Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Sonda.

24 Svi 2016
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

voyager

Koliko su znanstvenici sa našega planeta,lansirali sondi u duboki svemir sa ciljem mjerenja sunčevog vjetra. Mnogo naravno,a najpoznatiji su Voyager1,2.
Voyager 1 je otišao najdlje te se trenutno nalazi u međuzvjezdanom prostoru.Dok Voyager 2 ima sasvim drugačiju ulogu istražujuči Saturn i mjesec Titan.
Poslije njih poznati dvojac pioneer 10,11.Pioner 10 ima ulogu istraživanja Jupitera i trenutno putuje prema zvijezdi Aldebaran.Pioner 11 je najsporiji,a uloga mu je istraživanje Jupitera i trenutno putuje prema zvijezdi Lambda.

Nije mi tema astrofizika,nego nešto sasvim drugo,zemlja šalje istraživačke sonde na sve strane,a da zemlju posjeti neka svemirska sonda od neke nama nepoznate civilizacije.
Sonde voyager i pioneer su putujuči prema svome cilju koji traje milionima godina nailazili i nailaze na nepoznata i neistražena područja svemira,koji su naseljeni,visoko tehnološki razvijenom civilizacijom,i oni nama pošalju svoju sondu,da vide ko im dosađuje.
Dolazi sonda,ali dolazi li i pratnja sonde


 

Nedavno se pojavio članak o nepoznatoj svemirskoj sondi,koja se prati,ali... za svaki slučaj treba se pripremiti.

mislite da se ovakve letjelice ne grade,i da se ovo ne događa daleko od naših očiju u ušiju,a zašto nas onda zaglupljuju

 

 

           

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno