Petak 23 Veljača 2024

Pretraga

Čak i rover već može vidjeti Nibirua, ali nije dostupan NASA-inim promatranjima.

09 Ožu 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Čak i rover već može vidjeti Nibirua, ali nije dostupan NASA-inim promatranjima.

30. srpnja 2020. NASA je poslala na Mars sljedeću istraživačku misiju  "Mars 2020" ( Mars 2020 Mission Rover ), uključujući rover i helikopterski dron.

Slijetanje na Mars u područje kratera Jezero izvršeno je 18. veljače 2021. godine. Rover, nazvan po natjecanju među školarcima "Ustrajnost", namijenjen je astrobiološkim studijama drevnog okoliša na Marsu, površine planeta, geoloških procesa i povijesti, uključujući procjenu nekadašnje nastanjivosti planeta i traženje dokaza o životu u okviru dostupnih geoloških materijala, kao i prikupljanje uzoraka marsovskog tla za njihovu naknadnu isporuku na Zemlju u sklopu misije Mars Sample Return.

I sada, nakon tako uspješnog slijetanja, pažnja teoretičara zavjere širom svijeta, nevjeruju NASA-i, privučena je na ovaj novi rover-mars rover. Slike odatle dolaze zaista su prilično čudne, u suprotnosti sa službenim pričama o crvenom planetu. Na primjer, što je samo jedna panorama Marsa:

 rower2       

Ako to pogledamo jednostavno geološki, tada vidimo mjesto relativno malih gromada s tragovima dugotrajne obrade bilo vodom ili atmosferom. Postoji neka atmosfera, pa je možda ona tako polirala kamenje, zaokružujući uglove. A oko kamenja leži nešto poput pijeska, kojeg ima prilično puno. To postavlja pitanje: gdje ste to vidjeli na Zemlji?

 U nazočnosti atmosfere, to je u principu nemoguće. Krajolik je ili kameni ili pjeskoviti - to jest, pijesak, koji se kreće vjetrom, mora prekriti kamenje. Ili bi u blizini trebale biti stijene koje, raspadajući se, nadopunjuju rasipanje kamenja i, usput rečeno, zatvaraju dolinu kamenja od vjetra. Ništa se od toga ne primjećuje.

Općenito, tamo ima mnogo neobičnosti, pa su momci iz ufo sightingshot spot otišli na službenu NASA-inu web stranicu kako bi vidjeli što još ima, međutim, ono što su vidjeli natjeralo ih je da ispuste čeljust:

   rower3

  rower4

               

    rower5

 rower6    

"Ustrajnost" nije gledala u Sunce teleskopom, bila je to navigacijska kamera, pa je originalna slika samo 1280 X 960 , što je beskorisno za uvećavanje. Stoga je nemoguće reći kakva je plavičasta zamućenost predmeta - to može biti nešto poput repa prašine, možda artefakt, tko zna. Ali sam objekt je veličine Urana - premalen je za Jupiter:

  rower7      


Možda je ovo jedan od satelita Nibirua, možda je to neka vrsta NLO-a, što pokreće daljnje sumnje u stvarnu veličinu Sunca. Ili je možda riječ samo o NASA-inim zafrkancijama o nibirolozima. Ili obrnuto - zezanje s onima koji još uvijek vjeruju u letove do Marsa, do Mjeseca i svetog Jurja Gagarina.

Općenito, situacija oko ovog rovera je dvosmislena. Moguće je da će od tamo doći prve vijesti o otkriću Nibirua, pa pratimo razvoj događaja.
izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b4%d0%b0%d0%b6%d0%b5-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%be%d1%85%d0%be%d0%b4-%d1%83%d0%b6%d0%b5-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d1%82-%d0%bd%d0%b8%d0%b1%d0%b8%d1%80%d1%83-%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%bb/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno