Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Vanzemaljski brodolom ili igra sjene? Što se vidjelo na satelitskoj slici Saturna

08 Svi 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanzemaljski brodolom ili igra sjene? Što se vidjelo na satelitskoj slici Saturna

Ali ufolozi tvrde da je NASA odavno svjesna postojanja vanzemaljaca. Predstavnici odjela nase često retuširaju fotografije prije objavljivanja na webu i vrlo nerado komentiraju poruke povezane s NLO-ima. Mnogi objašnjavaju nevoljkost dijeljenja važnih informacija s javnošću željom da se čovječanstvo zaštiti od panike.

Članci da planete Sunčevog sustava istražuju ne samo zemaljani, nego i vanzemaljci s drugih planeta, pojavljuju se u novinama sa zavidnom regularnošću. Češće se u vijestima pojavljuju Mjesec i Mars. No, predstavnici drugih civilizacija, očito, obilaze ne samo predmete najbliže Zemlji, već i druge planete našeg zvjezdanog sustava. Stručnjaci su skrenuli pozornost na jedan od satelita šestog planeta od Sunca.

saturn        

Astronomi su pronašli uništeni brod vanzemaljaca na slikama Epitema. Prema ufolozima, olupina svemirskog broda desetljećima je ležala na površini saturnovog satelita. Prema istraživačima, čudne figure na slici ne mogu biti rezultat prirodne igre svjetlosti.

Podsjetimo da su posljednje fotografije Saturna i njegovih satelita napravila sonda Cassini u rujnu ove godine. Sonda, lansirana 1997. godine na Saturn, uništena je od strane NASA zbog neuspjeha nekoliko važnih instrumenata.

Čovječanstvo neće moći otkriti što je zapravo prikazano na fotografijama u bliskoj budućnosti, jer svemirske ekspedicije plinovitim divovima još nisu planirane. Prema skepticima, ufolozi su uzeli sjenu Peggyja (jednog od formirajućih Saturnovih mjeseci) za detalje izvanzemaljskog broda. Poznato je da je Saturn okružen sa desetak prirodnih satelita, od kojih su neki u procesu formiranja.

izvor
https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/oblomki-inoplanetnogo-korablya-ili-igra-tenej-chto-razglyadeli-na-snimke-sputnika-saturna/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno