Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Na rubu znanosti

NLO,NASA

19 Sij 2015
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

  nlo nasa                

Tokom prenosa uživo, kamera NASA snimila NLO! – VIDEO

Snimak NLO, kako smatraju oni koji veruju u vanzemaljske posete, sasvim slučajno je napravljen tokom prenosa uživo sa Međunarodne svemirske stanice 15. januara ove godine.

Na snimku, koji je povremeno prekidan iz tehničkih razloga, vidi se kako se misteriozni sivi objekat diže sa Zemlje.

Snimak je napravljen HD kamerom montiranom sa spoljne strane svemirske stanice. Ova kamera je postavljena kao deo eksperimenta NASA koji proučava slanje HD snimaka iz kosmosa.

Kada su istraživači pitali NASA šta je to na snimku, svemirska agencija je ostala nema. Odgovor se nije mogao dobiti ni nezvaničnim kanalima.


Video snimak je napravljen u orbiti na visini od 275 milja (oko 443 kilometra), a ubrzo po postavljanju je zamenjen porukom u kojoj NASA objašnjava da je eksperiment doživeo neke tehničke poteškoće.

 

 

preneseno sa
http://www.vestinet.rs

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno