Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Hillary Clinton procurili e-mailovi i otkrivene šokantne rasprave o SPACE WARS-u, NLO-ima i ET-ima

21 Svi 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Propuštena e-pošta otkrila je da je jedan od najbližih saveznika Hillary Clinton govorio o svemirskim ratovima, NLO-ima i vanzemaljcima s bivšim američkim astronautom koji je vjerovao u vanzemaljce samo nekoliko mjeseci prije nego je bivši pilot NASA-e umro.

 

    Hillary Clinton aliens 719054                                                                                                        Propuštene poruke e-pošte Hillary Clinton otkrile su rasprave na najvišoj razini o vanzemaljcima      

https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

 

Web stranica WikiLeaksa, koju je 2006. godine osnovao Julian Assange, objavila je e-mail koji je primio John Podesta, predsjednik predsjedničke kampanje gospođe Clinton, od Edgara D Mitchella, jednog od astronauta Apolla 14 i šestog čovjeka koji je hodao po mjesecu, u kolovozu prošle godine.

  2019 05 21 211828       

E-mail, u kojem se čini da su gospodin Mitchell i gospodin Podesta na prvome imenu, otkriva da su dvojica namjeravala razgovarati putem Skypea, očito o mogućnosti izbijanja rata u svemiru.

Gospodin Mitchell upozorio je svog poznanika da će ETI (izvanzemaljska inteligencija) "ne tolerirati bilo kakve oblike vojnog nasilja na Zemlji ili u svemiru".

Međutim, unatoč njihovoj prividnoj netrpeljivosti, on je opisao ETI kao nenasilan.

Gospodin Mitchell, koji je radio na Ugovoru o sprječavanju stavljanja oružja u vanjski prostor, napisao je: "Mi smo nedvojbeno bliži nego ikada ratu u svemiru. Većina satelita koji kruže oko Zemlje pripadaju SAD-u, Kini i Rusiji. testovi antisatelitskog oružja ne olakšavaju faktor zastrašivanja."Zvuči kao znanstvena fantastika, ali potencijal za stvarne ratove zvijezda dovoljno je stvaran."Poveznice u e-pošti uključio je u nekoliko internetskih članaka o mogućnosti rata u svemiru prikupljenih iz različitih izvora.Gospodin Mitchell je rekao kako je zamjenik ministra obrane Robert O Work razgovarao s Kongresom o svemirskom ratu prošlog ljeta, a predsjednik Barack Obama zatražio je 5 milijardi dolara za obranu svemira u 2016. godini.

https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

 

Rekao je: "Odvojite trenutak da razmislite o svemu što sateliti rade. GPS, nadzor i komunikacija ovise o njima. Znanstvene američke bilješke mogu onemogućiti satelite bez raketa. Dovoljno je samo obrisati leće ili razbiti antene."Ovo nije prvi put da je gospođa Clinton povezana s NLO-ima i vanzemaljcima.Obećala je da će otvoriti američke tajne dokumente s podacima o X-filesu, koji sadrže detalje o NLO-ima i vojnoj bazi Area 51 u pustinji Nevada ako postane predsjednica u studenom.

https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

 

Ranije ove godine bila je gost na radiju Power 105.1 showBreakfast Club u New Yorku gdje je susrela domaćina Lenarda McKelveyja - također poznatog kao Charlamagne the God - koji vjeruje da su ga vanzemaljci nekoliko puta oteli.Rekla je gospodinu McKelveyju da će otvoriti dosjee, osim ako to ne predstavlja prijetnju nacionalnoj sigurnosti.Na pitanje je li vjerovala u vanzemaljce, gospođa Clinton je odgovorila: "Ne znam. Želim vidjeti što informacije pokazuju.

"Ali ima dovoljno priča da ne mislim da svatko samo sjedi u njihovoj kuhinji, čineći ih."

  2019 05 21 211742  

"Mislim da ljudi vide stvari. Ono što vide, ja ne znam. Ali moramo pokušati dati ljudima informacije. Vjerujem u to."

Gospodin Mitchell je umro, u dobi od 85 godina, u hospiciju u veljači ove godine - uoči 45. obljetnice svoga lunarnog slijetanja.

izvor
https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno