Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Na rubu znanosti

Vanzemaljci i njihovi planovi.

18 Pro 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

agent1

 

VANZEMALJCI IMAJU PLANOVE ZA NAŠU PLANETU: Specijalni agent SAD ih je proučavao i nije mogao više da šuti! Evo kako ih opisuje!

Ričard Doti je penzionisani agent ratnog zrakoplovstva SAD koji je imao posebno odobrenje, i koji je rješio da progovori o specijalnim programima američke Vlade.

U svibnju 2001. godine, uz pomoć ufologa Steven Greer, Doti je svedočio u Nacionalnom press clubu u Vašingtonu, u okviru projekta otkrivanja tajne. Ovdje su se 20 umirovljenih službenika zrakoplovstva, Federalne uprave za zrakoplovstvo i obaveštajnih službi sastali da javno kažu šta znaju o svojim NLO iskustvima.

Skoro dva desetlječa kasnije Doti je precizirao njegovu tačnu ulogu u zrakoplovnoj bazi Kirtland tokom devedesetih godina, a koja je uključivala proučavanje vanzemaljaca.

"Bio sam kontraobaveštajni oficir u bazi", otkrio je u 2017. seriji Netfliksa "Neodobreni". "Tokom mog angažmana bio sam upoznat sa posebnim pristupnim programom koji uključuje istragu američke vlade o vanzemaljcima", kaže on.

Doti je dobio kritike tokom godina, nakon što je priznao da je ujedno bio dio dezinformacionog projekta sa američkom vladom.

On je prikazan u dokumentarcu iz 2013. godine Mirage Man, gde je otkrio kako je vojska koristila mitologiju kako bi prikrila korišćenje napredne tehnologije. To je dovelo mnoge da diskredituju njegovu priču jer su se ljudi trudili da uoče razliku između istine i laži.

preneseno sa
https://www.kurir.rs

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno