Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

BOMBA PROF. DR VELIMIRA ABRAMOVIĆA

18 Ožu 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

velimir abramović

   

Odavno je eksperiment Stiva Milgrama pokazao da će uvijek netko ko nemilosrdno gazi po drugima, netko ko je psihopata po pirodi da bude vođa grupe, što se i danas uviđa u piramidi svjetske moći na vrhu svake organizacije, bilo ekonomske bilo političke, su psihopate.

Prof. Dr Velimir Abramović primećuje da su i mnogo prije našeg vremena svijetom vladale psihopate. Džingis Kan, Napoleon, Aleksandar Makedonski i mnogi drugi, kako kaže, nisu bili normalni.

On dodaje da je sama ta žeđ koju su imali da se silom osvoji svijet prvo nemoguća i da je jedini koji je to uspeo zapravo Tesla:

„Tesla je osvojio svijet, on je napravio izume koje svi želimo da koristimo, on nam je dao nešto za čim svako trči da ga ima, od mobilnog telefona do kompjutera. Teslina duhovna država je internet sa pet milijardi ljudi“.

Danas, posle Asanža, kaže da ne postoji čovek koji o političarima ne misli sve najgore:

„Uništeno je povjerenje u poštenje političara. To je uradila ruska vojna obaveštajna služa koja sada sa nivoa oklopnih transportera, brodova i aviona prelazi na nivo informatičke borbe.  Taj nivo duhovne indukcije je osnovni način na koji funkcioniše ruski elitni filozofski krug, na krajnje uspješan način od koga nema odbrane“.

Prof. tvrdi da svijetom vlada  ezoterijska ruska elita koju mi danas uopče ne razumijemo, kao ni način njenog funkcionisanja.

Podsećajući kako je uvedena  privatna institucija Sistem federalnih rezervi, dr Abramovič ukazuje da je preko te, jedine nedemokratske institucije u Americi u čiji uvid nema ni Senat ni Kongres, ruski udeo u Americi ogroman.

„Rusa u Americi danas ima oko 25 miliona. Nisu džabe direktor CIA-e, FBI-a optužili Trampa da su ga izabrali Rusi. Oni su shvatili da Rusi iz Amerike vladaju Rusijom, koristeći Ameriku kao polugu.“

On dodaje da ako pogledamo povijes Nato-a shvatit če mo da je on isto Ruski.

„Ko je inspirator osnivanja NATO pakta? Pa Malteški vitezovi. Ko upravlja Malteškim redom? Pa Rusi“.


Dr Abramović naglašava da je ambasada vojnog reda Malteških vitezova, koja se nalazi u centru Beograda, zapravo ambasada NATO-a.

Rusi i Amerikanci su, kako navodi, jedna te ista firma i među njima, dodaje, ne treba praviti razliku:

„Postoje razlike na sceni ali je isti scenarijo, ista režija, ista dirigentska palica. Oni su se dogovorili kako da vladaju svijetom“.

Čak je, kako tvrdi, i Vesko Savić na preporuku Rusa unajmljen od strane Amerikanaca da napravi portret Slobodana Miloševića, koji će se kasnije ispostaviti kao idealan profil za tranzicioni period između komunizma i nacionalizma.

Zašto prof. Abramović svrstava Miloševića, pored Napoleona i Hitlera u red psihopata i da li zaista postoje sumnje da nije umro u Hagu već da je otišao u Rusiju saznajte u videu.

preneseno sa
Webtribune.rs

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno