Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Metafizika

Holisticka medicina

07 Srp 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  medicina

Dolazi doba kada službena, odnosno konvencionalna medicina počinje gubiti na značenju. Naime, ljudi uviđaju kako alternativna, odnosno holistička medicina djeluje na puno efikasniji i preventivniji način te u posljednje vrijeme dobiva sve više pristalica. Već je poznato kako se službena medicina bazira na simptomima bolesti, dok holistička medicina prvotno otkriva i traži uzroke pojedinih bolesti koje upravo radi takvog pristupa postaju izlječive. Na smiješan i ironičan način se može zaključiti kako je konvencionalna medicina u posljednje vrijeme toliko "uznapredovala" da praktički niti jedna osoba više nije zdrava. Žalosno i vrlo istinito.Ta etablirana medicina zapravo niti ne razumije što tijelo zapravo jest, a naročito kako funkcionira. Uzmimo za primjer našu DNK za koju tvrde kako je korisna i funkcionalna svega 1/10, odnosno 10 %, dok se ostalih 90 % smatra "otpadnom DNK". Zar je priroda toliko glupa? Moje mišljenje je da nije.

Možda bi konvencionalna medicina imala nekakvog smisla da nije pod tolikim utjecajem multinacionalnih farmaceutskih kompanija koje ostvaruju izuzetno veliki profit prodavajući nam lijekove koji ne djeluju osim ako mi ne vjerujemo da djeluju te ubijajući  nas usađivanjem vjerovanja da još nisu izmislili lijek za nešto što mislimo da imamo i da tu doista ne možemo ništa poduzeti nego jednostavno bespomoćno čekati vlastitu smrt. Čak 60 % američke farmaceutske industrije posjeduju samo Rockefelleri. Ova rečenica govori sama za sebe, zar ne?

Nastavak na ovome linku

 

http://www.4dportal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1740%3Aholistika-medicina&catid=35%3Aznanost&Itemid=142&lang=hr

 

 

 

 

Autor

Danijel Svitlica

preuzeto sa

www.4dportal.com

 

 

 

 

dolazi,doba,kada,sluzbena,odnosno

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno