Ponedjeljak 22 Travanj 2024

Pretraga

Čudni slučajevi kada su vanzemaljci liječili zemljane od ozbiljnih bolesti

29 Stu 2021
(Reading time: 5 - 10 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Čudni slučajevi kada su vanzemaljci liječili zemljane od ozbiljnih bolesti
Ponekad vanzemaljci dolaze ljudima ne da bi ih otimali i stavljali sonde u posebno osjetljive dijelove njihova tijela, već u mnogo neshvatljivije svrhe – primjerice, da ih izliječe od rana ili bolesti.

Knjige o NLO-ima i vanzemaljcima pune su slučajeva kada su ljudi nakon otmice izvanzemaljaca počeli patiti od raznih zdravstvenih problema. Od manjih opeklina na koži i oka, do vrlo ozbiljnih patologija, uključujući kancerogene tumore, ponekad sličnih simptomima radijacijske bolesti, koja je u nekim slučajevima dovela do smrti otetog.

Međutim, s vremena na vrijeme u tim istim knjigama mogu se pronaći potpuno suprotni slučajevi, kada su zemljane (pa čak i njihove kućne ljubimce) izliječili vanzemaljci.

Takvih je slučajeva vrlo malo, ali postoje i također ih je teško pripisati izumima i fantazijama očevidaca. Ovaj članak će se osvrnuti na tri takva slučaja.

                                                                                               Jaume Bordas

Fascinantna povijest Španjolca Jaumea Bordasa prvi put je opisana u knjizi ufologa Antonija Ribere 1971. godine, a potom je uvrštena u zbirku popularnog ufologa-astrofizičara Jacquesa Valleea.

Bordas je rođen 1911. i veći dio djetinjstva bio je vrlo slabo i bolesno dijete: patio je od hormonskog nedostatka zbog problema sa štitnjačom, distrofije, a imao je i oštećenje hipofize.

Zbog svega toga se polako razvijao i bilo mu je iznimno teško učiti školsko gradivo. Druga djeca su ga, blago rečeno, smatrala budalom.

Sve se promijenilo kada je Bordas imao 12 godina. Jedne noći dječak se iznenada probudio i osjetio snažnu i neobjašnjivu želju da izađe na terasu i pogleda u nebo. Kada je to učinio, ugledao je na noćnom nebu skupinu trokutastih objekata koji su polako kružili iznad njegove kuće.

Jedan od brodova se spustio na zemlju i iz njega je izronio čovjek u bijeloj odjeći i svijetlobijelom balonu. Nije bio viši od Bordasa i odmah je progovorio djetetu:

"Došli smo k vama da vas uzmemo pod svoju zaštitu. Znamo da patite i znamo da sanjate da postanete snažan čovjek i sportaš. Uz našu pomoć postat ćete jaki ne samo fizički, već i psihički. Mi uzeo te pod svoju brigu i nikada te nećemo ostaviti. Uskoro ćemo opet doći k tebi, ali za sada uzmi ovaj dar kao znak prijateljstva."

   vanzlij1

Čovjek je dječaku gurnuo u ruku nešto što je izgledalo kao komadić smeđe karamele i naredio djetetu da to pojede odmah, rekavši da će sada za njega početi potpuno drugačiji život. Dječak je progutao "bombon", nakon čega se stvorenje vratilo na svoj brod (dijete ga je kasnije opisalo kao avion) ​​i on je odletio.

Sljedećeg jutra Bordas se probudio s neobičnim okusom u ustima, kao da je pojeo katran, te je stoga vjerovao da ono što je vidio noću nije san.

Od tog dana počela je nevjerojatna fizička transformacija krhkog, mršavog i nerazvijenog dječaka. Počeo je dobivati ​​na težini, visini, a mišići su mu se počeli razvijati. U 4 godine se pretvorio u energičnog, robusnog tinejdžera koji je također bio vrlo inteligentan i radoznao.

Mladi Bordas pronašao je strast za čitanjem znanstvene literature, a zatim se zainteresirao za planinarenje i počeo osvajati vrhove. Bio je prvi Španjolac koji se 1934. popeo na planinu Aiguille Verte u francuskim Alpama, a 1937. prešao je gorje Jura u Francuskoj i popeo se na vrh Grand Chervoza.

Kao što ga je čovječuljak upozorio, u Bordasovom životu bilo je još mnogo kasnijih susreta s njim i drugim stvorenjima, a ti su se susreti nastavili sve do smrti Jaumea Bordasa, što se, usput rečeno, dogodilo tek kad je navršio stogodišnjicu.

                                                                                                    Pierre Gemard

Ovaj slučaj je također opisan u jednoj od knjiga Jacquesa Valleea i prvo se tamo skrivalo ime očevidca, on je bio naznačen samo kao "Doktor X". Tek kasnije Valle je otkrio svoje pravo ime.

Gemar je rođen 1930. godine u Francuskoj, školovao se za liječnika i brzo je postao popularan u svojoj regiji. Živio je sa suprugom i malim sinom u velikoj vili na padini na selu.

U noći 2. studenog 1968. Gemar se probudio iz nekog nerazumljivog zvuka. Učinilo mu se da to njegov sin plače i otišao je u svoju sobu. Nedugo prije toga Gemar je teško ozlijedio nogu sjekirom dok je cijepao drva i hodao mu je teško, teško je vukao ranjenu nogu.

Gemar je nekako stigao do sobe svog sina. da dječak sjedi u svom krevetu i prstom pokazuje na prozor iza kojeg je u tami noći nešto jako bljesnulo. Ali Gemar iz nekog razloga nije obratio pažnju na ovu neobičnost, donio je djetetu bocu mlijeka da ga popije i ponovno ode u krevet.

Kasnije je Gemar odlučio vidjeti što se tamo događa i izašao na balkon. Vidio je fantastičan prizor, kakav nikada u životu nije vidio. Na nebu su nisko visjela dva velika, identična srebrnasto bijela diska, a ispod su sjajila jarko žuta svjetla.

Na vrhu diskova nalazila se duga antena, a sa strane su bile dvije kratke antene, koje su iskrile kada su se diskovi približili jedan drugome. Donja slika prikazuje ove objekte.

      vanzlij2                    

A onda su se odjednom dva diska doslovno spojila u jedan veliki disk i ovaj je disk poletio ravno prema Gemari, koji je otvorenih usta stajao na balkonu. Približavajući se, bijela je zraka izletjela iz diska i probila Gemarova prsa.

Zatim se začuo snažan prasak i predmet je nestao u nigdje, a nakon njega sve je okolo bilo posuto neobičnim bjelkastim pahuljicama, nalik na pahuljice šećerne vate. Ove pahuljice su se brzo otopile.

Gemar iz grede kao da nije ozlijeđen, ali je bio u teškom šoku. Brzo se vratio u krevet, probudio ženu i sve joj ispričao. I tek tada su oboje primijetili da je Gemarina noga, oštećena sjekirom, sada potpuno zdrava. Gemar je počeo hodati i sve je bilo kao da uopće nije ozlijedio nogu i nije bilo bolova.

A onda je otkrio da mu je ne samo noga zacijelila, nego da je negdje nestao i ružni ožiljak od rane koju je zadobio u Alžiru, gdje je služio vojsku.

Sljedećih nekoliko dana Gemar je počeo osjećati i druge neobičnosti. Počeo je gubiti na težini i neko vrijeme je imao bolove u trbuhu, a oko pupka mu se pojavio čudan crveni trokut, kao da je izgorio na koži. I njegov sinčić imao je isti trokut.

   45871781      

Zatim je bilo još nekoliko anomalnih pojava, u Gemaru su dolazili čudni pacijenti, odjednom je nekoliko puta počeo levitirati u zraku.

Kako bi dokazao stvarnost ovog slučaja, Jacques Vallee je 1985. citirao detaljan izvještaj liječnika koji je pregledao Gemaru nakon ranjavanja u Alžiru, a zatim ponovno nakon susreta s NLO-om, i potvrdio da je ožiljak od rane zaista potpuno nestao u neshvatljiv način.

                                                                                                      Pas Raya Hernandeza

Priča o Rayu Hernandezu opisana je u knjizi američke ufologinje Diane Pasulke. Prije nego što je upoznao vanzemaljce, Hernandez je bio "tvrdokorni racionalist i ateist", radio je kao odvjetnik i živio sretno u braku sa ženom po imenu Dulce. Dulce je bila pobožna katolkinja meksičkog podrijetla, ali među njima nije bilo spora oko vjere.

U ožujku 2012. godine, voljeni pas, stari Jack Russell terijer supružnika po imenu Ninya, teško se razbolio, paraliziran je ispod vrata, a nakon teških sporova odlučili su ga uspavati u veterinarskoj klinici. da pas ne pati.

Za jutro je planiran odlazak kod veterinara i cijelu večer Dulce je molila Boga da spasi životinju od patnje. Noću je Dulce jedva spavala, a rano ujutro se probudila i odmah otišla u dvorište provjeriti kako je pas.

       vanzlij3           

Čim je Dulce izašla u dvorište, vidjela je da na vrhu, ne visoko iznad tla, "lebdi" neshvatljiv predmet metalnog izgleda s četiri potporne noge.

Predmet je bio toliko različit od svih zemaljskih letećih mehanizama da je pobožna katolkinja odmah pala na koljena i počela se moliti – zaključila je da je to zli duh te je u svojim molitvama zamolila Djevicu Mariju od Guadalupea da je zaštiti, a kod u isto vrijeme da okonča patnju svog psa.

Kao odgovor na ženine molitve, objekt je počeo treptati zelenim svjetlima, ali Dulce se još više uplašila i počela zvati muža.

Hernandez nije odmah reagirao jer je mislio da je njegova žena upravo vidjela miša ili nešto slično. Ali kad je pogledao kroz prozor, i on se ukočio od šoka kad je vidio predmet kako visi u zraku.

Pritom je vidio nešto drugačije, a ne kako je njegova žena kasnije opisala ovaj predmet. Umjesto metalne cilindrične kupole s potpornim nogama, Hernandez je vidio nešto što je izgledalo kao ugrušak energije ili plazme. Taj je ugrušak doista bio u obliku vodoravnog cilindra, ali s nejasnim rubovima.

I Hernandez i njegova supruga bili su u stanju transa ili šoka oko 15 minuta, a onda je sve naglo završilo i Hernandez je odmah otrčao dolje i istrčao u dvorište. Ondje je vidio svoju ženu kako se sretno smiješi i grli njihovog psa Ninyu, jer je pas sada skakao, lizao se i lajao savršeno zdrav kao i sada.

Dulce je ovaj incident povezala sa svojim molitvama Majci Božjoj, a Hernandez se zainteresirao za temu NLO-a i na kraju postao ufolog.

 

izvor
http://paranormal-news.ru/news/strannye_sluchai_kogda_inoplanetjane_vylechivajut_zemljan/2019-12-21-16516

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno