Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Jesmo li se borili protiv vanzemaljaca?

23 Srp 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jesmo li se borili protiv vanzemaljaca?


Je li ikad bilo nuklearnog rata na zemlji? Postoje mnoge činjenice o prisutnosti zračenja na našem planetu: Mutacija organizama i mnogi drevni krateri od eksplozija. Povremeno arheolozi pronalaze ostatke mutiranih kostura s dupliranim organima: dva srca ili dva reda zuba. Poznato je da visoke doze zračenja dovode do različitih odstupanja u razvoju, na primjer,to je jasno vidljivo kod djece nakon eksplozija Černobila i Japanaca, nakon nuklearnog udara za vrijeme drugog svjetskog rata od strane Amerikanaca.

Znanstvenici su pronašli više od stotinu mjesta na zemlji u kojima su pronađeni krateri promjera 2-3 kilometra, čak dva velika kratera pronađena su u Južnoj Americi i Južnoj Africi, promjera 40, odnosno 120 km. Najdubljim kraterom, analizom slojeva zemlje, utvrđen je točan datum nuklearnog rata u antici. Znanstvenici procjenjuju da se nuklearni udar dogodio prije oko 30 tisuća godina. Ti ljevak kratera dosad nisu nestali jer se debljina zemljinog gornjeg sloja povećava za metar za stotinu godina.

   rv2        

Drevna civilizacija bila je visoko razvijena, o čemu svjedoče mnoge građevine: piramide, drevni gradovi, podzemna skloništa. No, mali se dio zgrada srušio na nas, podzemni bunkeri izrađeni su korištenjem visoke tehnologije sa izolacijom od zračenja. Prema legendi, stari su bili pametni ljudi, ali vrlo povjerljivi i to ih je upropastilo. Dolasci izvanzemaljskih brodova bombardirali su zemlju nuklearnim bombama, što je prisililo ljude da se skrivaju pod zemljom, ali čak se i tamo mnogi nisu mogli dugo zadržati. Preživjeli su živjeli u bunkerima.

Zemlja je dugo bila u plamenu, a radioaktivni otpad uništio je sve na svom putu. Nakon nuklearnog rata, ostalo je samo nekoliko ljudi i sve je znanje izgubljeno. Kameno doba je počelo!

Prema kalendarima Maja, duljina dana je 36 sati, iz čega proizlazi da je nuklearni rat promijenio brzinu rotacije zemlje na 24 sata dnevno. Ako se moderna osoba smjesti u zatvoreni prostor, tada se ritam života mijenja za 36 sati, iz toga proizlazi da osoba ima potpuno različitu percepciju dana na genetskoj razini.

Nakon nuklearnog rata, neki se mutanti nisu mogli prilagoditi novim životnim uvjetima, a mnogi su bili istrebljeni od jačih stvorenja. Moderno čovječanstvo su potomci preživjelih mutanata. Koliko je snažna civilizacija bila, to se sada ne može reći, ali iz zgrada se jasno vidi da su u razvoju značajno napredovale od nas. Našoj civilizaciji trebalo je mnogo tisuća godina da djelomično povrati znanje. Ne znamo gledaju li nas druge civilizacije, u kojoj će nam mjeri dozvoliti razvoj, hoće li biti novog napada? mnogi u posljednje vrijeme postavljaju ovo pitanje.

 rv1            

Našu zemlju stalno posjećuju izvanzemaljski brodovi, ali jesu li oni izvanzemaljci? Možda su samo promatrači i cilj im je proučavati niže razvijenu civilizaciju. Da li eksperimentiraju s nama ili žive pored nas, proučavaju naše ponašanje, instinkte? Možda oni kontroliraju naš razvoj, daju nam znanje. Na primjer: Mendeleev je sanjao o periodičnoj tablici kemijskih elemenata, a nacrtao je to sutradan. Tako je ova tablica postala najbolji izum u povijesti. No, u kojoj mjeri nas kontroliraju u razvoju i možda nas inhibiraju, to pitanje ostaje otvoreno. Možda postoje mnoge civilizacije i njihov je stav prema nama drugačiji, postoje i oni koji ne žele razvoj drugih. To bi moglo dovesti do smrti naših predaka.
izvor
http://visokie-belie-prishelci.ru/?p=10940

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno