Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Ima li Amerika tajni svemirski program?

13 Svi 2019
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Ono što je nekada bila znanstvena fantastika mogla bi biti znanstvena Činjenica!

Ispitujemo neke novije vijesti o tajnom svemirskom programu koji dolazi iz tog područja paranormalnog, a koji izaziva uzbuđenje u ufološkim zajednicama.


Kraj  2017. pokazao se kao neobično i fascinantno vrijeme za subjekte poput NLO-a i izvanzemaljaca. Bilo je mnogo vijesti iz glavnih medijskih izvora koji su izvještavali o nedavnoj deponiji podataka iz Pentagona o NLO susretima.

 

   sv1       

Tajanstveni asteroid:

Tijekom prosinca 2017. mediji su brujali o  asteroida u obliku cigare u svemiru koji su znanstvenici s Havaja nazvali "Oumuamua" znanstvenicima i astronomima.Ime na havajskom znači "glasnik", a stručnjaci su vjerovali da je asteroid nekakav izvanzemaljski brod ili da nas asteroid promatra.Asteroid - Oumuamua je bio iz drugog zvjezdanog sustava koji je dodao misteriju ovom objektu i onoga što on radi putujući  pored Jupitera velikom brzinom.Iako ovaj objekt izgleda kao asteroid, došlo je do zabune zašto je dugačak i oblikovan u obliku cigara što je čudno za asteroid.Najnovije vijesti znanstvenika pokazuju da ovaj asteroid nije izvanzemaljska letjelica i, iako je to prilično čudno, nema razloga za brigu. Oni još uvijek promatraju njegovu putanju i neće se previše približiti Zemlji.

Istraga Pentagona:
Tijekom prosinca 2017. imali smo i ogromnu deponiju podataka iz CIA-e koja sadrži nebrojena izvješća o NLO-ima, čudnim svjetlima, susretima vanzemaljaca i orbima koje su vidjeli mnogi istaknuti pojedinci iz vojske i zrakoplovstva.

Milijuni dolara uloženi su u istraživanje NLO-a tijekom godina, ali to je zaustavljeno 2012. godine.

SAD su morale istražiti zbog velikog broja svjedoka koji su prijavljivali incidente i viđali čudna svjetla i letjelice koje su vozile velikom brzinom i koje bi "ubile ljudsko biće" ako bi putovale tim brzinama.
To je isključilo mogućnost da su oni s ovog planeta zbog načina na koji su se kretali u neredovitim pokretima i brzini. Bivši senator Harry Reid osnovao je Program identifikacije prijetnje naprednog zrakoplovstva zbog tih bizarnih viđenja takvih istaknutih pojedinaca. Harry je dobio sredstva za ovaj program do 2012. godine kada je prestalo financiranje.Očigledno, program još uvijek funkcionira prema različitim izvorima koje smo otkrili. Nedavna izvatka podataka odražava ono što je otkriveno i može biti dostupno na ovoj vezi na web-lokaciji CIA-e. Cijela izvješća i datoteke možete preuzeti s ove veze.

Američki tajni svemirski program:
Od poznate priče o Roswellu, u svijetu je došlo do zapanjujućeg razvoja tehnologije, a vojska razvija napredne zrakoplove s tehnologijom koja je prije 50 godina bila znanstvena fantastika.Odakle je došla ova tehnologija? Jesmo li napredovali od 1940-ih i 50-ih godina zbog našeg znanja o stvaranju tehnologije ili je to znanje došlo od negdje drugdje?Mnogi misle da je nesreća u Roswellu u Novom Meksiku tijekom 1947. godine omogućila američkoj vojsci da odnese dijelove srušene letjelice, za obrnuti inženjering.Izvorni novinski članak kaže: "RAAF snima leteće tanjure na ranču u regiji Roswell", objavljenom 8. srpnja 1947. godine.

Nakon izvornog članka, postojala je pretpostavljeno "prikrivanje" koje je sadržaval0 još jedan objavljeni članak koji je imao naslov "To je vremenski balon" i uključivao je fotografiju dviju vojnih osoba koje drže dio balona za vremenske uvjete.
Prema raznim očevicima na tom području, ovo viđenje nije bio vremenski balon i činilo se da je "nešto drugo", a zatim je vojska odvezla.

  sv2

Od tog incidenta 1947. godine, vojska se uključila u razne „crne projekte“ koji uključuju napredne letjelice i mnogi stručnjaci vjeruju da sada posjedujemo svemirske letjelice koje nas mogu odvesti u različite dijelove prostora koje nikada prije nismo imali tehnologiju.

Visoki predstavnici u vojsci i vladi otkrivali su informacije o NLO-ima, tajnom svemirskom programu i vanzemaljskim rasama, uključujući i bivšeg ministra obrane Kanade Paul Hellyera.

Postoje brojni online videozapisi koji sadrže intervjue s Paulom o ovoj temi i oni će vas zasigurno natjerati da razmišljate s otvorenim umom.

Američki tajni svemirski program djeluje od 50-ih godina prošlog stoljeća, a informacije dostupne na ovu temu čini se nevjerojatnim, ali mogućim.

Zašto bismo trebali biti jedini život u tako velikoj količini prostora? Nemoguće je da smo sami, ne samo u našem svemiru, nego iu drugima (o kojima znamo).

Svemirski program se čuva u tajnosti od javnosti zbog implikacija koje ovaj cijeli projekt ima na čovječanstvo i sustave ljudskih religioznih uvjerenja.

Vijesti o vanzemaljskim civilizacijama koje postoje u našem svemiru, drugim svemirima i drugim dimenzijama bi bile previše za naše umove da se prilagode.

Mnogi smatraju da je tijekom godina došlo do "procesa iskapavanja hrane" koji uključuje knjige, filmove, TV programe, intervjue sa svjedocima i razne druge izvore razvijene kako bismo navikli na predstojeće otkrivanje.

Projekt otkrivanja podataka je istraživački projekt koji je razvio dr. Steven Greer, a koji sadrži konferencije, članke, knjige i videozapise o programu otkrivanja kako bi se pomoglo da se ove vijesti iznesu u javnost i dovedu do potpunog otkrivanja od naših vlada.

Projekt pomaže i od tada smo svjedoci više svjedočenja pojedinaca visokog profila i objavili NLO dosjee iz raznih zemalja svijeta, uključujući Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Brazil, Meksiko, Francusku i još mnogo toga.

Ako vas ova tema zanima kao što to čini s nama, postoji toliko mnogo materijala i informacija koje su dostupne na internetu koje će vas zadržati zauzete mnogo dana i tjedana.

Više članaka objavljenih na internetskoj stranici ove godine sadržavat će ovu temu tijekom razvoja projekta objave, a mi ćemo istaknuti više razvoja koji uključuju svemirski program tijekom 2018. godine.

izvor
https://www.wotdahelldat.com/secret-space-program/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno