Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

"Quantum" - približava se novi globalni financijski sustav.

01 Svi 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Quantum" - približava se novi globalni financijski sustav.

Izbijanjem pandemije, raspodjelom državne potpore svima i svačemu, nepodnošljivim za proračune, uključivanjem tiskara i rastom inflacije, mnogi ekonomisti misle da je neizbježni krah globalnog financijskog sustava - tj. , kada će sve glavne svjetske valute, vrijednosni papiri i tako dalje odjednom biti obezvrijeđeni. Nakon toga se pretpostavlja da će biti uveden jedinstveni novi monetarni standard - električni novac, jedinstvena valuta novog jedinstvenog globalnog svijeta.

Kako će se to dogoditi i kada će početi - nitko, naravno, sa sigurnošću ne zna, međutim, čini se da nekakvu svjetlost na tu temu bacaju nekakvi kontakti i senzibilisti, čije objave pregledava  The End Times Forecaster .

Kao da smo kontaktirani i kao da smo osjetljivi pišemo ukoliko osobno ne poznajemo te ljude. Možda su to stvarni kontakti koji komuniciraju s vanzemaljcima i šapnuli su im nešto o svojim planovima, ali možda iza tih "kontaktaša" stoje neke ozbiljne tete i ujaci koji na taj način obavještavaju jato o nadolazećim promjenama. No, u svakom je slučaju informacija, čini nam se, vrlo važna, budući da je scenarij vrlo vjerojatan. A što je ovaj scenarij?

Zagovaranje kraja vremena započinje onim što nalikuje novijoj povijesti zakona Sjedinjenih Država koja je skrivena od javnosti. Dakle, početkom 1990-ih u Sjedinjenim Državama pripremljen je nacrt paketa zakona, koji je skraćeno NESARA (National Economic Security and Recovery Act) - skup ekonomskih reformi koje je predložio Harvey Francis Barnard. To je uključivalo zamjenu poreza na dohodak nacionalnim porezom na promet, uklanjanje složenih kamata na osigurane zajmove, otkazivanje duga bankama, vraćanje u bimetalne valute i niz drugih mjera koje bi Sjedinjene Države uvele u slučaju bilo kakvih problema s dolarom, koji su se već nazirali početkom devedesetih ...

Je li ovaj paket tajno prihvaćen i čeka u krilima, ili teoretičari zavjere zasigurno ne znaju je li sve odjednom stavljeno na stol. Ali poznato je da postoji potpuno isti paket zakona koji je stvoren za rješavanje situacije na globalnoj razini. Paket se zove GESARA (Global Economic Security and Recovery Act) i navodno će biti lansiran u slučaju pada dolara i naknadnog kolapsa svih ostalih svjetskih valuta. To će biti vrlo "resetiranje" kojim teoretičari zavjere i ekonomisti sada zveckaju na svim uglovima. Ali kada će to biti i što će zamijeniti dolar?

Prema kontaktima, dolar će zamijeniti kvantni financijski sustav (QFS), odnosno kvantni financijski sustav u kojem će valuta biti kvantni. Nadzirat će je stvorenje po imenu ALI (Stvarna živa inteligencija), koje će vladati svime.

 3303ed720931                  

Sve će započeti kolapsom američkog dolara, odmah nakon čega će se, poput omota slatkiša, srušiti i sve druge valute širom svijeta. Nakon toga, u trenutku ovog ili neposredno prije toga, u svijetu će se dogoditi ograničeni nuklearni rat - to jest, sve bojeve glave neće biti bačene, već će se nuklearno i drugo oružje koristiti svugdje. I u trenutku kada će smrt prijetiti svima, bit će NLO-a koji će isključiti nuklearne naboje,i početi spašavati svijet.

Kao što vanzemaljci sami kažu kontaktima, nešto slično se već dogodilo na Marsu, ali tamo su malo pretjerali sa slobodnom voljom domorodaca i promatranjem. Kad su odlučili intervenirati, Marsovci su svoj procvjetali svijet već pretvorili u Mars i promjene su bile nepovratne. Stoga sada neće situaciju dovesti do razmjene strateških naboja, već će sve zaustaviti tek u posljednjem trenutku. Pa, budući da, prema nekim kozmičkim zakonima, vanzemaljci ne mogu imenovati guvernera na Zemlji, tada će isti ALI vladati svime, ako doslovno, onda "živim bićem". Dijelit će omote slatkiša svima i pobrinut će se da nitko ne vrijeđa nikoga drugog.

Teško nam je reći koliko sve ove informacije odgovaraju stvarnim planovima vanzemaljaca ili globalista, ali paralele s TV serijom "Stotine", u kojoj je čak i ime lika koji vlada svijetom, zapanjujuće su uočljive - LAŽ. Pa, plus sve ostalo: čips, nuklearni rat i tako dalje. Osim toga, sami serijali izvrstan su način prenošenja informacija stanovništvu: tko razumije, vidjet će, a tko ne razumije, znači da bezumni ima takvu sudbinu.

Uz to, još uvijek postoje vrlo zanimljive paralele sa svjedočenjima mistika koji su opisali ovo vrijeme "ponovnog pokretanja". Prema njima, svi će ljudi u trenu dobiti "sve novo, markirano". Riječi su to mističara iz vremena SSSR-a, dakle, "markirani" su, očito, značili upravo stvari vrlo dobre kvalitete koje će se pojaviti niotkuda i podijeliti svima odjednom.

Kontaktirani na koje se poziva The End Times Forecaster nisu ni na koji način međusobno povezani, pa su najvjerojatnije podaci točni i nekako će biti poput to: ALIE i podjela licitara, prije čega će uslijediti zadani i nuklearni rat, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%b6%d0%b0%d0%b5%d1%82%d1%81%d1%8f-%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%82%d1%83%d0%bc-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%8f-%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno