Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 56

22 Kol 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

     

Malo je ćudno ponašanje,planeta.Klimatske promjene,strahovite vručine,padaline,požari,planeta se pregrijava,Dali se za to može zahvaliti industriji,koja je dobrim djelom prljava.
Mislim da je to sad nebitno,ali nešta se čudno dešava,ne samo sa Planetom Zemlja nego cjeli sunčev sistem,kao da je poludio,odjednom ogroman izboj energije.
Sve započinje sa Van Allenovim radijacijskim pojasem,radijacija je postala tako intezivna da je 1998 nastao još jedan.
E sad tu ima čestica dušika,kisika,neona,i tu sad nastaje problem jer je on pretežno raijacija,tj protoni.Neznam da li se netko sječa eksperimenta sa povezanim satelitom dok je još radila ona skupa mrcina od space shutla,iz raketoplana je izbačen satelit koji je trebao skupiti oko 3500 volti el.energije,međutim pokupija je daleko više,tako da se satelit pokvarija a kabel koji ga držao povezanog sa raketoplanom je pukao i satelit je odletio u svemir,a kabel se stopija,spalija.
Zemlju okružuje daleko više energije nego svi ti znanstvenici mogu izračunati,sjetite se Tesle,zemlja pliva u energiji.Pa sad sve te silne ozonske rupe,ako su to rupe jer je davne 1960 godine izmjereno ćak 5060% više ozona nego se očekivalo,pa šta onda uzrokuje zagađenje atmosvere,ili je sve izrežirano,jer izgleda da atmosvera postaje sve gušča,tako da zemlja po svakome desetlječu gubi 3% sunčeve svjetlosti.u zadnjih 50 godina zemlja je izgubila 15% sunčeve svjetlosti.Izgleda da se to ubrzava.Pa su povečane sezmičke aktivnosti.Pazi sad ovo do 1998 zemlja je postupno postojala uža na ekvatoru a duža na polovima,a nakon 1998 to je obrnuto,kako su povečane anomalije u zemljinom polju izgleda da je zamjena polova započela,kompjutorski modeli koji bi to potvrdili i koji bi mogli predvidjeti koliko bi to moglo trajati,ne postoje.
Zašto se ovo događa,sunčev sustav prolazi kroz područje galaksije koji ima više energetski naboj.
Sunčev sustav prolazi kroz međuzvjezdano oblak za koji fizičari kažu da nebi trebao postojati.Koristeči podatke sa Vojagera  otkrili su jako magnetno polje izvan sunčevog sistema snage između 4i5 mikrogausa.
Izgleda da ta energija ima biološka svojstva,znanstvenici sa državnog sveućilišta u Arizoni objavili su 2007 godine da je bakterija salamonela postala 300 puta jača nakon leta u raketoplanu Antlantis,promjenilo se 167 gena te če zbog toga izazvati triput više bolesti,a godine 2008 kinezi u svemi letom pošalju razno sjemenje te uzgajaju rajčicu i do 10kila težine.
Misli da ovo malo podataka objašnjava,razne i teške bolesti,pregrijavanje planeta,čudno nebo,klimu,nebeske pojave,zemlja po ko zna koji put je na prekretnici,a sad samo upotrijebite maštu zašto ovo ne izlazi u javnost,neki ovdje izneseni podaci su uzeti iz knjige potraga za izvornim poljem


Miro

 

 

 


bi,to,i,koji,u

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno