO-a.

Nagrađivani redatelj Mark Christopher Lee kaže da vatikansko objavljivanje novog priručnika o ukazanjima znači da se potpuno razotkrivanje fenomena NLO-a približava.

Rekao je: “Vatikan desetljećima proučava NLO-e i čak je imenovao kardinala da uspostavi prvi kontakt. Na temelju mog istraživanja, vjerujem da je ovaj novi vodič za duhove dokaz da oni znaju da su NLO-i više od fizičkih objekata s drugih svjetova i da imaju paranormalnu stranu. ”

Međutim, također je važno uzeti u obzir da bi ovaj potez mogao biti strateški odgovor na promjenjiv krajolik javnog mnijenja i znanstvenih otkrića. Zauzimanjem proaktivnog stava, Vatikan osigurava da ostane relevantan i autoritativan u pitanjima koja fasciniraju i zabrinjavaju njegove sljedbenike.
Bilo da je motiviran novim informacijama ili strateškim odgovorom na aktualne događaje, Vatikan se pozicionirao da osigura vodstvo u nekim od najintrigantnijih i potencijalno transformativnih pitanja našeg vremena.

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

Stranci u bijelom helikopteru. Ljudi iz budućnosti ili vanzemaljci iz podzemne baze?

21 Tra 2024
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Stranci u bijelom helikopteru. Ljudi iz budućnosti ili vanzemaljci iz podzemne baze?

Prije šest godina dogodio se incident u gorju Kine (autonomna regija Tibet), koji su čak i vladine obavještajne agencije istražile, ali nisu mogle razumjeti priču. Dana 14. travnja 2018. nepoznate osobe doputovale su “čudnim” helikopterom i odvezle petero stanovnika naselja. Očevidaca je bilo malo, većina je bila na poslu, pa su uglavnom starci i djeca vidjeli što se dogodilo.

Ali u njihovim svjedočenjima gotovo svi detalji su se pokazali istima, što sugerira da su ti ljudi i sami vidjeli što se dogodilo. Otprilike u 13:40 po lokalnom vremenu iza planinskih vrhova sa sjeverne strane pojavio se neobičan helikopter. Njegovi propeleri bili su smješteni unutar složene strukture, a sa strane su bila krila. Leteći objekt kretao se nečujno. Na repu se nalazio plavi simbol u obliku biljke s tri lista. Sam uređaj je blistave bijele boje, moglo bi se reći blistave bijele boje, bolno ga je gledati.

Iz njega su se iskrcale četiri osobe u moćnim bijelim metalnim odijelima. Nekima se činilo da nose egzoskelete, au rukama su imali oružje pričvršćeno izravno na rukav odijela. Neznanci su prilazili odraslim, ali ne i starijim osobama, te su ih na prilično grub način, držeći ih za ruke, uvlačili u helikopter. Unutra su bili i drugi članovi ove organizacije. Stoga nenaoružani Kinezi nisu imali šanse pobjeći.
- Salik.biz

Opisano se dogodilo za nekoliko minuta, nakon čega je helikopter nestao iz vida iza istih planina s kojih je i došao. Na brodu je bilo ukupno pet lokalnih stanovnika. Vlasti, zabrinute zbog incidenta, uključile su vladine odjele i obavještajne agencije. Pretražili smo područje u potrazi za skrivenom bazom ili zabranjenim podzemnim organizacijama - ništa. Nitko od otmičara nije rekao ni riječ, pa je nemoguće ni naslutiti koje su nacionalnosti bili.

Ti su događaji ostali misterij. Misteriozni helikopter viđen je u još dvije zemlje – Kanadi i Australiji. Pet osoba također je nestalo u toj sjevernoameričkoj državi. Istina, bio je samo jedan očevidac. No govorio je o čudnom bijelom helikopteru i plavoj znački, kao i o moćnim odijelima stranaca. Starac je mislio da se radi o još jednoj zezanciji ili cosplayu, ali kada su odletjeli sa susjedima, osjetio je nelagodu, a stariji čovjek je kontaktirao policiju.

U Australiji nitko nije kontaktirao policiju nakon što se pojavio helikopter. Ali to ne znači da ljudi nisu ukrcani. Tko su misteriozni otmičari? I jesu li oni uopće ljudi? Analizirajući podatke očevidaca, njihova je oprema ili napravljena po najnovijoj tehnologiji ili je ispred naše tehnologije. Tko je odveo ljude? Vlada u sjeni koja se nalazi iza zida u Australiji ili predstavnici napredne civilizacije iz utrobe Zemlje?

scale 1200.99

                                                      Obavještajne službe budućnosti ili vanzemaljci? Izvor fotografije:

                              https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/001/741/285/large/mike-jensen-front-mid-range-white.jpg?1452065253 

Ili su se možda glasnici iz budućnosti iz nekog razloga preselili u naše vrijeme i skupljaju biomaterijal? Bilo kako bilo, malo je vjerojatno da će konvencionalni Amerikanci, Britanci, Japanci, Nijemci, Rusi ili Indijci odlučiti stvoriti tajnu organizaciju za hvatanje ljudi u drugim zemljama svijeta. Osim toga, najvjerojatnije nitko nema takve tehnologije poput tihog helikoptera i "čudnih" visokotehnoloških odijela.

Možda će se u budućnosti, za naših života, negdje pojaviti neobičan simbol u obliku plave biljke s tri lista na bijeloj podlozi i ljudi će saznati kakva organizacija ili kakva stvorenja stoje iza toga. Ali do sada, u 6 godina, helikopter s misterioznom silom za slijetanje viđen je samo 3 puta u različitim zemljama svijeta, a nitko nije uspio pratiti putanju leta. Na temelju toga i najluđe ideje mogu se pokazati istinitima.

izvor
https://salik.biz

Komentiraj (0 Komentara)

Predstraža Rurikovih Varjaga na Marsu. Što je istraživač naučio proučavajući lubanju Marsovca?

18 Tra 2024
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Predstraža Rurikovih Varjaga na Marsu. Što je istraživač naučio proučavajući lubanju Marsovca?

mars lubanja

                                                                                           Marsovska lubanja.

Godine 2010. došlo je do nevjerojatnog otkrića u Africi. Bila je to iznimno neobična lubanja humanoidnog stvorenja. Njegova se struktura uvelike razlikovala od strukture čovjeka, a na temelju dubine ukopa istraživači su sugerirali da je starost ostataka oko 12 milijuna godina. Međutim, kada je pao u ruke ruskih stručnjaka i proučavan, pokazao se još nevjerojatnijim. Ali o tome kasnije.

U početku je nalaz proučavan u 25 laboratorija i instituta diljem svijeta. Osim misteriozne strukture, koja nije karakteristična ni za jednu vrstu primata ili humanoidnih bića na Zemlji, prva istraživanja potaknula su i mnoga pitanja. Na primjer, kosti su sadržavale nepristojno veliku količinu iridija, 560 puta veću od normalne. Unutrašnjost lubanje imala je nepoznatu strukturu koja je "ojačala" lubanju od paladija. Štoviše, stručnjaci su došli do zaključka da je prirodnog, a ne umjetnog podrijetla.

Na samoj lubanji istraživači su otkrili slavenske rune, koje su Valery Chudinov, a nešto kasnije još dva neovisna stručnjaka, mogli lako pročitati. Zahvaljujući natpisima, bilo je moguće saznati da je to bio varjaški ratnik s Marsa, Yar Rurik. Ali što bi to moglo značiti? Na ovo pitanje Valerij Čudinov i njegovi kolege daju nedvosmislen i zapravo zapanjujući odgovor.

Prvo, lubanja nije višemilijunski nalaz star. Stvorenje je živjelo u vrijeme Rurika, odnosno 9-10 stoljeća naše ere.

Drugo, ovaj ratnik nije živio samo na Marsu, već i na teritoriju koji je okupirao odred Yar Rurika i izgradio predstražu na susjednom planetu.

Treće, na temelju ovih podataka ispada da je tehnologija tog vremena omogućila kretanje između planeta. Možda govorimo o vimanama (whitemans).

Glavni zaključak je da su se trupe Jara Rjurika iskrcale na Mars, stvorile ogranak Rusa, a lokalni stanovnici s takvom strukturom lubanje pridružili su se Rurikovom odredu. Još niže, Valerij Čudinov vidio je natpis "Viman Rurikovih ratnika". Sve odgovara! Marsovac je bio pilot vimane, ali iz nekog razloga, kada je stigao na Zemlju, izgubio ju je. Tako dobivamo potpuno drugačiju sliku svijeta.

mars lobanja 2

                                                                                    Potvrda ove teorije može se naći na Marsu. 

Relevantno je ono što istraživači često izvještavaju. Veza između Zemljana i Marsovaca postojala je prije nekoliko stoljeća. A ako govorimo o dubokoj povijesti Rusije, onda mnogi nalazi, uključujući i one takve prirode kao što su opisani u publikaciji, ukazuju na interakcije između ljudi i nekih rasa vanzemaljaca.

Tisućama godina Hiperboreja, Daarija, Arktida i Arkona bile su države koje su održavale kontakt s vanzemaljcima. I Rusija je, kao nasljednica ovih država, preuzela iskustvo. Ali zbog ozbiljnih katastrofa na Zemlji i geopolitičkih promjena, tehnologije starih su izgubljene, a sama Rusija je uništena. Najvjerojatnije je komunikacija s drugim civilizacijama prekinuta nakon smrti Ivana IV.

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

“Solarni čuvar” je strogo tajni svemirski program stvoren pomoću vanzemaljske tehnologije

04 Ožu 2024
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

“Solarni čuvar” je strogo tajni svemirski program stvoren pomoću vanzemaljske tehnologije

U nekom trenutku, netko je odlučio da će jednog dana zli izvanzemaljci pokušati osvojiti Zemlju, a kao rezultat toga, pokrenut je supertajni svemirski program, poznat iz curenja informacija kao "Solarna straža".

Futuristički projekt ove veličine mogao bi se ostvariti samo uz pomoć napredne izvanzemaljske tehnologije, bilo da se radi o obrnutom inženjeringu pronađenih artefakata ili tehnologija, ili izravnoj pomoći primljenoj od dobronamjernih vanzemaljaca koji slučajno podržavaju ljudsku rasu.

Svemirski program Solar Sentinel pokrenut je prije otprilike 30 godina i od tada kruži oko Zemlje bez znanja šire javnosti. Ovo se možda čini kao znanstvena fantastika, ali pogledajmo što je britanski haker Gary McKinnon pronašao 2001. godine na digitalnim policama američke vojske.

Nakon hakiranja oko 100 terminala američke vojske i NASA-e u potrazi za vladinim dosjeima o "besplatnoj" energiji i drugim tehnologijama potencijalno korisnim za društvo, McKinnon je naišao na neočekivani rezultat - tajne dosjee u kojima se spominju "nezemaljski časnici", kao i informacije o kretanja "flote" Tijekom pretrage jedan se pojam pojavljivao češće nego bilo koji drugi: “Čuvar sunca”.

“Postoje vrlo ugledni ljudi na koje se možete osloniti i svi kažu: da, postoji NLO tehnologija, postoji antigravitacija, postoji slobodna energija i vanzemaljskog je podrijetla, i oni hvataju svemirske brodove i pretvaraju ih, ”, kaže Gary McKinnon.

87

Haker je bio uključen u Project Disclosure prije nego što je ilegalno upao u poslužitelje NASA-e, neprofitne skupine "čiji je cilj otkriti javnosti navodno vladino znanje o NLO-ima, izvanzemaljskoj inteligenciji, naprednoj energiji i pogonskim sustavima."

Može se zamisliti kakvu je pomutnju izazvao u američkim institucijama dok je radio pod tadašnjim šefom države Georgeom W. Bushom. Nakon što je Ministarstvo pravosuđa identificiralo počinitelja, nemilosrdna optužba da se radi o “najvećem hakiranju vojnog računala svih vremena” zahtijevala je trenutno izručenje McKinnona.

Da je ovaj ishod zadovoljio UK, haker bi bio osuđen na doživotni zatvor i milijune dolara odštete. Srećom, nakon niza suđenja u Velikoj Britaniji, MacKinnon je oslobođen jer je još uvijek imao važne informacije, ali zbog misterioznog dogovora bilo mu je zabranjeno da ih otkrije.

No, ranije objavljene informacije, koje su i danas dostupne javnosti, nitko nije uspio ukloniti. Evo što je britanski haker otkrio o supertajnoj svemirskoj floti poznatoj kao Sun Sentinel:

Uključuje mnogo svemirskih brodova s ​​različitim karakteristikama. Riječ je o osam ogromnih baznih brodova u obliku cigare i oko četiri tuceta malih "izviđačkih brodova".

Flotom upravlja Zapovjedništvo američke mornaričke mreže i svemirskih operacija (NNSOC), a stotine "svemirskih marinaca" služe na tri broda. Oko 300 istraživača i tehničara nalazi se na palubi svakog matičnog broda.

Malo se zna o izvornom razvoju Sun Sentinela, ili agencijama i korporacijama uključenim u njegovo financiranje i razvoj, ali glasine unutar NLO istraživačkih zajednica sugeriraju izravnu pomoć drugih izvanzemaljskih vrsta.

Zemaljski "dobročinitelji" su različiti "crni budžet" izvođači u američkom zrakoplovnom sektoru koji aktivno traže proširenje Solar Sentinela. Ostale zemlje uključene u ovu strogo povjerljivu misiju su Velika Britanija, Australija, Kanada i Rusija.

Sun Sentinel tehnologije neprestano se testiraju u tajnim bazama kao što su Area 51, S4, Wright-Patterson Air Force Base, Duguay Proving Ground i zloglasna podzemna baza Dulce. Ove tvrdnje nije lako provjeriti s obzirom na njihovu tajnost, ali je zato cijela priča bliža stvarnosti nego fikciji.

Godine 1993., bivši izvršni direktor tvrtke Lockheed Martin Skunk Works Ben Rich održao je govor u James Centeru na UCLA o napretku svemirske tehnologije u posljednjih 40 godina.

Na posljednjoj predstavljenoj fotografiji prikazan je crni objekt u obliku diska koji "leti u svemir", nakon čega je Ben oduševljeno izjavio da "sada imamo tehnologiju da vratimo izvanzemaljce kući".

Javnost njegovu izjavu nije prihvatila zdravo za gotovo, već s priličnom dozom skepse.

Međutim, ono što nisu znali jest da Lockheedov Skunk Works više od 70 godina dizajnira i gradi visokotehnološke zrakoplove, a njihova postignuća uključuju bombarder U-2, F-22 Raptor, SR-71 Blackbird i F- 117.

S obzirom na to, kao i inovaciju u tehnologiji koju vidimo danas, prirodno je pretpostaviti da je Skunk Works također odgovoran za stvaranje drugih futurističkih letećih strojeva za koje nismo čuli.

Prošlo je više od 20 godina otkako se Ben Rich hvalio uspjesima svoje tvrtke, a ako je njegova izjava točna, onda se možete samo začuditi mogućnostima modernih uređaja. Trebamo li onda odati priznanje zemaljskim proizvođačima za brzi porast viđenja NLO-a posljednjih godina?

Jesu li “leteći tanjuri” dio zloglasnog “Čuvara Sunca”? Ako je tako, onda bi postojanje supertajnog svemirskog programa koji daleko nadilazi našu ljudsku maštu sigurno objasnilo mnoge stvari na ovom planetu koje se jednostavno ne zbrajaju i sigurno bi očistilo reputaciju nekoga tko se zove "teoretičar zavjere". "

IZVOR

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno