Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Šta se događa 42

04 Lip 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  miro

Da li dolazi da ugasi život.Koliko ima teorija o Nibiru planetu.
Davne 1877 godine astronom David Todd,tražio je planet u blizini planeta Neptun,služeći se posebnom tkz grafičkom metodom.
Na osnovnu otpadnog materijala može se utvrditi dje se planet nalazi.Odnosno na osnovu gomilanja kometa,jer veliki nebeski objekti ih privlače.


Percival Lowell američki matematičar i astronom je otkrio planet Pluton i nazvao ga planet X,misleči da se radi Nibiru planetu,no kako je njegova masa isuviše mala ta teorija je odbačena.
Legende Sumera pričaju o planetu koji je jednom prolazeči kroz sunčev sustav napravio kaos,te iste legende pričaju kako su zemlja,mjesec i asteroidni pojas oko Saturna nastali usred prolaska tog planeta.
Do 90 godina prošlog stolječa u Ruskim knjigam se spominjao planet Tiamata koji je uništen svemirskoj kataklizmi?
Marduk Akadski izraz za onaj koji prolazi se često veže za planet Jupiter,da li je on taj krivac za nastali kaos u sunčevu sistemu."Ako nije" pa ko onda stvara kaos.
Teorretičari zavjere misle da je Nibiru planet ustvari planet lutalica,te da je on odavno došao u sunčev sistem te se nalazi iza Venere,te sa svojom gravitacijom utječe na život na planetu.
Nibiru orbitira oko sunca svakih 3600 godina a teoretičar zavjere Daniel Manson tvrdi da je Nibiru skriven iza Venere i da u svibnju 2018 stiže u sunčev sistem.
Svemir je isuviše precizan i unjemu vlada red,ali sudari planeta ipak se dešavaju,hoče li doči do sudara sa Nibiru planetom,da li če doči do uništenje planeta, i sve ispočetka,stvaranje novog planeta zemlje,nastanak čovječanstva,civilizacija,tehnologije itd.
Da li je njegova uloga resetiranje,jer je čovječanstvo na planetu zemlji samo zlo,uništi i kreni iz početka,dokle god se taj ludi čovjek taj moderni homo sapiens nazovi moderni čovjek ne nauči zivjeti,poštujuči prirodu i život,i dok se god ne nauči rješavati probleme na miroljubiv način bez upotrbe oružja,korumpiranosti i pohlepe.
Tada sve staje i sljedi prelazak na viši nivo svjesti,4 dimenzija,raj itd.
E sad da se nešta dešava,pokazuje i porast potresa,erupcije vulkana,ali to se može objasniti kao normalno ponašanje planeta Zemlje i utjecaja Sunca.


Možda da se prisjetimo i Nikole Tesle koji je redovito radio male potrese u New Yorku.Radeči na svojim izumima govorio je da može planet izbaciti iz orbite,izazivati potrese itd.

Kako nedostaje dosta njegovih znanstvenih radova,može se samo naslutiti ko to koristi i zašto.

Nevjerujem da današnja znanost poznaje samo kemijske motore na tekuči vodik i kisik pomoču kojih se ostvaruje puževa brzina od 19km/s,gledajuči prostranstva svemira.

Iza svih tih pojava tkz Nibiru planeta koje su ništa drugo do prikrivanja napredne svemirske tehnologije i međuzvjezdanih brodova made in planet earth.

Jupiter Ascending 2


Miro

koji,je,iza,i,da

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno