Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

DREVNI VANZEMALJCI I PIRAMIDE

14 Velj 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
DREVNI_VANZEMALJAC

Piramide šta su piramide,koja je njihova uloga?Da li su to grobnice ako jesu koji je to vladar imperator ili car trazio da se od 2 miliona kamenih blokova napravi grobnica?
Ili je piramida nešto drugacije o čemu nove spoznaje i govore,a to je elektrana,a šata ako nije ni jedno ni drugo,nego pristanište za svemirske brodove.


Ajde dobro malo sam više gledao SF filmova,Sad kad sam spomenuo SF filmove,zašto ih snimaju?
Mislite zahtjev tržišta,a šta ako nam samo govore nismo sami u ovoj galaksiji koja ima oko 200 milijardi zvjezda i čiji je promjer 100 000 svjetlosnih godina.
Hajde malo se priupitajmo,koliko dugo na ovome planetu postoji ovakav život ovaj sadašnji koji jeste,negdje oko 7000 godina.Šta je bilo prije toga koje prije nas živio?Ovaj život je stvoren od ugljika c12 (u bibliji se u knjigi otkrivenje spominje zvjer sa znakom 666 a to je 6 elektrona,6 neutrona i 6 protona ili ugljik c12 tvorac zivota koji zahvaljujući suncu i svemirskome zračenju mutira u c7 ili složeniji tj viši oblik života.
U nastavku pogledajte neke filmove


zataškavanje o vanzemaljcima

*********************************************************

drevni vanzemaljci izvanzemaljske elektrane ovaj film pogledajte na ovome linku

http://vk.com/video197750016_164135360

 

 

 

 

 

 

autor

Miro-sinj

 

 

 

 

zvjezda, i čiji, je promjer, 100 000, svjetlosnih godina

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno