Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Filmovi

NLO ili CEPELIN?

08 Ožu 2015
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 nlo ili cepelin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Istražitelj za paranormalne aktivnosti Ben Hansen smatra da leteći objekt koji podsjeća na NLO sigurno nije bio dio vijesti, već da je pojava doista snimljena slučajno.

Tijekom emitiranja vijesti uživo na televiziji Todo Noticias u argentinskom Buenos Airesu iza leđa voditelja javnost je ugledala vrlo neobičnu pojavu. Naime, na nebu koje se prostiralo iza njih "provozao" se NLO, vjeruju mnogi. Oblik letećeg tanjura projurio je velikom brzinom, no kamere su ga jasno uhvatile, na zaprepaštenje šire javnosti.

Neobična je pojava snimljena u vijestima koje su emitirane 28. veljače, a 1. ožujka snimka je objavljena na YouTubeu.

Javnost je začuđena jer nitko iz televizijske kuće nije reagirao na ovu neobičnu pojavu, i to usred emitiranja vijesti. Istražitelj za paranormalne aktivnosti Ben Hansen smatra da leteći objekt koji podsjeća na NLO sigurno nije bio dio vijesti, već da je pojava doista snimljena slučajno. Dio gledatelja pak smatra da je riječ o prijevari, odnosno nečijoj "šaljivoj" montaži. Kako se vama čini?

 

preneseno sa

www.dnevno.hr

      

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno