Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Sve je rečeno.Kraj

18 Stu 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

Sve su stvari rečene sve je napisano,izgovoreno,istraženo,nema smisla dalje ama išta pisati.
Primjetio sam a i mnogi čitatelji da novinari i mnogi poznati portali pišu samo jedno te isto,ali to malo zamaskiraju da ispadne kao nešta novoga.

 

Počelo je od nacista (http://www.vojvodinanet.com/publ/strane_serije/agents_of_s_h_i_e_l_d/agents_of_s_h_i_e_l_d_s02e01_2014/269-1-0-32338)
 i njihove za to vrijeme napredne tehnologije,NLO ili wimana ili starozavjetna letjelica,pa Jehova ili Yahve itd.nastavlja se sa drevnim vanzemaljcima.History chanel koji snima te serije ujedno iznosi i znanstvene dokaze,nekim "znanstvenicima" se diže kosa na glavi od tih teorija i dokaza koji mjenjaju scenu svijeta i pišu novu povijest koja njima ne odgovara.Neznaju se prilagoditi i obnoviti svoje znanje za koje su dobili zvučne titule,sve ostalo je za njih alternativa i/ili pseudo znanost.

Nekoliko zanimljivih video zapisa na ovom linku


 

drevni vanzemaljci nekoliko snimaka iz sezona1,2


http://filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/2452-12809/Ancient-Aliens-Season-1-00.-Chariots-Gods-and-Beyond

 

sve serije drevni vanzemaljaca možete pogledati ovdje


http://watchseries.ag/serie/ancient_aliens

 


titlovi za sve serije imate ovdje


http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=ancient%20aliens&jezik=

 

sječate li se filma na osnovu kojega je snimljena i poznata serija star gate,znate li na osnovu čega je snimljena,prema znanstvenome radu Zecharia Sitchin.zar mislite da ovakva tehnologija ne postoji u nekim podzemnim gradovima duboko pod zemljom ili u poznatoj pomorskoj bazi Montauk.


Šta li još sve neznamo o mjesecu ili marsu ili cjelom sunčevom sistemu,u više navrata kada sam pisao o Nibiru planetu,mjestu dje žive bogovi ili tehnološki razvijena civilizacija,mnogi su mislili glupost,a evo zadnja emisija o svemiru Andromeda govori o planetama lutalicama koji se nalaze u oortovom oblaku a Nibiru je lutalica


http://radio.hrt.hr/aod/andromeda/88032/.


Šta se sve dešava na planetu možemo samo zamisliti


http://www.vojvodinanet.com/publ/strane_serije/agents_of_s_h_i_e_l_d/agents_of_s_h_i_e_l_d/269-1-0-32401

 

Ima mnogo pitanja ali su dati i svi odgovori?

 

 

 

 

 

povijest koja, njima ne odgovara.Neznaju, se prilagoditi i obnoviti, svoje znanje za koje, su dobili zvučne titule,sve ostalo je za njih alternativa i/ili pseudo znanost.

      

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno