Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 38

19 Stu 2017
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

   

NLO-i diljem svijeta,sve više svjedočanstava o viđenju NLO-a,razni časopisi pišu o njima,pišu se knjige,a istražitelji iznose svoja mišljenja,moderna znanost sve negira,prikriva,a alternativce proglašava smješnima.
Ko su šta su ti došljaci u NLO-ima.


Dali je to ovozemaljska tehnologijanastala na osnovu drvnih tehnologija ili su to gosti iz svemirskih dubina,koji su zahvaljujuči sondama voyager 1,2 te pioner 10,11 dobili poziv da posjete naš planet,da se upoznamo.


Ili su to letjelice od tkz galatićke federacije koja sve nadgleda.
Pojam galatička federacija se sve više koristi.Postoji mišljenje da netko prati događaje na ovome ljepom ali uništenom planetu.


Da li se u orbiti Zemlje ili mjeseca kriju matični brodovi nekih vanzemaljaca koji sve nadgledaju  i upravljaju događajima ili su oni ovdje na zemlji ili bolje reči pod zemljom,dje imaju svoje gradove i kolonije,te ponekad surađuju sa ovozemaljskim vladarima,kraljevima,presednjicima te im čine usluge za neke ustupke.
Nagli napredak tehnologije i oružja ide u prilog ovoj tvrdnji.
Poznata je priča o VALIANT THORU izvanzemaljcu koji je 3 godine bio gost u bijeloj kuči,a knjiga stranger at the pentagon piše o neobičnoj misija vanzemaljca.
Na osnovu dobivenih informacija GENE RODDENBERRY piše scenario za zvjezdane staze,te na svoj način iznosi događaje u svemiru,o galatičkoj federaciji koja nadgleda svemir,planete stupa u kontakte sa civilizacijama na drugim planetima itd..
Zato su sva ova čudna doganja u zadnje vrijeme.

orbiti, Zemlje, ili, mjeseca, kriju, matični, brodovi

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno