Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Kontroverzna izjava znanstvenika: "NASA skriva dokaze o postojanju izvanzemaljskog života na Marsu

23 Stu 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kontroverzna izjava znanstvenika: "NASA skriva dokaze o postojanju izvanzemaljskog života na Marsu

Barry DiGregorio, profesor znanosti u Centru za astrobiologiju Sveučilišta Buckingham, rekao je da NASA skriva fosilne tragove izvanzemaljske aktivnosti na Marsu.

DiGregorio planira objaviti "izvještaj bombe" koji će otkriti, jednom zauvijek, kako je NASA upućena u ovo otkriće i kako je američka svemirska agencija odlučila skrivati ​​istinu od javnosti.

Prema istraživaču, kojeg su brojni novi internetski mediji već prozvali "kontroverznim znanstvenikom", NASA bi mogla ignorirati ovo otkriće zbog svojih planova za misiju s ljudskom posadom na Mars 2030-ih godina.

Dodatno, svemirska agencija tvrdi da su navodni fosili za koje DiGregorio tvrdi da su izvanzemaljski dokaz zapravo kameni kristali koji se još uvijek istražuju.

DiGregorio se specijalizirao za proučavanje mikroskopskog života pronađenog na Zemlji. Stručnjak tvrdi kako neke od slika koje prenosi rover Curiosity pokazuju jasne dokaze uzoraka sličnih tragovima ordovicijskih fosila pronađenih na Zemlji.

" Ti se fosili pojavljuju dok živa bića prolaze svojim životom, ostavljajući tragove, a ne ostatke samih stvorenja."

Stoga DiGregorio vjeruje da fosili na Marsu predstavljaju dokaz bića mekog tijela koja su nekada postojala na površini Marsa.

Tijekom intervjua za publikaciju Daily Express , izjavio je sljedeće

“Ako nema fosila u tragovima, koja će druga geološka objašnjenja pronaći NASA?

NASA je okrenula leđa pokušaju da dobije podatke o ovome. Iz stožera je stigla naredba da se rover premjesti na sljedeću točku.

Nisu mislili da je dovoljno važno da ga pogledaju, meni je bilo vrlo čudno, unatoč činjenici da je krater Gale vjerojatno udomio niz jezera tijekom milijardi godina. Govorimo o nečemu što je moglo biti ekvivalent ordovicijskom razdoblju na Zemlji."

S druge strane, svemirska agencija tvrdi da su ono što je profesor pronašao vjerojatno kristali.

Međutim, DiGregorio se brani govoreći da takvo objašnjenje nema smisla; kristali se ne granaju niti uvijaju. On uvjerava da bi to moglo biti nešto slično ordovicijskom razdoblju Zemlje, koje se dogodilo prije 485 ili 444 milijuna godina.

Zašto je NASA naredila roveru Curiosity da nastavi svoj put bez proučavanja fosila? Nitko ne zna.
No, unatoč kritikama, DiGregorio nije jedini koji vjeruje da je na Marsu bilo života.

Znanstvenik John Brandenburg je još jedan stručnjak koji je tvrdio da je vanzemaljski život postojao na Marsu. Međutim, Brandenburg je vjerovao da su vanzemaljski život na Marsu složeni, a ne jednostavni organizmi.

Ovo nije prvi put da je NASA optužena za izostavljanje ili skrivanje informacija od masa. Međutim, činjenica da je on priznati profesor na jednom od najboljih svjetskih sveučilišta to dodatno zabrinjava.

 

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

Dokument CIA-e opisuje vanzemaljski oblik života otkriven 1988. na Marsu

12 Kol 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Dokument CIA-e opisuje vanzemaljski oblik života otkriven 1988. na Marsu

Više od 13 milijuna stranica koje sadrže " strogo povjerljive" dokumente nedavno je deklasificirala CIA, otkrivajući neke neobične glasine o metodama koje je obavještajna agencija koristila 1980-ih za proučavanje ekoloških uvjeta na crvenom planetu.

Prema ruskoj web stranici s vijestima Sputnik News, 1972. Pentagon je pokrenuo projekt 'Zvjezdana vrata', čiji je cilj bio rad na nekim tajnim aplikacijama čiji je potencijal odmah bio usmjeren prema vojnim i civilnim uporabama.

Ti su se eksperimenti uglavnom odnosili na niz studija provedenih na psihičkim fenomenima, posebno na "gledanju na daljinu" i sposobnosti "psihičkog viđenja" mjesta tisućama kilometara udaljenih od promatrača, omogućujući potonjem dobivanje tajnih informacija od velike strateške važnosti.

Unatoč upitnim podacima iz niza paranormalnih eksperimenata, CIA i vojna obavještajna služba su početkom 1970-ih odlučile posvetiti posebnu pozornost praćenju planeta Marsa.

Kako stoji u jednom od dokumenata s kojih je skinuta oznaka tajnosti, pod naslovom "Istraživanje planeta Mars od 22. svibnja 1988.", CIA je posebnim sredstvima trebala ispitati što se događa na površini crvenog planeta, što se milijunima godina čini da se vremenom fosiliziraju.

U nizu eksperimenata, istraživači su morali upotrijebiti psihičke sposobnosti proricatelja sudbine kako bi bolje opisali određena posebno zanimljiva Marsova područja na temelju informacija dobivenih iz obližnjih svjetova.

ciadoc

Čini se da je ova nekonvencionalna metoda u potpunosti ispunila očekivanja vojske, jer je medij uspio detaljno opisati ono što je vidio "trećim okom":

“Rekao bih da se čini da se na ovom mjestu skriva nekakva ogromna piramida. Vrlo je visok i blizu ogromne pukotine. Žućkasta struktura može se promatrati na sljedećim koordinatama: 40,89º sjeverne geografske širine i 9,55º zapadne geografske dužine".

U svom dalekom pogledu, medij nastavlja: “U ovom trenutku više nema mjesta da se vidi Mars:

“Ja sam na dnu vrlo dubokog kanjona. Podižem pogled i vidim ogroman, strmi zid koji kao da se proteže do horizonta u oba smjera. Vidim i neobične građevine gigantskih proporcija, bez ukrasa, ali potpuno sastavljene od glatkih kamenih zidova." (46,45º sjeverno i 353,22º zemljopisne dužine).

"Ono što vidim izgleda kao vrlo široka ulica duž koje stoji veliki blok, sličan monumentalnom obelisku u Washingtonu." "(45,86º sjeverne širine i 354,1º zemljopisne dužine).
“Također primjećujem vrlo zanimljivu strukturu, sličnu akvaduktu ili zakrivljenom kanalu. Sam horizont je prilično čudan i sve mi se čini krajnje nejasno.” "(15º zemljopisne širine i 198º zemljopisne dužine).

“Postoji i nekoliko piramida značajne veličine. ” (između 80º i 64º južne širine i dužine). U njegovoj dalekoj viziji, medij je mogao ući u jednu od velikih piramida.

"Unutar ovih građevina ima mnogo prostorija praznih od bilo kakvog namještaja ili drugih predmeta. Čini se da je ovo prostor koji se koristi za obustavljanje samog vremena. "

Prema vidovnjaku, bića bi živjela na Marsu i pokušala pobjeći u novi svijet gdje bi mogla preživjeti nadolazeću marsovsku kataklizmu.

Štoviše, svi njihovi pokušaji da pobjegnu s planeta Marsa neslavno su propali, te su se na kraju morali skloniti na nebesko tijelo čija je površina bila prekrivena ogromnim vulkanima, pukotinama i vrlo čudnim biljkama. prema dokumentu, agent CIA-e čak je tražio od medija da kontaktira izvanzemaljce kako bi bolje razumjeli njihove ciljeve. Međutim, oni koji su odlučili ignorirati svjetlo "doživjeli" su strašne halucinacije.

Iskustvo medija završava pozivom agentima da se "vrate" u stvarnost. Godine 1995. projekt Stargate je prebačen na CIA-u kako bi mogla dati retrospektivnu ocjenu rezultata istraživanja.

CIA će također sklopiti ugovore s određenim američkim institutima zaduženim za istraživanje i procjenu gore navedenih činjenica.

izvor
https://worldnews24.net

Komentiraj (0 Komentara)

Procurile informacije iz NASA-e i Pentagona: “Anunaki se vraćaju na Zemlju”

28 Srp 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Procurile informacije iz NASA-e i Pentagona: “Anunaki se vraćaju na Zemlju”

Hoće li ova priču pokopati NASA i Pentagon?

Sumerska mitologija dugo je intrigirala znanstvenike i entuzijaste, vrteći se oko panteona bogova i božica poznatih kao Annunaki . Prema drevnim pričama, ova su božanska bića potekla s Nibirua , stigla na Zemlju i odigrala značajnu ulogu u stvaranju naše vrste kao radne snage. Njihova prisutnost trajala je nevjerojatan raspon od oko 432 000 zemaljskih godina.

Nedavno je izvor iz Pentagona otkrio da se sve više špekulira o potencijalnom povratku Anunnakija na Zemlju. Ovo je izazvalo znatiželju i zabrinutost, budući da ova bića tvrde da su naši kreatori, posjeduju duboko znanje o našoj DNK i samom našem postojanju . Ovaj članak istražuje implikacije takvog povratka i moguće posljedice koje on može imati za čovječanstvo.

Vjerovanje u povratak Anunnakija proizlazi iz ideje da posjeduju ključno znanje o ljudskoj DNK, jer su nas oblikovali kao vrstu koja služi njihovim potrebama. Sa svojim naprednim razumijevanjem genetike i konstrukcije , oni bi teoretski mogli manipulirati i kontrolirati nas, baš kao što su činili u dalekoj prošlosti.

Ovo postavlja pitanja o prirodi naše stvarnosti i potencijalnom utjecaju ovih drevnih božanstava na naše živote.

Istraživač Simon Parkes dodaje intrigantan sloj ovoj misteriji predlažući da ljudi posjeduju 12 lanaca DNK, od kojih je svaki lanac povezan s određenom galaktičkom rasom. Ako je točno, to sugerira duboku međugalaktičku vezu s Anunnakijima i drugim izvanzemaljskim entitetima. Implikacije takvog otkrića mogle bi biti dalekosežne, mijenjajući našu percepciju ljudskog porijekla i našeg mjesta u svemiru.

Međutim, tim se tvrdnjama mora pristupiti s oprezom i skepsom. Ideja o povratku Anunnakija obavijena je velom tajne i neizvjesnosti, a konkretni dokazi koji podupiru ovu tvrdnju i dalje su nedostižni. Prije preranog donošenja zaključaka ključno je kritički analizirati izvore i svjedočanstva koja okružuju ovu temu.

Unatoč tome, izgledi za povratak Anunnakija postavljaju etička i egzistencijalna pitanja. Ako ova bića posjeduju sposobnost kontroliranja i manipuliranja čovječanstvom, kako bi koristila tu moć?

Bi li nas vodili prema prosvjetljenju i napretku ili bi ovjekovječili sustav straha i kontrole, koji podsjeća na njihovu drevnu vladavinu?

Zaključak

Mit o Anunnakijima, drevnim sumerskim bogovima, stoljećima je plijenio ljudsku maštu. Dok ideja o njihovom potencijalnom povratku na Zemlju može neke uzbuditi, a druge zabrinjavati, bitno je takvim tvrdnjama pristupiti kritički i otvoreno. Bez konkretnih dokaza, moramo biti oprezni u donošenju konačnih zaključaka.

Bez obzira na istinitost ovih tvrdnji, mit o Anunnakijima podsjeća nas na misterije koje okružuju naše postojanje i beskrajnost kozmosa. Istraživanje takvih narativa omogućuje nam razmišljanje o našem mjestu u svemiru i bezgraničnim mogućnostima koje su pred nama.

Bilo da su bogovi iz drugog svijeta ili simbolični prikazi našeg vlastitog složenog porijekla, mit o Anunnakijima nastavlja biti fascinantno poglavlje u priči o ljudskoj potrazi za razumijevanjem.


izvor
https://collective-spark.xyz

Komentiraj (0 Komentara)

Novo otkriće astronoma ukazuje na postojanje Zemlje blizanke iza Sunca

23 Srp 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Novo otkriće astronoma ukazuje na postojanje Zemlje blizanke iza Sunca

230718124126 02 pds 70 planetary system 1024x576

Stoljećima je u astronomiji postojala teorija o takozvanoj "Protuzemlji" - hipotetskom planetu vrlo sličnom Zemlji, koji rotira u istoj orbiti, ali se uvijek nalazi s druge strane Sunca. Stari Grci su znali za ovaj planet, koji su pak to znanje primili od Egipćana.

Nakon izuma teleskopa, stotine i tisuće adepta stoljećima su gledale u Sunce, a planet je bio vidljiv nekoliko desetaka puta. Također o ovom planetu, razne vrste astropata-telepata-kontaktera primale su poruke. Te su poruke bile prilično kontradiktorne.

Prema jednoj verziji, “Anti-Zemlja” je razvijeni prosperitetni svijet u kojem žive neki napredni visoko spiritualni nadljudi, dok je Zemlja nešto poput koncentracijskog logora, mjesta izgnanstva i laboratorija za okrutne eksperimente, gdje su prognani čudaci iz Anti-Zemlje, koji su bačeni s litice u Sparti.

Prema drugoj verziji, sve je malo obrnuto. Zapravo, ljudi su kao vrsta nastali na Anti-Zemlji, ali nešto je pošlo po zlu i proširili su svoj mali svijet na x-okvir i sada tamo žive u bunkerima, o čemu govori serijal SILO. Ali neke od zemaljske braće spasila su ljubazna vanzemaljska braća, koja su ih naselila na Zemlju, dajući im u ruke kremene noževe i palice.

S početkom svemirskog doba svi su, naravno, jednoglasno zaboravili na Anti-Zemlju, budući da su astronauti, nakon kupanja u svetom bazenu NASA-e, rekli da nisu vidjeli nikakvu Anti-Zemlju. Međutim, danas oko 2/3 svijeta astronaute smatra klaunovima u smiješnim folijskim odijelima, a za to postoje brojni dokazi. A ako je tako, onda bi mogli lagati o Anti-Zemlji, a moguće je da se globalni šefovi tamo motaju radi planova i temnika, budući da prava uprava Sunčevog sustava živi na Anti-Zemlji. Znamo ih kao Nordijce i zelene čovječuljke.
Koliko je ova teorija istinita, ne znamo, ali 19. srpnja CNN piše sljedeće:

Astronomi su možda pronašli rijetkog "brata" jednog od planeta, koji je u istoj orbiti kao planet nalik Jupiteru. Oba nebeska tijela kruže oko mlade zvijezde.

Istraživači su koristili Atacama Large Millimeter/Submillimeter Telescope Array, ili ALMA, izgrađen u Čileu, za promatranje sustava PDS 70, koji se nalazi 370 svjetlosnih godina daleko u zviježđu Kentaura.

Dva planeta slična Jupiteru, poznata kao PDS 70b i PDS 70c, već kruže oko zvijezde. Međutim, u orbiti PDS 70b astronomi su primijetili još jedno nebesko tijelo, koje može predstavljati ili građevne blokove novog planeta koji se aktivno formira ili već gotov planet koji je već formiran.

Znanstvenici vjeruju da bi njihova izravna slika mogla biti najjači dokaz do sada da dva egzoplaneta mogu imati istu orbitu.

Studija, s detaljima rezultata, objavljena je u srijedu u časopisu Astronomy & Astrophysics.

Postojanje više planeta u istoj orbiti uvijek je bilo kontroverzno.

Jedan dio matematike, koji opisuje kretanje nebeskih tijela, to sasvim priznaje - "trojanski planeti" (tako se zovu) mogu biti i rotirati u protufazi.

Međutim, drugi dio matematike, teorija vjerojatnosti, isključuje postojanje "trojanskih planeta". Teoretski, takvi bi sustavi mogli nastati u količini od milijardu trilijuna komada, ali tijekom postojanja Svemira, procijenjenog na 14 milijardi godina (čak 28 milijardi prema novim podacima), minimalna razlika u brzinama natjerala bi planete da se s vremenom sudare. To se najvjerojatnije dogodilo Phaethonu, Jupiterovom "trojancu".

Ali sada, kako pišu blistavi pristaše , otkriven je prvi kandidat za trojanske sustave. Znači li to da su trojanski planeti vrlo česti? Ili to znači da su oduvijek promatrani, ali su tek sada astronomi smjeli nešto brbljati?

Ne znamo točan odgovor na ova pitanja.

izvor
https://thebigtheone.com

Komentiraj (0 Komentara)

Veliki rumunjski filozofi i pisci (poput Eliadea ili Victora Kernbacha) govore o postojanju kraljevstva Shambhale u Tibetu - mjestu gdje bića nemaju starost

22 Srp 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Veliki rumunjski filozofi i pisci (poput Eliadea ili Victora Kernbacha) govore o postojanju kraljevstva Shambhale u Tibetu - mjestu gdje bića nemaju starost

Svijet Shambhale, koji postoji vjerojatno u paralelnoj ravni, žarište je duhovnosti, inicijacijski centar u kojem žive iznimno duhovno razvijena bića - vjeruju neki inicirani. Milijuni ljudi vjerovali su i nastavljaju vjerovati u postojanje Shambhale, a živi dokaz predstavljaju svjedočanstva koja donose putovanja, vizije, inicijacije i otkrića o Shambhali kojima obiluju i tibetanska i druge tradicije.

Prve dokumentarne potvrde o Shambali nalaze se u izvješćima koje su isusovački redovnici misionari poslali u Vatikan. Otac Stefan Cacella iz Shigatsea (1627.-1650.) pisao je o pozivu koji su mu dali tibetanski lame da vodi sjevernu Shambalu. Posthumno djelo Saint Ivesa d'Alveydrea pod nazivom "Indijska misija" , objavljeno 1910., sadrži opis tajanstvenog inicijacijskog centra zvanog Shambala.

Reference na svijet Shambale nalazimo i u kratkoj priči "Tajna doktora Honigbergera" velikog rumunjskog filozofa Mircea Eliadea. “Sada znam put Shambhale. Znam kako doći tamo. Mogu reći još nešto: troje ljudi s našeg kontinenta tamo je stiglo vrlo nedavno. Svatko je otišao sam i svojim sredstvima stigao do Shambale. Sve te stvari znam sa svojih dugih putovanja... Pristup Shambali moguć je samo transgresijom iz profanog prostora u mistični (ili nadnormalni) prostor uz pomoć posebne vrste meditacije, potpomognute potpunom inicijacijom i tehnikama joge”.

Evo što Victor Kernbach kaže o Shambali: "Shambala, tajanstvena cvjetajuća zemlja (...) smještena negdje između snježnih planina himalajskog lanca na području sjevernog Tibeta, do koje mogu doći samo neki jogiji nadnaravnim stazama usavršavanjem tehnike joge, jer je zemlja geografski nedostupna."

Za stanovnike Shambhale se kaže da nemaju godina. Ovdje se vrijeme prestaje manifestirati. Molitve koje misle i izgovaraju ta bića svjetlosti postaju super-koncentrirana kozmička sila koja ima ulogu da štiti bića na Zemlji i čak ih duhovno vodi. Oni često silaze na Zemlju u fizičkom tijelu kao duhovni vodiči ili manifestiraju svoju pomoć u ekstremnim situacijama - nesrećama ili ratovima, pomažući tako općoj evoluciji čovječanstva u uzastopnim ciklusima. Ponekad ljudima nude različite amajlije ili kristale putem kojih ih se može kontaktirati i tražiti njihovu podršku.

Čini se da je učenje Shambhale Kalachakra ili "doktrina kotača vremena". Mudraci Shambhale s božanskim suosjećanjem bdiju nad sudbinama čovječanstva, s ciljem da u ljudima Zemlje probude povjerenje u prave vrijednosti božanske prirode. Djelujući na frekvencijama nepoznatim našoj znanosti, ima golemu svrhu neutraliziranja negativne mentalne aure koja okružuje Zemlju, kao i blokiranja štetnih emisija misli. Tibetanci kažu da će iz Shambale uskoro procvjetati zlatno doba čovječanstva.

izvor
https://www.lovendal.ro

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno