Petak 19 Kolovoz 2022

Pretraga

Postoje li u Iraku Zvjezdana vrata

17 Svi 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Postoje li u Iraku Zvjezdana vrata,izvanzemaljska tehnologija,dali je to stvarni razlog za invaziju


Nekoliko puta sam na raznim web stranicama / forumima / dokumentarcima spominjao moguća Zvjezdana Vrata u Iraku, a to je pravi, skriveni razlog za odlazak u rat tamo, iako skriven od javnosti, ali glasine govore da je Saddam znao za to i nije bilo načina da mu SAD ili Zapad dopuste da upotrebljava / otkriva / uči kako ih koristiti za svoje potrebe.

Stoga sam mislio da ću malo pretražiti i istražiti da vidim što mogu pronaći i sastaviti malo izvješće ovdje za sve vas koji bi mogli biti zainteresirani za ovu temu.

 

home.earthlink.net ...
Pod nazivom - "Zvjezdana vrata u Iraku - pravi razlog za rat"

u odnosu na Saddama Husseina ... "Što je još važnije, njegovo dopuštenje da njemački tim arheologa nastavi iskapanja u sumerskom gradu Uruku nakon detaljnog podzemnog kartiranja, sugerira da je to možda lokacija sumerskih Zvjezdanih vrata. To znanje o zakopanim Zvjezdanim vratima , također može biti dio razloga zašto se njemačka vlada javno protivila američkom ratu protiv Iraka. "

    2019 05 17 230730

Sljedeće je iz novina Pravda iz Rusije, od 27. siječnja 1999. - Pod naslovom "Je li Husein vlasnik uništenog NLO-a"

english.pravda.ru ...

"Dana 16. prosinca 1998., tijekom operacije Desert Fox protiv Iraka, video spot na CNN-u pokazao je kako NLO lebdi nad Bagdadom, udaljio se kako bi izbjegao potok protuzračne vatre . NLO viđenje, iako snimljeno na videovrpci. Ali sada, ufolozi misle da je to bilo mnogo više od puke nesreće "

"Jack Sarfatti izvijestio je da je u petak navečer, 6. prosinca 2002." netko nazvao radio emisiju Art Bell, tvrdio da je povezan s vojskom i obavijestio da se NLO srušio u Iraku prije nekoliko godina. SAD trenutno traži svaki izgovor za invaziju na Irak "Zapravo, SAD je motiviran najvećim strahom da će Saddam obrnutim inžinjeringom kopirati srušeni vanzemaljski brod.

www.bibliotecapleyades.net ...

"Zamislite ovaj scenarij. Američka vlada dobiva inteligenciju koja je skrivena negdje u središnjem Iraku su stvarna Zvjezdana Vrata, smještena tamo od Anunnaki" bogova "drevne Sumerije ... U ovom scenariju, kada Nibiru (navodni" dvanaesti planet "- JT) je najbliži Zemlji, Anunnaki će "iskoristiti priliku da putuju na Zemlju kroz istu zvjezdanu kapiju i postaviti svoj logor u Iraku".

"S vremenom, predsjednik Bush napadne Irak. Američki znanstvenici upadaju u (irački) muzej i zatvaraju Zvjezdana vrata, frustrirajući tako grandiozne ambicije samoproglašene reinkarnacije Nabukodonozora, Sadama Huseina i čineći svijet sigurnim za Svjetski poredak. "

Gornji scenarij napisao je dr. Michael Salla sa Sveučilišta u Melbourneu.

"On vjeruje da su SAD, Rusija, Njemačka i Francuska bile svjesne da su Anunnaki ostavili neki vrlo visokotehnološki aparat, a možda i oružje, kada su napustili Zemlju oko 1700 godina prije Krista, a Sadam Husein je dobivao pomoć od Rusije, Njemački i Francuski arheološki timovi već godinama u pokušaju da otkriju, a možda i preokrenu inženjering, za koji Salla tvrdi da je vjerojatno daleko unaprijed od bilo koje tehnologije koju bismo mogli dobiti od Sivih iz Zeta Reticulija "i koja je navodno uskladištena u području 51 u Nevadi. "

Zanimljivo, može biti razlog zašto su se Europa i Rusija žestoko protivile invaziji?

Slijedi izvješće dr. Michaela Salla o toj temi -
pod nazivom "Eksopolitička perspektiva predratnog rata u Iraku"
www.bibliotecapleyades.net ...

Vrlo zanimljivo ne biste rekli? Da vidimo što još možemo pronaći
Ovo je prilično zanimljivo, pod nazivom "Saddam ili Stargate"

 

 

izvor
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread256197/pg1

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno