Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

šta se događa 23

09 Kol 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 miro    

Čitam o događajima u Africi vezano za smrtonosnu bolest Ebola.
Zašto se pretežno sve smrtonosne bolesti javljaju u Africi,ma nije valjda da je Afrika poligon za istrživanje i testiranje raznih bolešturina,virusa cjepiva i ostalog zla.Ili je to zato što je prvi čovjek nasatao genetskimm inžinjeringom u Africi,ili je to zato što je Afrika puna zlata,dijamanata,nafte,rudnog bogastva,ili je u pitanju izgubljeni kovčeg koji je navodno negdje u Etiopiji.

 Zanimljivo je i to da je samo mali dio Sahare istražen,a ono šta je pronađeno,stvara divovski upitnik iznad glava znanstvenika,i kojom su se to tehnologijom drevni narodi Afrike služili,navodno su u podzemnim tunelima ispod piramida i same Sahare pronađeni laboratoriji dje su stvarani mutanti.

Tko nije čuo u mitovima i legendama o letečem konju ili jednorogu ili zmaju sa sedam glava,e takvi stvorovi su pronađeni mumificirani,tko ih je radio.
Anunaki,stanovnici oriona,ili plejada ili greysi,netko jest.

Možda da se i ovo pročita

http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/W.%20Cooper/Kuperov%20dokument.pdf


Kroz cjelu povijest planeta zemlje,uvijek je neka izvanzemaljska civilizacija posječivala naš planet,a tome svjedoče brojni artefakti diljem planeta,i pomalo komična objašnjenja oficijalne znanosti.Mogu ih razumjeti.

Ili kako ovo objasniti

 nebo sinj1   nebo sinj2

 

 

 

 

 

                                                     Ili sve češče pojave super mjeseca

                                                                

super mjesec sinj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Početkom 19 stolječa Nikola Tesla sa suradnicima radi na projektu Filadelfija,kada je ratni brod prebačen u hiper prostor,malo je toga objašnjeno,nije se nigdje spomenulo da je cjeli događaj pratio NLO koji je bio povučen u hiper prostor.
Ili se dešavalo kao i u filmu Osvetnici

 


Stvorio se prolaz između dimenzija,šta se dalje đešavalo,ako je vjerovati Kuperovom dokumentu
ili se možda radilo o ovome

dva planetoida ili bolje reči svemirska broda su u orbiti oko našeg planeta.

Ili kako se več odavno oko našeg planeta vide nešto kao dva sunca,a da je to u stvari refleksija svjetlosti od kristalića leda u atomsveri.Ma smješno?

Zato ne čude potresi diljem planeta a i ti silni ratovi,iza koji se se prikrivaju stvarni događaji,rat sa izvanzemaljcima na našem planetu.
Sve ovo se može protumačiti kao bujna mašta ili zgodan SF romančić,ali iza mita ili legende nalazi se stvarni digađaj.

 

 

Miro-sinj

 

 

 

nikola,suradnici,vjerovati,početkom,silni

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno