Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

com_contact_contacts

Božja apoteka

05 Tra 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
         voce2  

Kažu da je Bog prvo razdvojio slanu i slatku vodu, stvorio zemlju, posadio biljke, stvorio životinje i ribe. i sve to prije nego što je stvorio čovjeka. On je stvorio sve što nam je potrebno prije nego što smo se mi i rodili. Ovo je najbolje i nejdjelotvornije jesti sirovo.

Božja apoteka
Bog nam je ostavio jasne znakove što je dobro i za koje organe u našem tijelu !
Božja Apoteka! Nevjerojatno!

 

 





      

Prerezana mrkva liči ljudskom oku. Zjenica, irisi zrakastel inije izgledaju baš kao ljudsko oko. I, DA, nauka sada potvrđuje da mrkva jako poboljšava očni protok krvi i funkcije oka.

     carrot-slice1

















    

Rajčica ima četiri komore i crvena je. Srce je crveno i ima četiri komore.Sva istraživanja pokazuju da rajčica zapravo jest čista hrana za krv i srce.

         RAJICA2
















     Grožđe visi kao grozd koji liči na srce. Svako zrno je nalik krvnoj ćeliji i istraživanja danas pokazuju da je grožđe izgleda hrana za značajnu revitalizaciju srca i krvotoka
       Sangiovese_grapes
















  

Orah izgleda kao mali mozak. Ima lijevu i desnu hemisferu, gornje cereberume i donje cerebelume. Čak su i bore i uvijanja kao neo-korteks. Poznato je da orah pomaže u razvoju preko 30 neuro-transmitera za moždane funkcije.

            orah_drvo










   Plavi patlidžan, Avokado i Kruške poboljšavaju zdravlje i funkcije materice i grlića kod žena - oni izapravo liče na ove organe. Današnja istraživanja pokazuju da kada žena jede pojedan avocado tjedno, hormoni su joj izbalansirani, smanjuje se prekomerna težina u trudnoći i sprečava rak grlića materice.I pazite sad ovo ....Potrebno je točno 9 mjeseci da jedan avokado sazri od cvijeta do zrelog ploda. Postoji preko 14.000 fotolitičkih kemijskih sastojaka u svakom od ovih plodova. Moderna nauka je proučila i imenovala tek 141 od njih. 
           72274





















Smokve su pune sjemenja i vise u paru kada rastu. Smokve povećavaju mobilnost muške sperme i povećavaju broj spermatozoida i na taj način smanuju mušku sterilnost.

          smokve2062020x20400












Ovo je samo jedan mali dio Božje apoteke, jedite sirovo i ostanite zdravi i veseli!!!

Božja, apoteka, sirovo, zdravlje            

O autoru
Author: Toni BlaževićEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno