Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Šta se događa 26

14 Pro 2015
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

space battle

Završna bitka
Počinje li završna bitka poznata i kao Armagedon.na malom postoru Sirije okupila se silna vojska mnogih zemalja.
Kao da se povijest ponavlja gledajuči od 2350 godine prije krista pa do 1973

godine po kristu kada se na području Megida vodilo 35 bitaka,a kada ce se desiti 36 bitka izmedu dobra i zla?

.

.

 


 

 

 


Koji je razlog.
Malo je tesko za objasniti.
Danijel je, tako pise  u Bibliji zapisao u danima kraja, kralj sa sjevera napast če kralja sa juga.Koji je koji.
To ne znaČi da če Rusija napasti Ameriku i obratno.to se odnosi na nesto drugo.
Danijel je pisao sa obzirom na njegovo mjesto stanovanja sjeverno ili juzno od mjesta stanovanja a .to danasnji Irak tj Babilon.
Južno je Izrael ili Sirija a sjeverno ?.Možda Turska ili Afganistan ili kraljestvo Khazarije koje se ponovno osniva.Ko su Khazari.to su Mongoli koji su presli na judaizam ili Askenazi Židovi.
Ili je sve samo lažna igra sa izmisljenim neprijateljom.
Ima li ovo kakve veze sa sve vecon pojavom NLO-a,valjda.Često se spominje LHC u Švicarskoj za kojeg se misli da je trebao napraviti crvotočinu prema drugoj dimenziji,iluminati su to htjeli zloupotrijebiti,ali im izgleda nije uspjelo.


 


Danijel je upozorio.
A kralj juga razgnjevit če se i borit če se sa kraljem sjevera.
pa dodaje
kralj sjevera vratiti če se i podignuti mnostvo veče od onog prvog.I poslije nekog vremena nakon nekoliko godina on če doči i to s velikom vojskom i silnom opremom.
Na koga se ovo odnosi.Svi su naoružani do zuba,a kralj sa sjevera ko je on,ko je to dobro i to zlo protiv kojega če se voditi odlučujuča bitka.
Vratimo se u svicarsku i LHC sudarač,neki izvori tvrde da su iluminati kojih je naplanetu ostalo samo 200 htjeli dovesti zle izvanzemaljce i tako učvrstiti svoj položaj,ali su spriječni od neke druge elite koja ima svoje planove.
Da li se u svemiru vodi odlučujuča bitka,dali se Armagedon odnosi na svemirska prostranstva.Svemirske brodove koji redovno posječuju medunarodnu orbitalnu stanicu.
Zar mislite da ova primitivna raketna tehnologija bazirana na kemijskom gorivu da je to vrhunac tehnologije,to je dato privatnicima da se s time bave a u svemiru su letjelice sa ajmo reči warp motorima,neznam kako se bolje izjasniti.Ali nedavno je izašlo u tisku da su njemci izveli uspješno pokretanje fuzijskog reaktora.Primjedba stoji da se odavno koristi napredna tehnologija za pokretanje svemirskih brodova bržih od svjetlosti.
Vjerujem da če ubrzo na vidjelo izači koje prestavnih dobra,galaktička federacija,možda?
Nadam se da dobri vanzemaljci nisu u visoku orbitu zemlje stavili upozorenje,ne prilazi,stanovnici ovog planeta su tehnoloski napredni ali primitivni i ratoborni.
Ako oni ovo čitaju molim ih da preuzmu incijativu,da očiste kukolj od psenice.

 


 

 

Miro-Sinj

 

 

 

 


vjerujem,mislite,svemirska,federacija,vanzemaljci

   

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno