Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Šta se događa 87

25 Srp 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Igra iluzije dolazi svom kraju.

Šta bi to trebalo značiti,različitim ljudima to če donijeti različite stvari.

  g2                       
Životi treče i četvrte dimenzije su temeljeni na iluziji.Vi ste kreatori svoje stvarnosti.
Iluzija,netko drugi uparavlja našim životima.
Baš zato što se vjeruje iluziji dopušta se da netko drugi upravlja našim životima.Dobivamo ono u šta vjerujemo.
Vjerovati da smo kreatori vlastitog života,to če stvoriti novi osječaj osobnosti,koji svaki dan doživljava sve više ljudi.Proces starenja postoji samo u trodimenzionalnoj zemlji,a u petoj dimenziji vrijeme ne postoji.

g1

Plejadanci koji žive na zemlji prolaze iskustvo tamne strane trodimenzionalne zemlje kako bi pomogli ljudima u njihovim potrebama.
Mnogi su prihvatili tu pomoć,drugi ne vjeruju u to nemajuči povjerenje,a ti koji ne žele su lideri zemačja željni i dalje moči koju su imali do sada.

Geja je uputila poziv za pomoć a ona je došla iz pete dimenzije,galaktička obitelj promatra šta se događa na našem planetu,i želi pomoči Geji da planet zrmlju rekalibrira natrag u svoju višedimezionalnu pojavu.

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno