Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 74

09 Stu 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  miro

         

Svemirska putovanja nisu više znanstvena fantastika .Ozbiljni znanstvenici ne isključujumogučnost da bismo jednoga dana mi sa planeta zemlje mogli slati astronaute ne samo na naš mjesec nego i na neki daleki planet.
Život sličan našem postoji u golemom svemiru dje oko milijarde sunaca kruže planeti slični našem.Pa ako ima inteligencije diljem svemira zbog velikih udaljenosti otežano je putovanje i komunikacija.
Ili je naseljeni planet mnogo bliže.Ša šta ako se nalazi na nešem kučnom pragu u samom našem sunčevom sistemu,te putovanje traje par normalnih godina(ne svjetlosnih) ili i manje.
Drevni testovi o tome i govore ali ih prvoprestanimo smatrati glupostima i fantazijama.
Nego se stvarno govori o istinskim događajima zanimkljiva je knjiga 12 planet.
Mezopotamija grad Eridu bio je dom bića sa drugogplaneta.
Oni koji su došli sa neba tako kažu mitovi i legende o Anunakijima,postoji mjesto negdje na nebu odakle je započelo prvo putovanje ka zemlji.
Mjesto dje žive visoko inteligetna bića.
Prije nekih 450 000 godina započelo je jedno od prvih putovanja ka zemlji.
Ovo nije prvo putovanje jer prema mišljenju znanstvenika,život u raznim oblicima na planeti zemlji postoji oko 3,8 milijardi godina,i veče je bilo posjeta bića sa drugih planeta,ali ovo je važno jer se tiče nas samih,naših tvoraca.
Putovanje je započelo sa Nibiru planeta kojega se poznaje i kao planet X.
Znanstvenici Frantz kugler i Ernst Weidner su mislili da je planet Mars u stvari Nibiru.
Pri nastanku sunčevog sistema planeti su sa svojim orbitama bili dosta nestabilni te je u jednom takvom kaosuuništen planet Tiamet,vodeni svijet na kojemu su živjeli divovi,za kojeg se smatra da je bio uništen u sukobu Marsijanaca i agresivnih divova koji su živjeli na tom planetu.


Miro

 

 

 

 

ili,i,manje,ovo,je

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno