Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Drevni Vanzemaljci

U blizini zviježđa Orion započeo je vanzemaljski rat?

16 Lis 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U blizini zviježđa Orion započeo je vanzemaljski rat?

U posljednje vrijeme zviježđe Orion postalo je atraktivno područje zbog velikog praska, što je teško objasniti. Najvjerojatnije je ono što se dogodilo tajna astronomskih događaja i incidenata. Ali što ako je izvanzemaljski rat izbio u blizini zviježđa Orion?


Skup od 39 sjajnih zvijezda jasno je vidljiv sa Zemlje, iako je udaljen oko 1.150 svjetlosnih godina. Sazviježđe Orion uvijek je bilo središte mnogih teorija povezanih s naprednim vanzemaljskim civilizacijama. Upravo su s ovog područja, kako vjeruju mnogi teoretičari alternativne povijesti, vanzemaljski gosti doletjeli k nama .

U blizini se nalazi maglica Orion, još jedno zvjezdasto jato udaljeno oko 1270 svjetlosnih godina. I zviježđe Orion i maglicu uvijek promatraju stručnjaci, stoga su svjedočili velikom prasku. 9. listopada, na YouTubeu je objavljen video koji prikazuje dvije uzastopne eksplozije koje su se dogodile za manje od sekunde u zviježđu Orion.

Bilo je mnogo komentara nakon ovog čudnog događaja. Teoretičari zavjera i stručnjaci za ufologiju širom svijeta započeli su raspravu o verzijama rata između vanzemaljaca u zviježđu Orion.

    vzryvy obektov sozvezdiya orion sluchaj ili nachalas vnezemnaya vojna   

Postoji li rat između vanzemaljaca?
Prema mnogim drevnim tekstovima iz različitih svjetskih kultura, zviježđe Orion dom je različitih "Bogova neba". Tajna prošlosti o bogovima je izgubljena, ali u naše vrijeme poznati su nam kao Drevni astronauti . Stoga je sasvim moguće da je bitka započela bez našeg znanja, što općenito ne čudi - naša je civilizacija premlada.


Drevne Maje, drevni Egipat, Hopi i razne civilizacije svijeta bili su opsjednuti zviježđem Orion. Do te mjere da su egipatske piramide savršeno usklađene sa zvijezdama, koje su savršeno vidljive sa Zemlje.

Eksplozija može biti uništavanje nekih svemirskih objekata kao rezultat sudara. To također može biti divovska eksplozija prirode koju je stvorio čovjek u nama nepoznatom svijetu. Ali to bi mogla biti i eksplozija vanzemaljskih ratnih brodova .


Zapravo to nije ništa novo, jer prije nekoliko mjeseci postojala je teorija da bismo mogli biti u nekakvom "Intergalaktičkom zoološkom vrtu". Svemir je dovoljno velik da ga mogu naseljavati razne vanzemaljske civilizacije.

izvor
https://holmtain.ru/v-okrestnostyah-sozvezdiya-orion-nachalas-vnezemnaya-vojna.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno