Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 70

27 Lis 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 miroBogovi ili vanzemaljci.
Aleksandar Makedonski veliki grćki vojskovođa

(334 g.p.n.e) poveo je veliku Grčku vojsku preko Dardanela(helespont)u vojnu invanziju na Aziju.Napad na Perzijance ili....
Više ga je mučila priča da kralj Filip nije njegov otac.Te iako je porazio Perzijsku vojsku i zauzeo Darijev šator(Darije nije bio u njemu) nije nastavio napad na Perzijance nego se uputio prema Egiptu.
Kad je postao kralj zaputio se ka svetome mjestu  u Delfima ka proroku.
Jer je saznao da kralj Filip nije njegov otac nego neki tajanstveni Egipčanin za kojeg se mislilo da je čarobnjak,ali je u stvari bio prerušeni bog Amon-ra.
Aleksanda je mučilo dali je on polubog hoče li dobiti bezsmrtnost,znao je da če odgovor pronači u egiptu u njapoznatijem Egipatskom proročištu u oazi Siwa.
Tokom osobne prorčke seanse saznao je mnoge tajne stvari,potvrđeno je njegovo božansko porijeklo ali ne i besmrtnost,bilo mu je rečeno da potraži planinu s podzemnim prolazima,na sinajskome poluotoku radi susreta sa anđeoskim bićima.
Tajna otkrivena Aleksandru da je njegov pravi otac bog Amon-ra ili nevidljivi bog,bio bog Marduku Babilonu.
Babilonski svečenici i plemići srdačno su dočekali Aleksandra i njegovu vojsku,sretni što su se oslobodili vlasti Perzijanaca koji su razorili Mardukov veliki hram,taj je hram veliki zigurat(stepenasta piramida).
Priča o Aleksandru velikom  generacijama je tema raznih knjiga.Radi se o vjerovanju da neki bog može imati djete sa smrtnicom.
Netko če reči da se ovdje radi o Grčkoj mitologiji ili možda nešto drugo što se krije od očiju javnosti.
Napredujući kroz malu Aziju Grci su prošli pored Hetitskih spomenika u sjevernoj Mezopotaniji,naišli su na ruševine Asirskih gradova.
Ikonografija je bila svugdje ista prevladavao je znak krilatog diska.

 krilati disk        
Dali su mitovi istiniti.
U Aleksandrijsko biblioteci postojao je rukopis poznat kao Aegyptiaca dje stoji zapisano da su bogovi i polubogovi vladali mnogo prije nego li su ljudski faraoni postali kraljevi Egipta.
Grci nisu bili neupučeni u Egipatsku prošlost.
njihova imena i poredak    

  redosljed vladavine bogova

neke slike i teks preuzet iz knjige

Zecharija Sitchin

zemljom su hodali divovi,bogovi polubogovi dokazi o izvanzemaljskom dnk

 

Miro

 

 

te,iako,je,u,oazi

   

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno