Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

RAZMIŠLJANJE

02 Sij 2013
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
upitnik

Mjesec zašto je on tako tajanstven.Njegove oscilacije su dosta velike sa obzirom na udaljenost zemlja-mjesec ona se krece od 300000 pa do 400000 km.
Pojam super mjesec,ko za to nije čuo,prošle godine se taj pojam spominjao više puta,ali sada se svako malo koristi.
Super mjesec je tada najbliži zemlji oko 330 000 km,zato je tako veliki i sjajan,ali što utječe na tako velike oscilacije,zar svemir nije savršen.

Nije li svemir savšenstvo?
Možda je u svemiru savršenstvo ali je zato na zemlji kaos.Koliko taj kaos utječe na događaje vezane za mjesec?
                
Vršeči razne eksperimente na zemlji,da li je čovjek pomakao ili da li je utjecao da zemlja promjeni svoj nagib,od 23,5°,te dođe do promjene gravitacije i rotacije same zemlje te je izmjenio da li svjesno ili nesvjesno svemiske zakone pa mjesec sve više luduje.
Zvjezda koja nas grije ili sunce,kao da se primirila,miruje.Prošle zime sunce je doslovno pržilo iako je bilo -15,snce je doslovno pržilo kao iz mikrovalke.Toga više nema sada je ugodno na suncu.

Zemljino magnetno polje,da li je ono doista potrebno?
Znanstvenici govore da nas ono štiti od svemirske radijacije,tj svemirskog zračenja.Koliko ono utječe na život na zemlji,da li ono utječe na mutacije ljudskog a tako i zivotinjskogm organizma.
Geolozi kažu da je zemlja 14 puta promjenila magnetno polje,znanstvenici su 60-ih gonina(1961-1962) smatrali kako se posljednja promjena polova desila prije nekih 10 000 do 12 000 godina,znaju da do promjene treba doći ali?
Da li je več počela promjena magnetnih polova?
Propisi FAA (Federal Aviation Administration) govore da se kursevi pista zračnih luka moraju uskladiti sa novim stanjem kada se polovi pomaknu za više od 5-8% kako bi se ti podaci poklapali sa magnetnim kursom kakvoga vide piloti zrakoplova.
Između svibnja i srpnja 2002 časopisi Nature,Science American su objavili kako nema sumnje da se proces promjene magnetnih polova več dešava.
Kako če se to odraziti na eletronske i eletromagnetne sustave,znanstvenici na to nemaju odgovor.
Hočemo li preživjeti promjenu polova?Biblijska predaja govori da se promjena magnetnih polova ipak dogodila i nakon posljednjeg ledenog doba koje je bilo prije nekih 10 000-12 000 godina i da se posljednja izmjena polova desila prije nekih 3600 godina?
Sunce je izašlo kao uvijek do tada na "zapadu" putovalo nebom i zašlo na istoku,ali je sljedeći dan izašlo na istoku a zašlo na zapadu.Biblija o tome piše te naglašava da se to desilo za vrijeme jedne bitke.
Kako magnetizam utječe na svijest.
Potomci urođenika a i znanstvenici (neki) vjeruju kada nastupi zamjena polova da če se tada odigrati velike promjene a i čiščenje zemljine svijesti.
Zemljino magnetno polje na zemlji nije svagdje pojednako jako agencija United Geological Survey dje je jako a dje slabo magnetno polje na zemlji.
Na mjestima slaboga inteziteta polja tj dje je njegov utjecaj zanemariv,događaju se izvaredne promjene.Karta današnjeg zemljinog magnetnog polja pokazuje slabo polje uzduž zapadne obale Sjeverne Amerike duž obale kalifornijepa sve na sjever uz obalu Aljaske.Bolj rečeno uz zapadnu obalu skoro da i ne postoji.
Niže prema Ekvatoru a i u Rusiji i Sibiru nalaze se polja izrazito jakog magnetizma,i tamo se dešavaju promjene ali dosta sporije,te je tamošnjim ljudima potrebno vremena i vrlo snažan razlog da se odreknu nekih starih ukorijenjenih navika,a ne kao kreativna i tehnološki napredna kalifornija.

Promjene su več sada vidljive,kod pojedinaca je to manje primjetno,ali kod velikih sustava koji se godinama urušavaju je to vrlo primjetno.
Političko gospodarske elite,vlade institucije presjednika,tajne lože i tako dalje više nisu nedodirljivi,urušavaju se pa čak i nedodirljivi Vatikan.

Mnogi misle da je smak svjeta uništenje,razaranje,ali ne nije.Ljudi se osvješčuju sa njima se ne može manipulirati a to je za neke smak svjeta.

AUTOR
miro-sinj

Promjene, su več, sada, vidljive,kod pojedinaca
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno