Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 44

05 Lip 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

Misterije na Balkanu,zašto je on toliko zanimljiv imperijalnim silama,šta im to treba.Započelo je masovno iseljavanje sa Balkana tkz trbuhom za kruhom,loš standard,malae plače,poslodavci izrabljuju zaposlenike prakticirajuči robovlasništvo uz blagoslov odgovornih.


Nije ovo ništa slučajno,ovo je pomno isplanirano,želeči iseliti na miran način lokalno stanovništvo,ka fol loš standard a tržište EU je ogromno i gladno mladih inteligetnih radnika raznih struka,zanimanja itd.
Sve je započelo uz blagoslov Hazarskog carstva tj Aškenazi židova.

Šta se to nalazi na balkanu
Poćet ču sa ovom pričom,radnja je navodno u Šibeniku dje se nalaze podzemne baze vanzemaljaca


http://www.skriveno.com/index.php/2011/05/prijateljstvo-w56-najveca-dosad-neispricana-ufo-prica-o-prijateljstvu-s-nasom-vanzemaljskom-bracom/


Sjecam se priča naših djedova,baka,rodbine prijatelja sa sela,dok je selo bilo naseljeno i puno života,kako su dok se čuvalo blago (blago je naziv za domače životinje) po planinskim pašnjacima,znalo čuti iz dubokih špilja,vrtača ljudski glasovi,a naši stari bi rekle to se čuju Vile.
Pa se pričalo o malim do 1,5 metra ljudima(ili več šta su) čelavi i uvijek su isli u paru,u sjajnim odjelima.


http://www.svettajni.com/da-li-ste-znali/najvece-balkanske-misterije-gost-lefkotv/Ima puno toga,divova,rudnika zlata,srebra,metalne rudače itd.
Pa su tu poznate bosanske piramide,koje su najviše na svijetu,koje dan danas rade ali sa vrlo malom snagom,zanimljivo nijedna piramida nema vrh,koji je ili uništen ili je razmontiran,a piramide nisu samo složene građevine,one su više od toga.


Zašto o svemu ovome službena znanost šuti,zašto nas prave budalama,šta li kriju.Znanje.

Istina je ipak drugačija.
Osim što je balkan kolonija Atlantide,kolijevka civilizacije,mjesto dje se nalaze vanzemaljske pozemne baze,cjeli planet je prošaran podzemnim tunelima,gradovima.
Obilat je rudnicima zlata,srebra,željezna rudača,piramide,pa otok Pag sa tajanstvenim trokutom.


Nema šta nema,zašto sve ovo napustiti ...


Miro


su,u,paru,šta,li

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno