Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 58

26 Kol 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

       

Povečana pojava NLO-a u Meksičkome zaljevu,i to bašna mjestu dje je u eksploziji i požaru 2010 godine uništena BP Deepwater Horizon

 deepwater horizon  

.Tako nastalo oštečenje u velikim dubinama Meksičkoga zaljeva je očito veča nego se misli,a mediji su prenijeli škrte informacije.Promjena klime,politički teško razumljivi procesi,npr.Malteški vitezovi su osnivači Nato saveza,a prateči razne informacije,koje govore da su uklonili sve simbole Nato saveza,želečina taj način reči da je gotovo sa tom vojnom organizacijom.
Došlo se do te situacije da ljudi imaju izuzetnu tehnologiju a glupi su,ta od vanzemaljaca tehnologija se upotrebljava za uništavanje,a nije stvorena za te namjere.
Kako postoje tajne baze u SAD-u tkz,zona 51,52,53,54 ili bi bilo bolje reči podzemni zatvoreni gradovi,dje znanstvenici žive sa svojim obiteljima i rade na razvoju tehnogije,tako postoje i u Sibiru zatvoreni gradovi,sa znanstvenicima koji rade potpuno isto.
Nema više nukleanih proba koje remete paralelne dimenzije,strogo su zabranjene.3500 nuklearki veliku je štetu napravljeno.

  deep waterhorizon nlo atak  
Kako je čovjek glup,i nezna popraviti nastalu štetu,stvar u ruke su uzeli vanzemaljci sa Plejada,koji su miroljubivi, prenose svoje znanje da se čuva planet,a ne kao Reptiloidi koji su tehnološki razvijeni ali nemaju osječaje emocije,njih nije briga,Zato oni rade na mutantima koji bi bili spoj tih dviju cjelina.
Planet je pun vanzemaljaca,koji na njemu žive ali su i u prolazu,vidi se po svim događajima u svijetu,da su preuzeli inacijativu,vračaju red i harmoniju.Nema povratka na staro.miro


ili,bi,reči,za,po

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno