Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Šta se događa 94

07 Sij 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Od sada i na Telegramu

 

Šta se događa na nebu ili u prostranstvima svemira,grmljavina koja dolazi niotkuda,tutnjava potresi,koji su isuviše plitko.
Neki svemirski događaj ili netko zloupotrbljava tehnologiju.Prije je za HAARP trebalo cijelo jedno polje a sad kad je tehnologija napredovala,ima i đepno izdanje.
Često po danu ili po noči kamera mi snimi bljeskove u noči,ali bez grmljavinske tutnjave,niti je visoko niti nisko na nebu,neznam šta je to.
Nešto se dešava u ionosferi,liče na plave vilenjake,ali nije to, oni nastaju mnogo visoko u svemiru.
Ili je neka specifično grmljavinsko(ali bez grmaljavin) nevrijeme ili kako često dolaze informacije o svemirskom ratu u kojem sudjeluje galaktička federacija,i zli

reptiloidi,koji stvaraju veliko zlo na zemlji,i koji manipulišu pokvarenim političarima koji kao muhe bez glave zuje i ni sami neznaju šta rade.

Čuje se buka detonacija tutnjava ali nema izvora,dosta se sjetiti tragedije u Petrinji,kao da je podzemna nuklearka eksplozija.
Ili se vode prikriveni silni ratovi ili zemlja ispada iz svoje rotacije,kako je i Milanković objasnio.

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno