Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Mjesec i mjeseceve mjene

10 Lis 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
mjesec, mijesec, slike, mjeseca Prije nekih osam dana dok sam promatrao mjesec zapazija sam nesto cudno s mjesecom,koliko to dugo traje puni mjesec,meni se ucinilo dosta duga,cak cetri dana.

 

 
Pomalo me to zbunilo pa sam zapitao nasa poznate astronome o tome dogadaju,dobija sam vrlo jednostavan ali zanimljiv odgovor,s mjesecom je sve OK.
 
Da li je sa nama sve ok,toliko smo optereceni poslom raznim obavezama da i ne stignemo podignuti glavu gore prema nebu i da vidimo tu lipotu,ta nebeska tjela taj tako ljepi i carobni svemir a opet zagonetni...
 
 
Ponovna svemirska utrka prema mjescu da li je samo zato da bi se gori napravila neka mala svemirska baza,ili neka velika vojna baza,kazu tako se lakse uputiti prema marsu(navodno) ili zbog sve veceg zagađenja elita sebi gradi novi dom. Biti ce zanimljivo gledati svjetla nekog velikog grada na mjesecu,pa ako nam je prijatelj gori da ga nazovemo na mobitel,kako je gori vrime kod vas na mjesecu.
Kada gore zapocne rudarenje kopanje rudace prema nekim informacijama na mjesecu ima dosta litija koji je potreban za rad fuzijskog reaktora,a mi taj litij upotrebljavamo za baterije mobitela,satova radija itd.?
Da li ce se tada mjesec raspasti zbog njegove manje gustoce da li ce se zemljina orbita malo promjeniti jer je sihronizirana sa mjesecom ako mjesec bude gubija na tezini koliko ce se udaljavati i koliko ce se vrijeme na zemlji skratiti jer je manji utjecaj mjeseca koji lagano koci zemlju.mjesec, mijesec, slike, mjeseca, mijeseca
 
Da li je zemaljska tehnologija toliko napredovala da je vec vrijeme da se uputimo u dubinsko istrazivanje nama malo poznatog svemira,ako je nasa uputila space shutl prema teleskopu huble da ga popravi a on je ujedno daleo od sigurne luke(orbitalna stanica)znaci da se nesta veliko sprema ili nesta veliko dolazi,to da je huble americki ponos i da ga zato treba popraviti meni ne zvuci uvjerljivo.
 
Kako svaki dan sve vise cudnih letjelica leti po nasem nebu(a na youtubeu ima svakakvih snimaka i gluposti) da li je doslo vrijeme da se uputimo malo dalje od zemlje,ili se sve jace cuju ratni bubnjevi a tehnika se isprobava,Americki dolar slabi naftasi trze DRUGE stabilne i sigurne valute za trgovinu a ameri zive od izvoza novca ili su nasli nesta novo (po mome misljenju i jesu) pa ih nije briga.
 
Mozda nije ni to
Citam u bibliji Matej 24;6-8
Cut cete metez ratni i vijesti o ratovima pazite da se ne uplasite jer to se mora dogoditi ali tada jos nije kraj
 
Jer narod ce ustati na narod i kraljevstvo na kraljevstvo i bit ce gladi i potresa po raznim mjestima
 
Sve je to pocetak bolnih nevolja
Matej 24;29,30
Odmah nakon nevolje tih dana sunce ce potamnjeti mjesec vise nece svijetliti zvjezde ce pasti s neba i sile ce se nebeske uzdrmati.
 
Tada ce se na nebu pojaviti znak sina covjecijeg i tada ce proplakati sva plemena zemaljska i vidjet ce sina covjecijeg kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.
 
Na sto vas ovi biblijski stavci podsjecaju.
Na osnovu ovih informacija sami donesite zakljucak,Jules Werna su smatrali budalom a sve sta je napisa ostvarilo se osim puta u srediste zemlje a citam da je zemlja suplja i unutra je neki drugi svjet.
 
mjesec, mijesec, slike, mjeseca, mijesecamjesec, mijesec, slike, mjeseca, mijeseca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autor
Miro-sinj
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno