Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 65

21 Ruj 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 miro

 

Diljem planeta na tisuče kilometara tunela,podzemnih gradova,dvorana,skladišta .Tvorci tih tunela su ? nepoznato.
Zašto su građeni podzemni gradovi,šta se dešavalo na površini,prije 20-30 hiljada godina.Tuneli su pravo savršenstvo nepoznate tehnologije,nepoznatih inžinjera,čiju uspomenu čuvaju dana danas,razna indijanska plemena,šamani,stari čuvari koji svoje znanje prenose sa koljena na koljeno.
Tuneli dvorane tako su savršeno napravljeni da današnja moderna tehnika to nebi uspjela,glatki zidovi,plafon savršeno uglađen,ogromne prostorije koje ne podupire niti jedan stup,razni detaljni ukrasi kipovi,isklesani ljudski kostur tako detaljan kao da je anatom govorio klesaru šta da radi,urezane u kamenuststue gmazova,dinosaura.
Tko je to sve radio?
Zemlja ima burnu prošlost,taj planet koji podupire na stotine hiljada raznih životnih oblika,doista je dragocjen.
Legende govore kako je na super zemlji a to je planet Tiamat,na njemu su živjeli divovi visine od 25-30 metara,čiji se kosturi i danas mogu pronači,okrutna i zla biča,dali su zato drugi narodi bježali pod zemlju.Legende opet govore da je taj planet uništen u ratnom sukobu,dje je i Mars stradao,dali su stanovnici podzemlja Marsovci,ili je više istina koja dolazi od Nikole Tesle da su se ti Marsovci preselili u podzemlje Venere odakle nas nadgledaju.
Navodno ta zla stvorenja koja su opisana u mitovima imaju svoje potomke,neki ih nazivaju Kabala a opet neki Khazari,koji u svojim rukama drže sve pokvarene vlade i političare svjeta.Onisnatraju da su oni viša biča elita,te smatraju da je ipravno ljude mrcvariti oduzimati im novac plačkati ih,stvarati roblje od njih.
Pa dobro ko je onda gradio te savršene gradove,ulice,tornjeve,te čudnovatne naprave,te svemirske letjelice,nuklearne reaktore koji rade na sasvim drugačiji način nego današnji koji samo zagađuju.Tko su bili ti drevni inžinjeri,dje su sad.
Dali su se preselili na neki drugi planet u galaksiji,zar projekt Montauk ne govori o uređaju koji je stvarao umjetnu crvotočinupomoču koje se putovalo na druge planete diljem svemira.
Tako mnogo pitanja,kako na sve odgovoriti,očito je da netko strogo nadzire zlo koje gubi komandu na planetu a Gene Roddenberry je kroz filmove i serijala zvjezdane staze iznio informacije da netko strogo pazi šta se dešava na zemlji.Da ti što strogo paze tu su po raznim institucijama i vuku mudre poteze.Da nije njih možda bi bio još jedan asteroidni pojas između Venere i Marsa,jer budale bi zlo učinile.

Miro

od,njih,te,ili,je,koji

    

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno