Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 33

09 Kol 2017
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro2             

Dje su nestali.
Starosjedioci koji su gradili gradove,luke, pristaništa,svjetska čuda,dje su.Nije moguče da su se odjednom pojavili i nestali,ako i jesu,kako.
Odakle im tehnologija za izradu tako složenih kamenih struktura,cjeli gradovi građeni od granita,koji je nešto najtvrđe u prirodi,a može se samo dijamantom glatko obrađivati.


Sve je rađeno sa vrhunskom preciznošču,i sa današnjom tehnologijom zahtjevno za izvođenje.

http://www.strogopovjerljivo.com/1/kategorije-3/drevne-civilizacije-misterije/500-10-fotografija-koje-dokazuju-da-je-puma-punku-izgrađen-od-strane-nevjerovatno-napredne-drevne-civilizacije.html

 

Odakle im to znanje,ili kako su došli na ideju,da vulkanski pepeo mješaju sa morskom vodom i vapnom i dobiju tkz rimski beton, https://hr.wikipedia.org/wiki/Opus_caementicium


Da li se radilo samo o pokušaju i pogrešci,pa su sami stjecali znanje,koje se prenosilo sa koljena na koljeno,ili je bio vanjski utjecaj.
Ako je bio vanjski utjecaj od koga je to došlo
http://2012-transformacijasvijesti.com/nlo/tko-su-bili-drevni-bogovi

Odakle svi ti bogovi koji se spominju dali Grčka,Švedska;indijska,Japanska itd itd mitologije,ili se radi o istim osobama koje su bile poznate i prisutne diljem planeta,ali su se drugačije zvale i prikazivale oblikom.
Na ovome planetu dugo postoji život,i dugo je posječen od strane tehnološki razvijene civilizacije,a znanje o njima se prenosi na razne načine.
Dje su oni sada.


ovdje.....

https://openload.co/f/FgyWxR1ueKw/Ancient.Aliens.S11E01.Pyramids.of.Antarctica.HDTV.x264-SPASM.mp4

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno