Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 80

01 Sij 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  miro

Misterij Bajkalskog jezera.
Osim šta je nadublje na svijetu 1642 metra površine 31722 kvadratnih kilometara,sadrži 20 posto pitke smrznute vode,staro je 25 miliona godina.Nastalo tektonskim kretanjima u olasti Irkusk na sjeverozapadu Buryat Republike na jugoistoku Sibira.
Postoji misterija Bajkalskog jezera o velikom čudovištu Lusud-Khan ili gospodar vodeni zmaj.
Ipak ima veča misterija od čudovišta a to je NLO,postoji mnogo izvješča o pojavi NLO-a i izvanzemaljskim letjelicama iznad jezera.
Napomena:
Nakon šta je bankar John Pierpont "J.P." Morgan  otkazao daljnja ulaganja u rad Nikole Tesle, Tesla je novi izvor financija pronašao u češkoj,tadašnjoj Njemačkoj,i Rusiji,dje postoji odredba da se do 2055 godine nikakva informacija o Teslinom radu u Rusiji neče pustiti u javnost.U pogonima Emila Škode proizvodile su se diskoidne letjelice tj NLO-i prema uputama Nikole Tesle.
Eto sad sam malo zeznija,ako se nešto želi sakriti,onda se to krije na tkz mističnim mjestima kao šta je i Bajkalsko jezero,a i sam Sibir,sama Rusija je misterija za sebe.

             
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno